Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

teko ir ne karta blush2.gif
Atsakyti
Vieną kartą buvo tokios aplinkybės, kad norint pasiekti norimą rezultatą reikėjo duoti, ir aš turėjau paruošusi, bet taip ir nesugebėjau ištraukti ir paduoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija* @ 2008 04 30, 13:11)
Vieną kartą buvo tokios aplinkybės, kad norint pasiekti norimą rezultatą reikėjo duoti, ir aš turėjau paruošusi, bet taip ir nesugebėjau ištraukti ir paduoti  blush2.gif

Aš irgi pora kartų buvau pasiruošusi, bet tiesiog negalėjau išsitraukti ir paduoti blush2.gif . Na, visai negabi šioje srityje schmoll.gif doh.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 04 30, 21:09)
Aš irgi pora kartų buvau pasiruošusi, bet tiesiog negalėjau išsitraukti ir paduoti  blush2.gif . Na, visai negabi šioje srityje  schmoll.gif  doh.gif  ax.gif .

lotuliukas.gif Yra yra ir daugiau visiskai negabiu tokiam darbui biggrin.gif . As irgi esu siaip ne taip per svae pelipusi tik karta ir maniau, kad is gedos prasmegsiu, net nezinojau, kaip ir kuriuo momentu ta vokeli paduot blush2.gif . Vienzo, treniruotis reikia dar ilgai, kol nebejausiu tokio didelio diskomoforto (nors abejoju, ar imanoma apskritai issiugdyt tokia savybe unsure.gif )
Atsakyti

Daviau,nes kitaip neimanoma.Reikejo papulti pas gydytoja,talono laukti,eile keli menesiai,liga nelaukia.Ir pakliuvau,ir isoperavo,ir greitai,ir slauga liuks:bet viskas uz grynus.
Atsakyti
Davusi ir ne kartą gydytojams,nes duoda suprasti , kad reikia..karta tiesiai suma ivardino tyrimo doh.gif kai buvo beda ziurejau saves ir daviau.Nesididziuoju tuom ,bet LT situacija kol kas dar tokia blush2.gif
Atsakyti
Davęs dar nesu, bet ruošiuos..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2008 05 01, 11:04)
Davusi ir ne kartą gydytojams,nes duoda suprasti , kad reikia..karta tiesiai suma ivardino tyrimo  doh.gif  kai buvo beda ziurejau saves ir daviau.Nesididziuoju tuom ,bet LT situacija kol kas dar tokia  blush2.gif

Tai vat, daug kas nesididziuoja, bet tie kysiai jau pas gydytojus savaime suprantamas dalykas
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 01, 11:24)
Tai vat, daug kas nesididziuoja, bet tie kysiai jau pas gydytojus savaime suprantamas dalykas

Ir jeigu neduosi, tai jie net atsilygins už tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 01, 11:25)
Ir jeigu neduosi, tai jie net atsilygins už tai doh.gif

tai gal ne pas tuos gydytojus vaikstot? as niekada nedaviau ir jokiu bedu del to neturejau.
kol kisit tuos kysius, tol ir ims. tik po to nereikia piktintis, va koks lietuvoj kysininkavimas. patys juk kisat. tereikia zinoti, kokios paslaugos jums priklauso ir to reikalaut, jeigu pasitaiko koks nesaziningas medikas ar dar kas. negi kiekviena karta apsilanke pas seimos gydytojus nesat kysius? g.gif
Atsakyti
NE KARTO,NET NEMOKECIAU JO DUOT smile.gif O KA SAKYT DUODANT?AR CIA BE ZODZIU VISKAS VYXTA? smile.gif
Atsakyti
neteko....nes nesugebu ir nebuvo jokių ligų baisių tfu tfu tfu....
bet stengiuosi atsidėkoti "po visko" ir ne pinigais........
Atsakyti