dukrytei atiteks keletas mano vaikystes leliu, zaislu ir daug daug knygu
kaip liūdna pasidarė,perskaičius šią temelę-o aš visai nieko nebeturiu iš savo vaikystės O turėjau nemažai....ir iš užsienio parvežtų.....tiesiog viską atidavinėjom prasčiau gyvenantiems vaikučiams.Prieš 20m gal tos mados nebuvo ką nors pasilikti
mano abu vaikai turi ir knygute mano ir palaidien tokia grazia,kur ir as maza nufotkinta ir mano sunus ir va dabar dukros eile
Turim labai daug pasaku knygu,nes as vaikystej kolekcionavau,dar gal 10mano leliu,tik dukrytes truksta,Guminiu zaislu kolekcija jau mesiu lauk,nes niekam ji nereikalinga.Ir siaip visokiu visokiu mano vaikystes zaislu.Sunus nelabai su jais zaidzia.Bet lygiai taip pat greit atsibosta ir dabartiniai zaislai ,nes labai jau perdaug ju turi,uztektu 10vaiku .
Papildyta:
Net mano rubeliu daug turim,graziu visai,amerikietisku,nes pries 30m.gimines is Amerikos atvezdavo.Tai kai ka,pvz.dzemperi ir sunus kartais uzsivilkdavo.Mama daugka issaugojo.O stai vyro tevai nieko(pykstu net ant ju,net vyro nuotrauku nera ),tik rogutes,bet ir tai gerai.As tai esu CRAZY del visokiu relikviju,atminimu.
Papildyta:
Vau!Kip faina!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Papildyta:
Net mano rubeliu daug turim,graziu visai,amerikietisku,nes pries 30m.gimines is Amerikos atvezdavo.Tai kai ka,pvz.dzemperi ir sunus kartais uzsivilkdavo.Mama daugka issaugojo.O stai vyro tevai nieko(pykstu net ant ju,net vyro nuotrauku nera ),tik rogutes,bet ir tai gerai.As tai esu CRAZY del visokiu relikviju,atminimu.
Papildyta:
QUOTE(Vijolė @ 2007 06 20, 10:27)
Tėvelio vaikystės arkliukas, kurį jam kadaise senelis išdrožė net perdažyt nesinori
Vau!Kip faina!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
koks fainas arkliukas!
turi dukra keleta mano leliu, bet bent jau kol kas jokio ypatingo demesio joms nerodo...
turi dukra keleta mano leliu, bet bent jau kol kas jokio ypatingo demesio joms nerodo...
Drabužėlių yra daug, tik nelabai berniukui juos eina pritaikyti. uošviai turi atidavę tėčio adijaliuką, su kuriuo jis buvo parvežtas iš gimdymo namų. Žaislų, yvairiausių knygučių taip pat yra daug
o mano sunelis miega loveleje, kurioje as uzaugau, ir rubeliu, kuriuos berniukui pritaikyt galima, ir vystyklu turim is mano vaikystes, ir barskuciu, ir meskuciu- mama net vezima issaugojo, bet cia jau tik aciu atsargiai pasakiau...
Labai daug knyguciu, o zaisliuku tik kelis is mano vaikystes, daugiau is paauglystes laiku- draugu sudovanotus pliusinius zaisliukus.
mano mama viską išsaugojo: vystyklus, rūbelius, lovytę, vežimėlį (reiktų pabandyt su tuo vežimėliu į miestą išvažiuot ), žaislus
QUOTE(Anona @ 2007 06 19, 12:12)
Pas mus liko daug vaikiškų knygelių. Man atrodo, kad mums patiems jos reiškia daugiau, negu mūsų vaikams...
Liko ir pas mane keletas pasaku knygeliu tik kazkaip mano vaikams nelabai jos sako nera paveiksliuku
Liko mano lėlė naujagimis bet maniškis nelabai žaidžia su ja nes berniukas