Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 04, 08:23)
Einu visur, bet kyšio duoti neteko. Niekas manęs neprašė. O be absoliutaus būtinumo ir atskiro įspėjimo aš savo pinigų niekam nedalinu cool.gif  4u.gif

nebuvo situaciju kuriose atrodė, jog kyšis padėtų geriau/greičiau išspręsti kažkokį klausimą? Pvz, gydytojams prieš operaciją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaunasTetis: 04 gegužės 2009 - 12:19
be kysio siais laikais negaliu issiversti.na o jei kysio neduodu pries atliekant darba,tai po jo visada stengiuosi pamaloninti zmogu palikdama arbatpinigiu.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 05 04, 13:19)
nebuvo situaciju kuriose atrodė, jog kyšis padėtų geriau/greičiau išspręsti kažkokį klausimą? Pvz, gydytojams prieš operaciją?

Nu ne. Rimtai. Aš nežinau, ar man sekasi, ar ką, bet man niekur net nekilo mintis, kad pinigai galėtų kažkaip pakeisti situaciją mastau.gif Aš visada, jei jau manau, kad gali tekti duoti, turiu "prie savęs" tam tikrą sumą, nu bet nė karto taip ir nepadaviau jos, nes nemačiau reikalo, o ir niekas manęs neprašė g.gif Na gal būčiau nebent daugiau priverstinio išsiviepimo mačiusi ar padlaižiavimo, bet man to nereikia. O priežiūra ir reikiama pagalba buvo suteikta laiku ir tiek, kiek reikia g.gif
Papildyta:
QUOTE(tacia @ 2009 05 04, 13:24)
be kysio siais laikais negaliu issiversti.

na o jei kysio neduodu pries atliekant darba,tai po jo visada stengiuosi pamaloninti zmogu palikdama arbatpinigiu.

Aikit? Ir kam Jūs tuos savo pinigus taip dalinėjat? unsure.gif

Ne, nu tai tada čia jau ne kyšis. Pati (pats?) duodat, tai nieks ir nekalts irnesakyk.gif
Atsakyti
Teko, gydytojams, bet labai bjauriai jaučiausi...
Atsakyti
QUOTE(radena @ 2009 05 04, 11:43)
siaip esu pries kysius,bet gydytojams esu davusi ir diena nuo nakties kaip skiriasi kurie patepti kurie ne,ziauru,bet deja taip yra,o del padavimo,tai jiems tik duok,nera bent jau man lauzesi ar neeme aciu ir viskas.

Kad lauzytusi tai negirdejau bent is artimuju , kurie lankosi pas medikus smile.gif Man viena karta teko gydytojai duoti, buvo labai kazkiap nepatogu, bet kad jai butu nepatogu-nepastebejau lotuliukas.gif Siaip tada kaip ir gailejausi, nes net tyrimu normaliu nesugebejo padaryt doh.gif Tik tiek, kad gal pagreitino procesa kazkiek.
Atsakyti
Viena karta. blush2.gif Vyras ikalbejo nunesti gyd., kad greiciau tyrimai butu padaryti, geda buvo man labiau nei tam, kuris eme. lotuliukas.gif Bet padejo tikrai. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Hmm atsakau,kad pamaloninu palikdama arbatpinigiu savo kirpejai,masinos meistrui autoservize,na ir kai kuriose istaigose kuur suteikiama tiksli informacija juridiniais klausimais.
Atsakyti
Teko, ir ne vieną kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tacia @ 2009 05 04, 19:01)
Hmm atsakau,kad pamaloninu palikdama arbatpinigiu savo kirpejai,masinos meistrui autoservize,na ir kai kuriose istaigose kuur suteikiama tiksli informacija juridiniais klausimais.

Aaa smile.gif Nu tai arbatpinigiai nėra kyšis, antraip turėčiau keisti savo ankstesnį atsakymą, nes arbatpinigių paslaugų sferos darbuotojams dažnai palieku biggrin.gif
Atsakyti
Arbatpinigiai ne kysis. schmoll.gif
Atsakyti
vat pripratinat medikus prie visokiausiu kisiu,as siandien pikta ant visu kurie kisa visokius pinigus ir ant tu kurie jos ima. blink.gif gydytojas kaip ir koks batsiuvis gauna alga,dydesne ar mazesne, koks skirtumas,jei mazai tai keisk darba ar dirbk papildomai. as pati ziaaaaaaauriai nemegstu kai man kisa pinigus i kisene mega_shok.gif tada nezinai kaip elgtis,ir taip galima viska padaryti ir susitarti be kisiu. gal cia tik as tokia trenkta esu doh.gif bet pikta kartais kai matai kai paima pinigus nors ir zino kad nieko negales padeti.......
Atsakyti
Smerkiu save už tokį elgesį... bet..
Daug ligų-daug atvejų.. Abejoju ar būčiau sveika ir išvis gyva,jei niekam nebūčiau davus.. tiksliau nebūtų davus mano mama. Kaip vienas žmogus sakė(kol pats nedirbo gydytoju):nereikia kišti pinigų ten kur nereikia,(poto kai padirbo gydytoju)-būtina duoti,nes kitaip niekas į tavo ligą nežiūrės rimtai... Patikėkit,tai sakė pakankamai žinomas gydytojas smile.gif išvadas darykit pačios... smile.gif
Atsakyti