Teko duoti kyšį. Nėra pats maloniausias dalykas, bet ką padarysi. Kartais turi peržengti per save.
nedaviau ir neduosiu nemanau kad kysis yra geras dalykas ypac dakatarms. . va kas kitas yra padeka. uz gera darba, aisku cia turetu buti ta padeka ne pinigais duodama.
Man paciai neteko, bet dave uz mane, nes jauciau kad neislaikysiu vieno egzo, tai draugas nuejo ir dave .... egza islaikiau
Esu karta davus daktarei uz viena paslaugele....
QUOTE(ritperliukas @ 2007 08 28, 10:51)
nedaviau ir neduosiu nemanau kad kysis yra geras dalykas ypac dakatarms. . va kas kitas yra padeka. uz gera darba, aisku cia turetu buti ta padeka ne pinigais duodama.
dar ir kaip duosi kai reikalas prispirs, na gal ne del savo sveikatos bet del vaiko tai tikrai
man teko duoti kysi, kadangi vos ne tiesmukai jo pareikalavo panasiai ir iteikiau
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(katuksss @ 2007 09 28, 11:32)
dar ir kaip duosi kai reikalas prispirs, na gal ne del savo sveikatos bet del vaiko tai tikrai
aha
Taip, dazniuasiai gydytojams, nors gal tai ir ne kysis...
Daznai, nebutinai pinigais, kas nekeista tenka duoti tik valtybiniu, visuomeniniu istaigu darbuotojams. Privaciose tenka paskatinti dovanelemis del glaudesniu santykiu
davaiu, gydytojui. bet kai labai aiškiai įkainius pasakė tai labai paprastai tiesiai į rankas visą sumą ir perdavėm