Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai turi ką nors iš jūsų vaikystės?

Kai buvau gal 3 metu, man mama is Kubos parveze zaislini negriuka biggrin.gif tada jis man dare didziausia ispudi! Ir dabar dar daro, tik jau ne tik man, o ir mano vaikui biggrin.gif
Atsakyti
O maniske tai mielai zaidzia ir tamposi su savim su mano vaikystes lele gal70 cm ugio. Kai atsivezem is tevu, tai abi vienodos buvo... Jai jau turbut kokie25 m, padovanojo man senelis su deze ir grazia baline suknia 4u.gif Ir kainavo nereaaliai daug-25 rublius doh.gif
Atsakyti
turi..
pradedant mano suknelem-baigiant lelem smile.gif
smagu smile.gif
Atsakyti
Turiu nuo vaikystės dvi lėlės gražias, tais laikais dar iš užsienio parvežtas, tik kad pas mane bernai, tai nelabai su jomis ir žaidžia tongue.gif Yra dar storas, baltas meškis, jis sode mūsų laukia, šiaip nelabai žaidžiamas pliušinukas biggrin.gif
Atsakyti
Daugiausia mergučei išsaugojau knygų - ne tik savo vaikystės, bet ir mamos pirmą vaikišką knygą (Vytės Nemunėlio eilėraščius, leistus Nepriklausomoje Lietuvoje). Turiu išsaugojusi ir močiutės elementorių, iš kurio ji mokėsi skaityti - "Žiupsnelis". Žaislų išliko nedaug, nes pereinant iš vaikystės į paauglystę kraustėmės iš vienų namų į kitus, tad žaislais kaip balastu teko atsikratyti. Bet yra išlikęs meškis, mamos nerta lėlė (nu, labai pavargusi, nes niurkyta buvo iki negalėjimo) ir dėdės kažkada lauktuvių iš Maskvos parvežta tuomet topinė vokiška lėlė. Šiaip yra išsaugota kelių kartų eglutės žaisliukų ir kalėdinių puošmenų, tad mano mergučė labai mėgsta klausytis įvairių praeities prisiminimų ir istorijų, susijusių su tuo daiktu ar žaislu.
Atsakyti
Mano dvi lėlės pūpso ant palangės, dabar jau mano dukters kambary wub.gif
vienos dukra vos nepamilo... nespėjo. Tėtis lauktuvių jai parvežė "jos" lėlę - įsimylėjo dukra savo naująją gyventoją iš pirmo žvilgsnio lotuliukas.gif (banaliai skamba, bet tiesa) o manąsias pamiršo, o man jos tokiios mielos, pažvelgus į jas blush-anim-cl.gif šiluma nulieja kūną blush-anim-cl.gif
Atvirai pasakius, slapta džiaugiuosi,kad tėtis laiku (t.y. dar jai nespėjus pamilti manosios lėlės blush2.gif ) "pastebėjo" dukters "brandą" ir būtent pirmąją savo lėlę ji gavo nuo jo wub.gif
Atsakyti
smile.gif savo vaikams išsaugojau nemažai žaislų ir lėlių ir konstruktorių, domino
Atsakyti
Mano zuikelis turi tik kelias knygutes is mano vaikystes smile.gif
Atsakyti
Mano sūniams atiteko mano pirmoji lėlė, kurią man padovanojo teta vos gimusiai. Kurį laiką ji buvo lialia, paskui broliuas, dar vėliau sesutė, o galiausiai vaikas laugh.gif
Kai jau turim antrą mažiuką vėl pradedam nuo lialios biggrin.gif
Labai gaila buvo, kad neišliko M. Vainilaičio "Mano volungėlė", bet pernai radau naują leidimą thumbup.gif - iškart nusipirkau.
Atsakyti
isslike nemazai zaislu,ypac knyguciu biggrin.gif net barbe tokia senoviska,ne visai barbisku formu lotuliukas.gif bet va nelabai patinka vaikui tie seni zaislai g.gif
Atsakyti
maniskiai turi mano ir zaislu, ir knygu 4u.gif
Atsakyti
mano kleckučio pirmasis barškutis buvo tas,kurį man pirmąjį padovanojo mano močiutė, taip pat turi dar keletą mano medinių žaisliukų, medines kaladėles. Miega mažasis lovelėje,kurioje miegojau aš nuo gimimo... man labai svarbūs šitie dalykai. Daug mylimų mažojo daiktų, kai jau nebenaudojami (mėgiamiausias barškutis, pirmos kojinytės, žvakutė nuo pirmo gimtadienio torto ir dar daugybė kitų dalykų) keliauja į "prisiminimų krepšelį", kurį, kartu su jo pirmųjų metų dienoraščiu, padovanosiu sūnui, kai jis pats susilauks vaikelio... Gal perdaug sentimentalu?..
Atsakyti