daug knygučių ypač Danukas Dunduliukas yra nemirtingas
Yra like knyguciu suneliui is mano ir vyro vaikyste,o jei susilauksim kada mergytes tai gales zaisti su mano lelytem
Mano mama butu man padovanojusi bet kokia lele teturejo viena vienintele ir tai jos brolis ja imete pas kiaules ir sugrauze
O maniškės dar turi mano Pifą, jį man per penktąjį gimtadienį padovanojo Buvo "išgyvenus" ir maža gorila, bet jau vaikus auginant kandys užpuole. Gaila buvo kaip vaikui
O mano mama issaugojo "portfeli", su kuriuo as ejau i pirma klase
Toks dermantininis su laiveliu ir su tarybine sagtim, bet visai nesuplyses Mano sunus su juo zaidzia lig siol - prisikrauna visokiu smutkiu ir taso po namus. Karta uzsimane i parduotuve eit su juo gerai, kad pavyko perkalbeti
Toks dermantininis su laiveliu ir su tarybine sagtim, bet visai nesuplyses Mano sunus su juo zaidzia lig siol - prisikrauna visokiu smutkiu ir taso po namus. Karta uzsimane i parduotuve eit su juo gerai, kad pavyko perkalbeti
Oi, ka jau ka , bet mano mama daug ka issaugojo.pzv:mano vaikystes kelias leles, net pupsikai, tai tokie mazi leliukai , tokius dar grazius guminius zverelius,buvo labai didelis deficitas- nemazi spalvoti anciukai, kiskuciai, meskuciai su kuriuo dukryte lb zaidzia, nes cypsi .Na , zinoma, vaikiskas knygutes pasakas su superine iliustracija.
ir net mano vaikystes darzelio maza kedute, ant kurios taip pat sedi mano mazoji.
ir net mano vaikystes darzelio maza kedute, ant kurios taip pat sedi mano mazoji.
QUOTE(loretasb @ 2009 02 21, 01:52)
Oi, ka jau ka , bet mano mama daug ka issaugojo.pzv:mano vaikystes kelias leles, net pupsikai, tai tokie mazi leliukai , tokius dar grazius guminius zverelius,buvo labai didelis deficitas- nemazi spalvoti anciukai, kiskuciai, meskuciai su kuriuo dukryte lb zaidzia, nes cypsi .Na , zinoma, vaikiskas knygutes pasakas su superine iliustracija.
Kaip miela ".. pupsikai.."
As tai bijau, kad is mano vaiko vaikystes jau nieko nebeliks anukams
Is mano vaikystes liko daug knyguciu Ir dar issaugojau savo mylimiausia zaisliuka - lele - klouna Jam jau daugiau nei 25 m., bet vis dar puikiai laikosi