Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai turi ką nors iš jūsų vaikystės?

daug knygučių thumbup.gif ypač Danukas Dunduliukas yra nemirtingas
Atsakyti
Yra like knyguciu suneliui is mano ir vyro vaikyste,o jei susilauksim kada mergytes tai gales zaisti su mano lelytem smile.gif
Atsakyti
Mano mama butu man padovanojusi bet kokia lele teturejo viena vienintele ir tai jos brolis ja imete pas kiaules ir sugrauze unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
O maniškės dar turi mano Pifą, jį man per penktąjį gimtadienį padovanojo 4u.gif Buvo "išgyvenus" ir maža gorila, bet jau vaikus auginant kandys užpuole. Gaila buvo kaip vaikui blush2.gif
Atsakyti
O mano mama issaugojo "portfeli", su kuriuo as ejau i pirma klase doh.gif
Toks dermantininis su laiveliu ir su tarybine sagtim, bet visai nesuplyses biggrin.gif Mano sunus su juo zaidzia lig siol - prisikrauna visokiu smutkiu ir taso po namus. Karta uzsimane i parduotuve eit su juo doh.gif gerai, kad pavyko perkalbeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, ka jau ka , bet mano mama daug ka issaugojo.pzv:mano vaikystes kelias leles, net pupsikai, tai tokie mazi leliukai lotuliukas.gif , tokius dar grazius guminius zverelius,buvo labai didelis deficitas- nemazi spalvoti anciukai, kiskuciai, meskuciai su kuriuo dukryte lb zaidzia, nes cypsi biggrin.gif .Na , zinoma, vaikiskas knygutes pasakas su superine iliustracija.
ir net mano vaikystes darzelio maza kedute, ant kurios taip pat sedi mano mazoji.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretasb @ 2009 02 21, 01:52)
Oi, ka jau ka , bet mano mama daug ka issaugojo.pzv:mano vaikystes kelias leles, net pupsikai, tai tokie mazi leliukai  lotuliukas.gif , tokius dar grazius guminius zverelius,buvo labai didelis deficitas- nemazi spalvoti  anciukai, kiskuciai, meskuciai su kuriuo dukryte lb zaidzia, nes cypsi  biggrin.gif .Na , zinoma, vaikiskas knygutes pasakas su superine iliustracija.
ir net mano vaikystes darzelio maza kedute, ant kurios taip pat sedi mano mazoji.

4u.gif

Kaip miela ".. pupsikai.." wub.gif
As tai bijau, kad is mano vaiko vaikystes jau nieko nebeliks anukams doh.gif
Atsakyti
Is mano vaikystes liko daug knyguciu wub.gif Ir dar issaugojau savo mylimiausia zaisliuka - lele - klouna wub.gif Jam jau daugiau nei 25 m., bet vis dar puikiai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Iš mano žaislų savo mažajai kol kas daviau tik guminius žaisliukus (nors jau nebecypia, bet vis dar tinkami pagriaušti smile.gif taip pat spintoje savo eilės dar laukia keletas knygelių, šaškės, domino.
Atsakyti
Aš savo sūneliui ištraukiau savo vaikystės čeburašką, man labai miela kai jis apžiūrinėja, žaidžia, juk smagu išsitraukti antikvariato..... bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus liko tik keletas knyguciu, kadangi tevai daznai kraustydavosi tai viskas iss imete, o turejau tiek daug zaislu verysad.gif
Atsakyti
Aha liko mano buves zaislas dukrai, tai plasmasinis zalias lygintuvas, dar su uzarasyta rusiska kaina biggrin.gif dukra savo drabuziukus kartais palygina lotuliukas.gif
ir knyguciu nemazai like, bet kai paaugs gales skaityti ax.gif
Atsakyti