Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(Kendy @ 2009 05 05, 17:20)
Vienas vienintelis kartas kai teko duodi kyshio (tiesa buvau prashoma) tai buvo reikalai su keliu policija..ir buvau kaip tikra nesusipratele, nes nesupratau, o skambejo taip :  jie prashe shampano buteli ideti i tech. pasa  blink.gif  ash ir pasisiuliau jo nubegti nupirkti, nes parduotuve kur buvus kur nebuvus buvo prieshais...ir tik kai jie pasake suma man daejo...  doh.gif  kita karta manau suprasiu uzuominas...shtai toks tas pirmasis kartas  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vos ne anekdotas lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai tos, kurios policijai mokat, tai ką jau taip pažeidinėjat? g.gif Nu nzn nesu aš super drausminga vairuotoja, o ir važinėju kasdien (savaitgaliais ir po visą Lietuvą kartais prasimalu), nu bet netenka man su ta policija taip dažnai bendraut (biškis ačiū tiems, kurie pamirksi, pranešdami apie "kliūtis" kelyje blush2.gif ) mastau.gif O tuo labiau kyšį duot.. Vieną kart pasiūlė 10 lt baudą už netinkamą parkavimą (kurią susimokėjau), kitą kartą be diržų buvau, tai paleido su įspėjimu... ir nieko aš jiems nesiūliau, nieko iš manęs neprašė... o ir neduočiau šiaip... geriau jau oficialiai sumokėčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 gegužės 2009 - 22:21
Is tikro tai visokiu tu policininku yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 04, 23:01)
būtent girdytojams prieš operacija ir yra šlykščiausia duot, operavo ne karta niekada nedaviau, aš PRIEŠ kyšio davimą kategoriškai.

aš taippat nesu linkusi duot daktaram. Bert kaip minėjau daviau prieš skydliaukės operacija, nes vien tai man buvo baisu kad peilį po kaklu kiš. Bet galvojau taip... na išpjaus tą pusę skydliaukės, balso stygas gal nepažeis jai duosiu bet ir jei duosiu nėra garantijos, bet didžiausias reikalas buvo siūlė nes ji turi būt padaryta idealiai jug tai ne pilvas ar dar kokia vieta kurią ne visi mato tai kaklas kur visi mato ir siūlė turi būt mažiausiai matoma kokia tik gali būt ir man tokią padarė praktiškai nematomą mato tik tie kurie žino. O ar btai būtų jei būčiau nedavus g.gif nežinau
Atsakyti
Neteko, bet niekada nevėlu. ax.gif
Atsakyti
neteko schmoll.gif tikiuosi ir neteks net neisivaizduojo kaip reikėtu paduoti,sudegčiau iš gėdos blush2.gif
Atsakyti
Esu prieš kyšių davimą visą gyvenimą, bet duoti jau teko. Padaviau vokelyje.
Atsakyti
taip teko duoti ir ne karta ax.gif
Atsakyti
mano pazystama tai be sokolado kiseneje nei zingsnio is namu lotuliukas.gif nesvarbu ar pas gydytoja eitu ar i kirpykla ax.gif o as tai negaleciau...net nezinociau nuo ko pradeti...turbut israusciau visa ir viskas tuo pasibaigtu biggrin.gif
Atsakyti
Neteko ir tikiuosi neteks.
Atsakyti
QUOTE(terranova @ 2009 05 10, 16:34)
Neteko ir tikiuosi neteks.

Gal ir ne į temą, bet prie to pačio...
Vieni rausta duodami, o kaip su tais, kurie to davimo negali pakęsti? ax.gif Ar jūs, duodančios pagalvojat apie tai, į kokią šlykščią situaciją pastatote tuos, kam duodate?Juk tikrai ne visi ima...

P.S Aš iš tų, kurios neduoda, bet ta, kuriai tenka per prievarta imti... blush2.gif
Atsakyti
Nedaviau, na neteko net yess.gif Nu ir imti pačiai net nesinorėtų blush2.gif
Atsakyti