Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai turi ką nors iš jūsų vaikystės?

dukrytei atiteks keletas mano vaikystes leliu, zaislu ir daug daug knygu wub.gif
Atsakyti
verysad.gif kaip liūdna pasidarė,perskaičius šią temelę-o aš visai nieko nebeturiu iš savo vaikystės verysad.gif O turėjau nemažai....ir iš užsienio parvežtų.....tiesiog viską atidavinėjom prasčiau gyvenantiems vaikučiams.Prieš 20m gal tos mados nebuvo ką nors pasilikti g.gif
Atsakyti
mano abu vaikai turi ir knygute mano ir palaidien tokia grazia,kur ir as maza nufotkinta ir mano sunus ir va dabar dukros eile thumbup.gif
Atsakyti
Turim labai daug pasaku knygu,nes as vaikystej kolekcionavau,dar gal 10mano leliu,tik dukrytes truksta,Guminiu zaislu kolekcija jau mesiu lauk,nes niekam ji nereikalinga.Ir siaip visokiu visokiu mano vaikystes zaislu.Sunus nelabai su jais zaidzia.Bet lygiai taip pat greit atsibosta ir dabartiniai zaislai biggrin.gif ,nes labai jau perdaug ju turi,uztektu 10vaiku biggrin.gif .
Papildyta:
Net mano rubeliu daug turim,graziu visai,amerikietisku,nes pries 30m.gimines is Amerikos atvezdavo.Tai kai ka,pvz.dzemperi ir sunus kartais uzsivilkdavo.Mama daugka issaugojo.O stai vyro tevai nieko(pykstu net ant ju,net vyro nuotrauku nera doh.gif ),tik rogutes,bet ir tai gerai.As tai esu CRAZY del visokiu relikviju,atminimu.
Papildyta:
QUOTE(Vijolė @ 2007 06 20, 10:27)
Tėvelio vaikystės arkliukas, kurį jam kadaise senelis išdrožė  wub.gif net perdažyt nesinori  wub.gif
user posted image

Vau!Kip faina!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif !
Atsakyti
koks fainas arkliukas!
turi dukra keleta mano leliu, bet bent jau kol kas jokio ypatingo demesio joms nerodo...
Atsakyti
Drabužėlių yra daug, tik nelabai berniukui juos eina pritaikyti. uošviai turi atidavę tėčio adijaliuką, su kuriuo jis buvo parvežtas iš gimdymo namų. Žaislų, yvairiausių knygučių taip pat yra daug
Atsakyti
o mano sunelis miega loveleje, kurioje as uzaugau, ir rubeliu, kuriuos berniukui pritaikyt galima, ir vystyklu turim is mano vaikystes, ir barskuciu, ir meskuciu- mama net vezima issaugojo, bet cia jau tik aciu atsargiai pasakiau... smile.gif
Atsakyti
Labai daug knyguciu, o zaisliuku tik kelis is mano vaikystes, daugiau is paauglystes laiku- draugu sudovanotus pliusinius zaisliukus.
Atsakyti
mano mama viską išsaugojo: vystyklus, rūbelius, lovytę, vežimėlį (reiktų pabandyt su tuo vežimėliu į miestą išvažiuot lotuliukas.gif ), žaislus
Atsakyti
QUOTE(Anona @ 2007 06 19, 12:12)
Pas mus liko daug vaikiškų knygelių. Man atrodo, kad mums patiems jos reiškia daugiau, negu mūsų vaikams... smile.gif

Liko ir pas mane keletas pasaku knygeliu tik kazkaip mano vaikams nelabai jos sako nera paveiksliuku g.gif
Atsakyti
Liko mano lėlė naujagimis tongue.gif bet maniškis nelabai žaidžia su ja blush2.gif nes berniukas smile.gif
Atsakyti
Liko nemazai zailu ir mano, ir vyro smile.gif . Daugiausia minkstu zaislu ir knygu bigsmile.gif
Atsakyti