QUOTE(giedre 22 @ 2008 01 07, 14:15)
man kolkas neteko...mama uz mane tai padarydavo bet kadangi dabar jau ir pati esu mamyte,tai ateity greiciausiai teks
Uz mane ir mama nesdavo kysius (nors tik viena karta, vaikysteje dave) Tai neteko man niekam duoti
Be to, kysius galima duoti LT, nes priimtas istatymas kaip dovanele, ar tai atsidekojimas O kituose salyse liksi nesuprastas
QUOTE(Karinga @ 2008 01 07, 21:23)
Uz mane ir mama nesdavo kysius (nors tik viena karta, vaikysteje dave) Tai neteko man niekam duoti
Be to, kysius galima duoti LT, nes priimtas istatymas kaip dovanele, ar tai atsidekojimas O kituose salyse liksi nesuprastas
kokius jus cia kysius kam duodat? as tai niekam nedaviau, mano mama irgi niekam uz mane neduodavo o kam is vis tuos kysius nest?
Teko tai daryti ir ne viena karta.Musu medikai yra prie to priprate ir,manau,negali elgtis kitaip nei dauguma.Nekalbu apie tuos atvejus,kai nesa seimos gydytojai uz grazesne sypsena,ar panasiai.Daviau,kai pries akis buvo sudetinga operacija.Surinkau paskutinius ir daviau.Dar dziaugiausi,kad buvo ju is kur paimti.Esu turejusi 4 operacijas,uz 3 esu davusi,uz ketvirta atsidekojusi.Del uosvio esu davusi pora kartu.Nieko tai nereiskia paduoti.Kai buvau jaunesne,labai jaudinausi,dabar neimu i galva,sakau cia jums truputi.Jiems negeda paimti,tai ko cia man jaudintis.Bet uz tai bunu ramesne,kai jauciuosi,kad neissiskyriau is kitu.
Laba, reiketu Jusu pagalbos. Neužilgo gulsiuos į ligoninę operacijai: šalins nepiktybinį augliuką iš krūties. Susidūriau su problema, nes nežinau kokią sumą duoti gydytojui? Nesinori, kad būtų per mažai, bet ir nenoriu per daug duoti. Kažkaip apie sumas nieko neradau. Prašau parašykite kokios dabar "kainos".
Jei kas atkalbinės, kad neduoti, tai esu tikra, kad duosiu, nes žinau ką reiškia operacija ir priežiūra po jos be "dovaneliu".
Iš anksto dėkoju už pagalbą.
Jei kas atkalbinės, kad neduoti, tai esu tikra, kad duosiu, nes žinau ką reiškia operacija ir priežiūra po jos be "dovaneliu".
QUOTE(Tifa @ 2008 04 04, 14:52)
Laba, reiketu Jusu pagalbos. Neužilgo gulsiuos į ligoninę operacijai: šalins nepiktybinį augliuką iš krūties. Susidūriau su problema, nes nežinau kokią sumą duoti gydytojui? Nesinori, kad būtų per mažai, bet ir nenoriu per daug duoti. Kažkaip apie sumas nieko neradau. Prašau parašykite kokios dabar "kainos".
neduok man operavo nosies polipa, operacija buvo gera, ir prieziura po operacijos buvo gera. zinau, kad mano palatoj buvo moteru, kurios dave kysi, bet nepastebejau, kad jas geriau ziuretu negu mane
po kol kas neteko
bet manau, kad bus dar visko
bet manau, kad bus dar visko
teko, ir ne kartą, tik prieš duodant kyšį jaučiausi nejaukiai
teko duoti ir keliu policijai ir gydytojams... ir tie ir anie ima nieko nesigedydami...