Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai turi ką nors iš jūsų vaikystės?

TAIP, MANO MAMA IR DAUG KA ISSAUGOJO... rolleyes.gif KNYGU,LELIU,NET METALAFONA lotuliukas.gif
Atsakyti
mano anyta labai daug isaugojo zaislu,konstruktoriu,masineliu,knyguciu,guminiu zaisliuku...tai mano maziukiui daug laimes pasirausti dezese,o ypac kai subega sunelio draugai tai turi ka veikti.
Atsakyti
Vyro yra likusiu masineliu, lektuveliu ir kitu kokybisku zaislu, musu draugai su nostalgija apziurineja tuos zaislus biggrin.gif na, o mano likusios tik knygeles is kuriu mokomes eilerasciu, skaitom pasakeles, (kai kurios tai nelabai tinkamos apie kareivelius einancius i kara ir pan.) ir paciai smagu prisimint primirstas pasakeles smile.gif
Atsakyti
Taip turium ir mes zaislu tokiu pvz. lele kuria man mama padovanojo 1 klasej (tai jau virs 20 metu!!! smile.gif ) Cia turbut buvo mano pirmas zaislas atveztas is uzsienio. Taip pat suniuka turiu pliusini ir barbe. O dar daug mano knygu.
Atsakyti
Kai nuvaziuojamp pas mano mamyte, t.y pas dukrytes mociute, ten ji visada zaidzia su mano lele, kuria gavau 3 metuku gimimo dienos proga ax.gif
Atsakyti
labai gaila, bet neturi verysad.gif dabar pati su mielu noru žvilgterčiau į savo žaisliukus, dukra irgi labai domisi su kuo aš žaidžiau, bet neliko nieko...
Atsakyti
As issaugojau lele-kudiki (dabartines Chou-chou analogas), kelias mazesnes leles, keleta barbiu su baldais, popierines leles, knygas ir leliu vezimeli, toki senovini jei kas prisimena Zekiwa vaikiska varianta thumbup.gif Mano dukryte labai noriai zaidzia su kudikiu, o vezimelio,tai is ranku nepaleidzia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
turim barskalu ir medini arkliuka supama
Atsakyti
wub.gif Dukrytėms išliko mano labai mylėta ir saugota lėlė. Vienintelė. verysad.gif Užtat turbūt ją taip ir myli ir brangina.
Atsakyti
Turi lėlę, minkštą meškiną (berods dar gyvas) ir daug knygų. Knygų dar turi ir iš močiutės vaikystės smile.gif
Atsakyti
snd istraukem filmuku aparata, ir juostiniu filmuku per 15 vnt. Oi manau, bus idomu ziureti pries miegeli wub.gif
gerai, kad viskas veikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretasb: 07 lapkričio 2009 - 18:19
berods tik pliušinis beždžioniukas g.gif
Atsakyti