Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

Paplepėkime ir pasidalinkim įspūdziais,kaip pavykdavo duoti kyšius. Gal kada prireiks,bet neisivaizduoju nuo ko pradeti 4u.gif
Atsakyti
teko 2kartus. Pirma tai del praktikos uzskaitymo su firmos direktore, tai atejau viska grazei supakavau, pakalbejau, ir iseinant sakau cia jums, padejau ant kedes ir isejau, tai ji nieko nesake. O ANTRA tai i darzeli nesiau, bet neprieme, sako darzelio direktore" negeliu priimti, nes paskiau nezinosiu nuo kokio vaiko tevu gavau, tai neprieme"
Atsakyti
Maciau kaip mano drauge seselei ligoninej kysi dave. Ten didziulis sokoladas buvo:)padave ir sako "mes tiek daug turim, kad nezinom kur det" mirksiukas.gif tai manyciau galima ir su pinigais taip daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 02 gegužės 2007 - 10:05
QUOTE(Margarita23 @ 2007 05 02, 10:44)
teko 2kartus. Pirma tai del praktikos uzskaitymo su firmos direktore, tai atejau viska grazei supakavau, pakalbejau, ir iseinant sakau cia jums, padejau ant kedes ir isejau, tai ji nieko nesake. O ANTRA tai i darzeli nesiau, bet neprieme, sako darzelio direktore" negeliu priimti, nes paskiau nezinosiu nuo kokio vaiko tevu gavau, tai neprieme"

manau pasijutai tikrai nekaip kaip nepaėmė kysio 4u.gif
Atsakyti
niekada nesu davusi, net gydytojui, net sesutei sokolado schmoll.gif
vieno draugo mama dirba sesute ligoninejk, tai sake, kad nuo sokoladu jau bloga, sake su tokiu atlyginimu, koki sesutes gauna, geriau pora litu kisenen ikistu doh.gif
siaip tikiuosi, kad dar negreit reiks duoti, nes nezinau ar sugebeciau per save perlipti doh.gif (del visa ko pasakau, kad ligoninese esu buvusi n kartu ir operaciju ne viena buvusi ir be kysiu aplink visi sokinejo rolleyes.gif )
Atsakyti
Nesu davusi, turbūt skradžiai žemėn prasmegčiau jei reikėtų duoti doh.gif O gyvenime manau dar ateis momentas kai teks blush2.gif Baisus reikalas tie kyšiai cool.gif
Atsakyti
O as visada galvojau kad sokoladas tai dovanele. Pati savo daktarei nupirkau is sokolado namu rinkinuka. Bet uz tai kad ji taip siltai manimi rupinasi. O cia pasirodo kysi daviau jmj...
Atsakyti
as tai manau jog sokolado plytele nera kysis,tai gali buti padeka uz pagalba ar kazkas panasaus,o kysis tai jau apvali sumele kai kazka nori papirkti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
yra teke duoti kysius ir ne vien du kartus blush2.gif buvo situaciju kai nepriimdavo, tada savijauta nekokia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaklina: 02 gegužės 2007 - 11:41
Mano sesuo ligonineje sesute dirba, tai jai tikrai nuo saldainiu ir sokoladu bloga. Visiems kisa, nes pati jau i juos ziureti negali. Ir dabar pas mus dvi dezutes asorti guli. Jau ir man nesivalgo. Ypac tu asorti, idomu, kodel visi juos tradiciskai perka dovanoms, bent jau man tai patys neskaniausi saldainiai.
Pati niekada nesu kysio davusi, ir net nezinau ar sugebeciau..
Atsakyti
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 05 02, 12:20)
O as visada galvojau kad sokoladas tai dovanele. Pati savo daktarei nupirkau is sokolado namu rinkinuka. Bet uz tai kad ji taip siltai manimi rupinasi. O cia pasirodo kysi daviau jmj...

Ir aš vienai gydytojai dovanodavau šokolado kaip dovanėlę, o ne kaip kyšį.Gydytoja visada patenkinta likdavo. smile.gif
Atsakyti
Teko duoti nekartą. Man tik juokinga, kaip tai vyksta ligoninėse. Šiaip kyšio davimas nėra kasdienė procedūra man, todėl kiekvieną kartą nervinuosi, vis galvoju kaip čia bus ir t.t. unsure.gif O gydytojai iš to problemos nedaro, paima šaltu veidu ir viskas cool.gif
Atsakyti