Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

Teko ir ne viena karta. cool.gif
Kaip duoti? Labai paprastai, isimi ka nori duoti ir paduodi. O kur deti, tai priklauso nuo aplinkybiu, ir tiesiai ant stalo, ir i stalciu, ir i matomiausia kisene (jei gydytojui i chalata), ir tiesiai i rankas. rolleyes.gif
Atsakyti
Teko, ir daug kartu ax.gif tik pirma karta buvo sunku, ilgai masciau, pergyvenau kaip cia reikes duoti doh.gif o dabar jau paprasta, matyt uzaugau biggrin.gif
Atsakyti
Teko ir ne karta. Vakar viena daviau ir veliau dar teks. O as jau nebejauciu jokiu skrupulu, nes zinau, kad taip lengviau, paprasciau. As del to nervu sutaupysiu. blush2.gif

As daznai tiesiog maiseli paduodu, arba palieku kur nors pastacius ir pakomentavus, kad "o cia jums padeka".
Atsakyti
Teko duoti bet buvo labai nesmagu,geda kazkaip blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif smile.gif daug kartu teko duoti,ateini su maisu jei eile zmoniu kur sedi kazkaip slepi ta maiseli jei ten saldainiai ar brendis ar kazkas panasaus,ismunki ir sakai cia jum pasivaisinti biggrin.gif o jei rimtesnis kysis tarkim ligoninej ikisu i kisene ir viskas.sakau cia jum ir iseina isisiepe visi biggrin.gif
Atsakyti
neteke, bet turbut butu labai baisu, jei reiktu duot karsta.gif nemegstu tokiu "nesamoningu" situaciju...
Atsakyti
Teko ir daug katrų, bet vis tiek kiekvieną kartą prieš paduodama jaučiuosi nesmagiai ir mintyse pergalvoju visas galimas situacijas. Vieną kartą mano pakišos nepaėmė (anesteziologė). ax.gif
Atsakyti
labai nemegstu to daryti, schmoll.gif jau visa pusdieni mastau kaip reiks nutaikyt momenta,as jau geriau i kasa sumokeciau daugiau,kad nereiktu sau galvos paskui kvarsint
Atsakyti
viena kart daviau, daugiau tai neduodu. o ligoninej duodu po gydimo, jei patinka.
Atsakyti
Niekada nesu davusi. Ir gimdziau be jokio kysio. nors mama dave man vokeli su pinigais, kad duociau gydytojai. Bet man kazkaip geda buvo, tai nedaviau. Bet vistiek visi labai malonus buvo. Vadino mane zuikiuciu. O vaikui virkstele buvo apsivyniojus aplink kakla.
Atsakyti
pasipasakokit, jei kas dave policininkams kysi, kaip tai daroma? Man tai baisu policijai duot. Daktarams tai nieko. Bet vat su policija tai baisu, kad busi patrauktas baudziamojon atsakomyben doh.gif
Atsakyti
nea, kažkaip nepatogu atrodo tai daryti blush2.gif
Atsakyti