Ar nelaikote jūs gydytojų visagaliais prekeiviais, kurie tik už kyšius savo žinias ir galias teikia?
Man artimą žmogų gatvėje ištiko širdies smūgis. Mačiau, kiek gydytojai stengėsi jam padėti, deja... Pinigų neturėjau ir net minties nebuvo, kad jei duočiau kyšį, viskas kitaip būtų. Ir nieko nekaltinu, kad taip atsitiko...
Neduokim niekas niekam, ir nebereiks po to iškalbinėti... Bet norim visi būti gudresni, pirmesni...
Gal tada valdžia atlyginimus gydytojams normalius mokės. Šįryt per LTV "Labas ryras" girdėjau, kad apylinkės teismo teisėjas be stažo gauna 2700-2900 Lt į rankas. Paklauskit savo apylinkės gydytojo(dar geriau - rezidento), atsimokiusio 8- 10 metų, kiek jis gauna...
Niekada nesu davusi niekam kyšio Gal ir buvo situacijų tokių gyvenime, bet pati niekaip negalėjau to daryti, tiesiog nemoku Kai kas padarė tai už mane Bet man tai labai nepriimtinas dalykas
Policininkams ir ne karta su jais nesunku jei moki pakalbet
Teko ir dar vienoj vietoj bet tai paslaptis
Teko ir dar vienoj vietoj bet tai paslaptis
Visada buvau nusiteikusi prieš "davimus", kol prieš daug metų nesusirgo sūnus. Daviau kai tik paguldydavo į ligoninę.Ir taip metus. Tada gydytoja šypsojos ir man, ir vaikui. Malonesnės buvo ir masažistės. Ir taip metukus. Net gėda nebebūdavo. Paguldydavo, užsimokėdavau ir ramu...Tik paskutinį kartą gydytoja ranką sulaikė, sako " Ačiū, pakaks. Jau kiek kartų davėt. Vaikas pasveiko, aš džiaugiuosi"... Tai net susigraudinau...Labai dėkinga buvau už išgelbėtą sūnaus gyvybę. Jaučiau tik dėkingumą. Pinigai- uždirbami, o kam juos dabar leisčiau...jei sūnaus nebeturėčiau.
QUOTE(Smiltė_viltė @ 2007 11 30, 19:17)
Visada buvau nusiteikusi prieš "davimus", kol prieš daug metų nesusirgo sūnus. Daviau kai tik paguldydavo į ligoninę.Ir taip metus. Tada gydytoja šypsojos ir man, ir vaikui. Malonesnės buvo ir masažistės. Ir taip metukus. Net gėda nebebūdavo. Paguldydavo, užsimokėdavau ir ramu...Tik paskutinį kartą gydytoja ranką sulaikė, sako " Ačiū, pakaks. Jau kiek kartų davėt. Vaikas pasveiko, aš džiaugiuosi"... Tai net susigraudinau...Labai dėkinga buvau už išgelbėtą sūnaus gyvybę. Jaučiau tik dėkingumą. Pinigai- uždirbami, o kam juos dabar leisčiau...jei sūnaus nebeturėčiau.
tai jus norit pasakyt, kad jeigu nebutumete davusi kysio, vaikas butu mires??
su kysiu davimu daugiausia susiduriau, pati guledama lignonej...pafinansuoji, tai iskart kalba kita, demesys..ir tyrimai greiciau atliekami...
o taip pat jei kur su vaiku einu konsultuotis... iskart kitas reikalas...
nors... gydytojas be pinigu turetu savo pareiga atlikti taip kaip reikia...
o taip pat jei kur su vaiku einu konsultuotis... iskart kitas reikalas...
nors... gydytojas be pinigu turetu savo pareiga atlikti taip kaip reikia...
Karta mano mociute gulejo ligonineje. Kartu su ja palatoje gulejo moteriske,na,ne is turtinguju...Po operacijos ja israse namo ir ji dekodama nupirko gydytojui puokste roziu,tai zinot ka jis pasake??
"As siuksliu neimu"
Va taip dar buna...cia pries ~5 metus...
"As siuksliu neimu"
Va taip dar buna...cia pries ~5 metus...
teko duoti ir jauciausi nejaukiai
man kolkas neteko...mama uz mane tai padarydavo bet kadangi dabar jau ir pati esu mamyte,tai ateity greiciausiai teks