TAIP, MANO MAMA IR DAUG KA ISSAUGOJO... KNYGU,LELIU,NET METALAFONA
mano anyta labai daug isaugojo zaislu,konstruktoriu,masineliu,knyguciu,guminiu zaisliuku...tai mano maziukiui daug laimes pasirausti dezese,o ypac kai subega sunelio draugai tai turi ka veikti.
Vyro yra likusiu masineliu, lektuveliu ir kitu kokybisku zaislu, musu draugai su nostalgija apziurineja tuos zaislus na, o mano likusios tik knygeles is kuriu mokomes eilerasciu, skaitom pasakeles, (kai kurios tai nelabai tinkamos apie kareivelius einancius i kara ir pan.) ir paciai smagu prisimint primirstas pasakeles
Taip turium ir mes zaislu tokiu pvz. lele kuria man mama padovanojo 1 klasej (tai jau virs 20 metu!!! ) Cia turbut buvo mano pirmas zaislas atveztas is uzsienio. Taip pat suniuka turiu pliusini ir barbe. O dar daug mano knygu.
Kai nuvaziuojamp pas mano mamyte, t.y pas dukrytes mociute, ten ji visada zaidzia su mano lele, kuria gavau 3 metuku gimimo dienos proga
labai gaila, bet neturi dabar pati su mielu noru žvilgterčiau į savo žaisliukus, dukra irgi labai domisi su kuo aš žaidžiau, bet neliko nieko...
turim barskalu ir medini arkliuka supama
Dukrytėms išliko mano labai mylėta ir saugota lėlė. Vienintelė. Užtat turbūt ją taip ir myli ir brangina.
Turi lėlę, minkštą meškiną (berods dar gyvas) ir daug knygų. Knygų dar turi ir iš močiutės vaikystės
snd istraukem filmuku aparata, ir juostiniu filmuku per 15 vnt. Oi manau, bus idomu ziureti pries miegeli
gerai, kad viskas veikia
gerai, kad viskas veikia
berods tik pliušinis beždžioniukas