Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(izabelija @ 2009 05 19, 23:02)
o man ligoninej geras bajeris buvo su daktareliu:)
atnesu sokolada, brendy ir t.t o jis isputes akis- o kas jums leido mano pinigus leisti?smile.gif))

blink.gif blink.gif lotuliukas.gif cia tai geras. Taip ir pasake? Skamba tai kaip anekdotas biggrin.gif
Atsakyti
Duodu - kas ima - paima, kai neima tik džiaugiuos. Bet labai mažai neimančių, deja..
Atsakyti
prisiminiau viena situacija: duodu gydytojei uz kiekviena apsilankyma o sesele man atsake, kodel man neduodat blink.gif atseit gydytoja su ja nesidalina, tai ir atsakiau cia jusu reikalas smile.gif
Atsakyti
teko duoti, labai šlykštus jausmas verysad.gif daugiau gyvenime niekam nebeduosiu kyšio...

gydytojoms aišku kad nešiau bet čia neužskaitau už rimtą kyšį mirksiukas.gif
Atsakyti
na aisku kad teko o ka daryti negi neremsi lietuvos policijos biggrin.gif juk reik jiems kazkaip gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Nedaviau... nors gal turejau duot...bet nematau tikslo to daryt.. cia gydytojo darbas toks..
Bet stebejau toki atveji..
Poliklinikoje sedziu..ileidzia mane i dar viena mociute i kabineta sesele... man sutvarke reikalus poperius laukiu tam paciam kabe ,kad uzeit i daktares kabineta. ir klausau...mociute pasakoja savo bedas...spaudmas,tas ir anas...paziuriu i sesele nulis emociju,net neklauso atrodo..babulia kazko paklausia ta jai neatsako... bet is paziuros mociutei kokiu 80 metu..is veiduko nu tokia miela ,kaip is pasakos...
Ir ji atidaro savo maisa medziagini ir istraukia pomidoru,agurku,sokolado.... krapu..
sesele,savo grebliais nieko nelaukus griebiasi i stalciu.. tada klausia TAI KA JUS TEN SAKET,KAS JUMS TEN SU SPAUDIMU?
Visiskas negerbimas.slikstu ziuret buvo..galvojau tuoj kaip prasiziosiu..bet pratylejau.gaila tokiu mielu mociuciu... verysad.gif
Atsakyti
Labai daug kartu davem gydytojams ir jie visi ima, dar nei vienas neatsisake biggrin.gif
Atsakyti
Teko kadaise studentavimo laikais duoti kysi destytojai-saldainiu dezute biggrin.gif
Atsakyti
daviau kysi du kartus policininkam.alytiskiams ir vilnieciams doh.gif vilnieciai tai labai nagli buvo lotuliukas.gif patys paprase...uzmete kad jei nupirksiu bonka tai paleis,sakau neturiu grynu tai parode kur bankomatas yra lotuliukas.gif sustabde prie oro uosto.nemaciau kad papildoma sekcija yra ir uzsidegus zaliai sukau.ir iskart su mirgalkem.

na o alytuje pirma diena atsiemus teisias issukinedama is salutinio kelio nepraleidau mentu masinos vaziuojancios pagrindiniu keliu lotuliukas.gif irgi pasigavo apsisuke su mirgalkem.tai jie vis tyse tyse guma vis snekejom snekejom ir numeciau 50 lt ir atidave dokus biggrin.gif
Papildyta:
ir dar genekologui daviau kysi kai laukiausi, kad testu bileteni iki dekreto biggrin.gif
Atsakyti
Kysi dar niekam neteko duoti, nezinau netgi kaip..
Atsakyti
vajatau tikrai slykstus dalykas tie kysiai...
esu davus atrodo du kartus gyvenime ir jauciausi neapsakomai slyksciai... na bet cia gal tik as, nemoku tokiu dalyku nors tu ka... kitiem dzin

pirma karta fizikos mokytojai. palikau kavos ir sokoladiniu saldainiu jos kambariuke (jos ten prie klasiu turedavo maza kambariuka), o ta pamokai prasidejus kazka uzmete apie tuos saldainius, galvojau mirsiu is gedos... blush2.gif blush2.gif

antra karta mentams. sustabde, kad ne ta juosta is sankryzos nuvaziavau (svarbiausia kad nesuzymetos tos juostos, tai zinok kur ten pirma, kur antra sad.gif )
girdejus kaip visi pasakoja, kad "susitaria", o kaip ten tartis zalio supratimo neturiu...
pasisodino savo masinoj i gala, o jie dviese prieky sedi. sako taip ir taip toks ten straipsnis, bauda tokia tai tokia. o as laikau rankoj ten tu litu kazkiek ir sakau, tai ne, gal susitariam... tie ten vel, pazeidimas toks ir anoks, kaip cia taip neatidziai, gali buti avarija, bla bla bla, tokia bauda gresia... o as vel, "tai ne, gal susitariam"...
na nezinau ka toliau daryti... nemoku tokiu dalyku. nzn ka kada daryti ir sakyti, nenaturalu man tai... tai tas kitas turbut pamate, kad zalia sedi, tai sako "tai dek cia" ir parode kur tuos pinigus padeti. ir paleido....

jei butu kokie kursai "kysiu davimo menas" turbut eiciau lankyti, manau vistik turbut prireiks gyvenime kada nors, reiketu moketi kazkaip subtiliai, bet tvirtai tai daryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airijaja: 17 birželio 2009 - 18:39
QUOTE(twins2 @ 2009 06 11, 20:19)
Labai daug kartu davem gydytojams ir jie visi ima, dar nei vienas neatsisake biggrin.gif

Daviau, duodu ir duosiu - kad tik turėčiau iš ko duoti, nes visai kitaip kalba, elgiasi, kai gauna nors kokį litą...Dar neteko susidurti, kad neimtų, kiti nė ačiū nepasako- nusiduoda, kad nemato, nesuprato ir t.t. Kai kas man pasako, kad neima,- tai pasakau, kad nenori duoti, tai taip ir teisinasi. Gaila, kad mano profesija ne tokia, kad duotų kyšių... O būt gerai thumbup.gif
Atsakyti