Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

nea, tikiuosi ir neteks.
Atsakyti
teko duoti
Atsakyti
esam davę tiek vyras tiek aš,pagrinde gydytojams.
Atsakyti
Man kažkada teko nesėkmingai duoti kyšį dėstytojai biggrin.gif
ėjau į egzamino perlaikymą ir vis bijojau, kad neišlaikysiu, teks kartoti kursą ir pan. tai nusprendžiau nupirkti "bonką", saldainių ir paduoti prieš egzaminą.
tik va kai atėjo ta kimirka, dėstytoja kažkodėl dėjo į kojas ir tiesiogine to žodžio prasme pabėgo. Į audotoriją grižo po penkių min, kur visi laikėme egzaminą. Visą laika bijojau, kad dėl to nepavykusio kyšiuko ji man kaip tik sumažins balą. bet vis dėl to išlaikiau ir dabar jau stengiuosi išvengti kyšių biggrin.gif
Atsakyti

teko ir nekarta manau dar teks :mirksiukas:Toks gyvenimas-reikia tept... biggrin.gif
Atsakyti
Gydytojams teko pamoketi, kitur ne.
Atsakyti
Neteko.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 04, 08:17)

blink.gif niekur neini?
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 05 04, 08:20)
blink.gif  niekur neini?

Einu visur, bet kyšio duoti neteko. Niekas manęs neprašė. O be absoliutaus būtinumo ir atskiro įspėjimo aš savo pinigų niekam nedalinu cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 04, 09:23)
Einu visur, bet kyšio duoti neteko. Niekas manęs neprašė. O be absoliutaus būtinumo ir atskiro įspėjimo aš savo pinigų niekam nedalinu cool.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
siaip esu pries kysius,bet gydytojams esu davusi ir diena nuo nakties kaip skiriasi kurie patepti kurie ne,ziauru,bet deja taip yra,o del padavimo,tai jiems tik duok,nera bent jau man lauzesi ar neeme aciu ir viskas.
Atsakyti
teko viena karta, gyditojams ir manau kad dar teks biggrin.gif
Atsakyti