Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

QUOTE(Bebre @ 2007 10 23, 14:29)
būtum nedavus taip pačiai būt išoperavę, bet mažiau dėmesio sulauktum po to schmoll.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif mano mamai atvežtai su greitąja į ligoninę tyrimų nedarė, kol nesumokėjau. trenkiau grynais ant stalo, matant skyriaus vedėjui ir minimum 3 seselėms..... prieš mėnesį toje ligoninėje buvo praėjęs kyšių skandalas. Paėmė ramiu veidu ir "eilė tyrimams" sutrumpėjo mėnesiu - t.y. išvežė su rateliais tuojau pat. šiaip grąsino išleisti namo... kraujuojančią.....
Atsakyti
Teko ir ne viena syki ax.gif
Atsakyti
AHA prigavau !!! negrazu mamyte kysius duoti bigsmile.gif
Atsakyti
Nei karto niekam nesu davus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 26 spalio 2007 - 20:25
QUOTE(a.inesa @ 2007 10 23, 20:02)
neteko duoti,niekada neduociau.tai zema

Žema nežema, bet kai esi priremtas prie sienos ir nuo to prikluso žmogaus gyvybė duodi. Ir tada visi įsitikinimai nublanksta prieš baimę prarasti artimą.

Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2007 10 24, 19:47)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  mano mamai atvežtai su greitąja į ligoninę tyrimų nedarė, kol nesumokėjau. trenkiau grynais ant stalo, matant skyriaus vedėjui ir minimum 3 seselėms.....  prieš mėnesį toje ligoninėje buvo praėjęs kyšių skandalas. Paėmė ramiu veidu ir "eilė tyrimams" sutrumpėjo mėnesiu - t.y. išvežė su rateliais tuojau pat. šiaip grąsino išleisti namo... kraujuojančią.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2007 - 20:37
QUOTE(Moonte @ 2007 10 26, 21:38)
Žema nežema, bet kai esi priremtas prie sienos ir nuo to prikluso žmogaus gyvybė duodi. Ir tada visi įsitikinimai nublanksta prieš baimę prarasti artimą.
Papildyta:

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 27 spalio 2007 - 08:54
neteko ir neplanuoju duoti. kol bus duodančių, bus ir imančių, o kai sumažės duodančių, žinančių savo teises ir imančių pareigas, tikiuosi ir imančių apmažės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 27, 07:42)
neteko ir neplanuoju duoti. kol bus duodančių, bus ir imančių, o kai sumažės duodančių, žinančių savo teises ir imančių pareigas, tikiuosi ir imančių apmažės rolleyes.gif

Oi pas mus jau seniai yra kysis ne paslaptis ir niekada nesumazes imanciu,o jei neduosi tai poziuris i ta zmogu bus kitoks(pvz,ligonineje pabandyk neduoti kysio sesutem,ar gydytojui tai tik atidarys duris paklaus ir uzdarys duris),oi jau tokia pas mus tvarka.
Atsakyti
drinks_cheers.gif dar daug daug vandens nutekes,kuomet nebus duodami ir imami kysiai...
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2007 10 23, 19:02)
neteko duoti,niekada neduociau.tai zema

Ir aš taip galvojau,kol su tuo neteko susidurti,bet pakeičiau nuomone,kai kalbama apie vaikus ir jų gerove,nemanau kad tai tap žema
Atsakyti
dabar mąstau.. gydytoja, kuri turi mane operuoti, pasakė, kad nėra vietų dėl operacinių patalpų remonto, ir užrašė mane po poros mėnesių. tačiau minėjo, kad už savaitės yra toks vienas neaiškus pacientas ir galbūt aš į jo vietą galėčiau pakliūti. nu tai susitarėm, kad ji man paskambins, jeigu atsiras ta laisva vieta. nepaskambino. tai dabar galvoju, gal ji čia taip subtiliai kyšio prašė, kad pagreitintų mano operaciją, o aš, kvailelė, nesupratau? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 10 28, 00:54)
dabar mąstau.. gydytoja, kuri turi mane operuoti, pasakė, kad nėra vietų dėl operacinių patalpų remonto, ir užrašė mane po poros mėnesių. tačiau minėjo, kad už savaitės yra toks vienas neaiškus pacientas ir galbūt aš į jo vietą galėčiau pakliūti. nu tai susitarėm, kad ji man paskambins, jeigu atsiras ta laisva vieta. nepaskambino. tai dabar galvoju, gal ji čia taip subtiliai kyšio prašė, kad pagreitintų mano operaciją, o aš, kvailelė, nesupratau?  g.gif  biggrin.gif

Visko gali buti, siais laikais gydytojai nesikuklina. As taip pat savo ginekologei neperseniausiai daviau, nes zinojau, kad ji megsta (tokia jau politika pas mus), tai turejau per save perzengti, nes neismaniau kaip iduoti, tai idejau i vokely ir iseidama pasakiau cia jums, tai net nesumirksejo, nusisypsojo ir padekojo. Buvau apstulbusi, nes nemaniau, kad taip lengvai paims. Tai per sekanty vizita visokiausiu tyrimu prirase is kart elgesys pasikeite biggrin.gif , ziauru, bet tokie dabar laikai. verysad.gif
Atsakyti