kaip as noreciau turet nors viena savo vaikystes zaisla ir padovanoti dukrytei, bet deja nebeturiu nei vieno
Labai gaila, bet neturi.Būtų labai įdomu...
Mano pačios žaislų neišliko, užtai vyras rado savo vaikystės modeliukus, rusiškus tokius- žigulius, volgą...Tai mažasis labai apsidžiaugė, tokį "antikvarą" gavęs
puikiai beveik visus prisimenu, nes laukdavoau kaip kaledu tecio griztant atostogu is armijos ir parvezant kokia nauja lele.. bet nei vieno zaislo neturiu likusio
Mano išliko labai daug knygelių vaikiškų,tai vaikams jos labai patinka.Dar yra mano lėlės ir meškinai,bet berniukų jie galima sakyt,kad nedomina.
turi mano pirmą minkštą žaisliuką ir knygutes
Turiu likuse viena nedidele grazia lelyte,ir dabar dar sedi ta lelyte pas mama ant bufetuko. Ir keleta knyguciu likusiu.
nieko nieko
O as galiu pasidziaugti,kad mano mergytei atiteko visas mamos kraitis .
Mano tevu dideli namai,todel geri zaisliukai buvo graziai sudeti ir snaude pakol uzaugo nauja karta .
Leliu baldai,indai,leles ir meskinai,tokiu dabar niekur nerasi .Man,aisku, senieji net brangesi uz naujus zaisliukus .Juk su jais kartu visa mano vaikyste praejo,dabar ir dukros praeis...gal anukei liks dar
Mano tevu dideli namai,todel geri zaisliukai buvo graziai sudeti ir snaude pakol uzaugo nauja karta .
Leliu baldai,indai,leles ir meskinai,tokiu dabar niekur nerasi .Man,aisku, senieji net brangesi uz naujus zaisliukus .Juk su jais kartu visa mano vaikyste praejo,dabar ir dukros praeis...gal anukei liks dar
Ne neturi, neišsaugojau nieko. O iš mano vyro vaikystės tai turi pora žaisliuku