Teko ir ne viena karta.
Kaip duoti? Labai paprastai, isimi ka nori duoti ir paduodi. O kur deti, tai priklauso nuo aplinkybiu, ir tiesiai ant stalo, ir i stalciu, ir i matomiausia kisene (jei gydytojui i chalata), ir tiesiai i rankas.
Teko ir ne karta. Vakar viena daviau ir veliau dar teks. O as jau nebejauciu jokiu skrupulu, nes zinau, kad taip lengviau, paprasciau. As del to nervu sutaupysiu.
As daznai tiesiog maiseli paduodu, arba palieku kur nors pastacius ir pakomentavus, kad "o cia jums padeka".
As daznai tiesiog maiseli paduodu, arba palieku kur nors pastacius ir pakomentavus, kad "o cia jums padeka".
Teko duoti bet buvo labai nesmagu,geda kazkaip
daug kartu teko duoti,ateini su maisu jei eile zmoniu kur sedi kazkaip slepi ta maiseli jei ten saldainiai ar brendis ar kazkas panasaus,ismunki ir sakai cia jum pasivaisinti o jei rimtesnis kysis tarkim ligoninej ikisu i kisene ir viskas.sakau cia jum ir iseina isisiepe visi
neteke, bet turbut butu labai baisu, jei reiktu duot nemegstu tokiu "nesamoningu" situaciju...
Teko ir daug katrų, bet vis tiek kiekvieną kartą prieš paduodama jaučiuosi nesmagiai ir mintyse pergalvoju visas galimas situacijas. Vieną kartą mano pakišos nepaėmė (anesteziologė).
labai nemegstu to daryti, jau visa pusdieni mastau kaip reiks nutaikyt momenta,as jau geriau i kasa sumokeciau daugiau,kad nereiktu sau galvos paskui kvarsint
viena kart daviau, daugiau tai neduodu. o ligoninej duodu po gydimo, jei patinka.
Niekada nesu davusi. Ir gimdziau be jokio kysio. nors mama dave man vokeli su pinigais, kad duociau gydytojai. Bet man kazkaip geda buvo, tai nedaviau. Bet vistiek visi labai malonus buvo. Vadino mane zuikiuciu. O vaikui virkstele buvo apsivyniojus aplink kakla.