Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

Daviau ir ne karta,nieko baisaus biggrin.gif
Atsakyti
Nedaviau nei karto pinigu, esu davus sokalada ar saldainiu, o pinigu ne schmoll.gif yra buvus situacija kai mane isoperavo daktaras pasikviete pasikalbet kaip jauciuosi, ir matau kad laukia kol pinigu duosiu nes toks gerietis tik domisi kaip jauciuosi, o pakalbejus paemiau ir isejau nieko nedavus, tai net neatsisveikino lotuliukas.gif
Atsakyti
pati maloniausia kysi koki teko duoti,tai buvo geri kvepalai ir puokste geliu wub.gif
Atsakyti
na tokio kaip kisio tai ne, bet padeka uz suteiktas aslaugas tai taip blush2.gif pvz. gydytojai uz vaiko prieziura, stomotologai uz dantu sutaisyma ir t.tbet kisius as vadinu kaip nori kad padarytu paslauga tau, priimtu i darba, nusleptu ka nors ar panasiai kas nors. tai jau butu kysis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovta @ 2009 05 06, 01:30)
aš taippat nesu linkusi duot daktaram. Bert kaip minėjau daviau prieš skydliaukės operacija, nes vien tai man buvo baisu kad peilį po kaklu kiš. Bet galvojau taip... na išpjaus tą pusę skydliaukės, balso stygas gal nepažeis jai duosiu bet ir jei duosiu nėra garantijos, bet didžiausias reikalas buvo siūlė nes ji turi būt padaryta idealiai jug tai ne pilvas ar dar kokia vieta kurią ne visi mato tai kaklas kur visi mato ir siūlė turi būt mažiausiai matoma kokia tik gali būt ir man tokią padarė praktiškai nematomą mato tik tie kurie žino. O ar btai būtų jei būčiau nedavus  g.gif  nežinau

Vat skaitau,ir toks juodas siutas ima.. Kokie mes visi supuvekai.. Duodam kysi,nes bijom,kad piktybiskai mums bus suteikta nekokybiska paslauga-ir dar tokioj opioj ir daznai nepataisomoj srity. Operavo vyra-kysi nesiau-o taip slyksciai jauciausi,bet lygiai kaip ir jus,per daug bijojau,kad galiu susidurt su tokiu supuvusiu mediku,kuris specialiai dirbs kaip nors aplaidziai vien del to,kad jo nuotaikos nepakels pinigeliai..
Esu davus kysiu ir su geromis emocijomis-po atliktu kazkokiu paslaugu-bet tai buvo mano sprendimas, nes nusprendziau,kad tie zmones verti to, ir man buvo malonu kazkaip isreikst savo dekinguma..
Bet vat tie isprievartauti kysiai-pvz.kad ir viesa miestelio ant Neries kranto paslaptis apie echoskopijas atliekanti daktara,kuris gaves litu, tryksta informacija kaip pavasario saltinelis,o negaves tyli kaip melninkaite smile.gif.. Bjauru. Ir pagalvojus-kaip tokiems zmonems patogu-nei sau kokia privacia imone registruot-dirbi sau valstybineje, o priemokas issimusineji kaip privacioje..ir jokiu islaidu-nei mokesciu moket,nei aparaturos pirktis..
Atsakyti
Nu man dar paciai asmeniskai duoti tai neteko (as visada tik salia bunu, o kysius tai vyras duoda tongue.gif ) Jei man reiketu duoti kysi, tai man rankos drebetu ir liezuvis pintusi tiek is baimes, tiek is jaudulio ax.gif
Atsakyti
Tiek ju pridavus,kad sau galvos nesuku ,kaip tai padaryti.Įdedu,pakišu ,paduodu....Is šimtų duotų kartų,tik du kartus buvo nepaimta ...ir tai reanimacijoje(sąžiningi gydytojai,lenkiu galvą prieš juos)
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 05 10, 16:34)
P.S Aš iš tų, kurios neduoda, bet ta, kuriai tenka per prievarta imti... blush2.gif

o kaip atrodo tas "prievarta"? Surisa ir i dantis ibruka? biggrin.gif 4u.gif

duoti teko, savim po to nesididziavau, bet ir nesimusiau i krutine blush2.gif wink.gif
Atsakyti
teko duoti ir ne karta
Atsakyti
gydytojui, nejaukiai jauciausi
Atsakyti
teko ir nekarta, nes siuo metu visi tik ir laukia kol ka nors paduosi, o jei dar per mazai duosi dar susirauks, nes siais laikais kad profesionaliai su noru aptarnautu uz dyka nieks nenori. verysad.gif jau isitikinau, tai del to ir duodu. aisku i kaire ir i desine nedalinu, bet jei rimtas reikalas tai paduodu vokeli, arba buvo atveju iteikiu tiesiog grynus, tai lissisiepe padekoja. 2 kartaus tik atsisake kai norejau padekot gydytojom uz suteikta paslauga.
Atsakyti
o man ligoninej geras bajeris buvo su daktareliu:)
atnesu sokolada, brendy ir t.t o jis isputes akis- o kas jums leido mano pinigus leisti?smile.gif))
Atsakyti