teko ir ne karta
Vieną kartą buvo tokios aplinkybės, kad norint pasiekti norimą rezultatą reikėjo duoti, ir aš turėjau paruošusi, bet taip ir nesugebėjau ištraukti ir paduoti
QUOTE(Antalija* @ 2008 04 30, 13:11)
Vieną kartą buvo tokios aplinkybės, kad norint pasiekti norimą rezultatą reikėjo duoti, ir aš turėjau paruošusi, bet taip ir nesugebėjau ištraukti ir paduoti
Aš irgi pora kartų buvau pasiruošusi, bet tiesiog negalėjau išsitraukti ir paduoti . Na, visai negabi šioje srityje .
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 04 30, 21:09)
Aš irgi pora kartų buvau pasiruošusi, bet tiesiog negalėjau išsitraukti ir paduoti . Na, visai negabi šioje srityje .
Yra yra ir daugiau visiskai negabiu tokiam darbui . As irgi esu siaip ne taip per svae pelipusi tik karta ir maniau, kad is gedos prasmegsiu, net nezinojau, kaip ir kuriuo momentu ta vokeli paduot . Vienzo, treniruotis reikia dar ilgai, kol nebejausiu tokio didelio diskomoforto (nors abejoju, ar imanoma apskritai issiugdyt tokia savybe )
Davusi ir ne kartą gydytojams,nes duoda suprasti , kad reikia..karta tiesiai suma ivardino tyrimo kai buvo beda ziurejau saves ir daviau.Nesididziuoju tuom ,bet LT situacija kol kas dar tokia
Davęs dar nesu, bet ruošiuos.....
QUOTE(einareja @ 2008 05 01, 11:04)
Davusi ir ne kartą gydytojams,nes duoda suprasti , kad reikia..karta tiesiai suma ivardino tyrimo kai buvo beda ziurejau saves ir daviau.Nesididziuoju tuom ,bet LT situacija kol kas dar tokia
Tai vat, daug kas nesididziuoja, bet tie kysiai jau pas gydytojus savaime suprantamas dalykas
QUOTE(atviraj @ 2008 05 01, 11:24)
Tai vat, daug kas nesididziuoja, bet tie kysiai jau pas gydytojus savaime suprantamas dalykas
Ir jeigu neduosi, tai jie net atsilygins už tai
QUOTE(Makalius @ 2008 05 01, 11:25)
Ir jeigu neduosi, tai jie net atsilygins už tai
tai gal ne pas tuos gydytojus vaikstot? as niekada nedaviau ir jokiu bedu del to neturejau.
kol kisit tuos kysius, tol ir ims. tik po to nereikia piktintis, va koks lietuvoj kysininkavimas. patys juk kisat. tereikia zinoti, kokios paslaugos jums priklauso ir to reikalaut, jeigu pasitaiko koks nesaziningas medikas ar dar kas. negi kiekviena karta apsilanke pas seimos gydytojus nesat kysius?
NE KARTO,NET NEMOKECIAU JO DUOT O KA SAKYT DUODANT?AR CIA BE ZODZIU VISKAS VYXTA?
neteko....nes nesugebu ir nebuvo jokių ligų baisių tfu tfu tfu....
bet stengiuosi atsidėkoti "po visko" ir ne pinigais........
bet stengiuosi atsidėkoti "po visko" ir ne pinigais........