Tęsiasi nuostabus auksinis ruduo . Tad šiandien aplankėme mūsų Baltiją pakvėpavom pilna krūtine gaivaus oro, pasiklausėm nuostabaus bangų ošimo, pasikrovėm energija darbo savaitei (tarp kitko, tai paskutinė pilna darbo savaitė prieš mūsų kelionę ). Tad tiems, kurie kaip ir mes myli jūrą, bet negali dabar iki jos nuvažiuoti, skiriu šias nuotraukas, kad Jūs bent jau virtualiai pabūtumėte prie jūros.
Žvilgsnis į jūrą nuo Olandų kepurės skardžio:
Šioje vietoje tokia pakrantė:
O štai toks šlaitas:
Papildyta:
Sūraus vėjo kūriniai:
Daug kam neįprasta akmenuota pakrantė:
Pakrantės sargybiniai pušys:
Papildyta:
Horizonte pasirodo lėktuvas. Jo paliktas pėdsakas:
Leidžiasi saulė.Palydime ją, kol ji paskęsta jūroje:
Ak, sudie mano jūra :
Linkėjimai visiems nuo Baltijos jūros!
Žvilgsnis į jūrą nuo Olandų kepurės skardžio:
Šioje vietoje tokia pakrantė:
O štai toks šlaitas:
Papildyta:
Sūraus vėjo kūriniai:
Daug kam neįprasta akmenuota pakrantė:
Pakrantės sargybiniai pušys:
Papildyta:
Horizonte pasirodo lėktuvas. Jo paliktas pėdsakas:
Leidžiasi saulė.Palydime ją, kol ji paskęsta jūroje:
Ak, sudie mano jūra :
Linkėjimai visiems nuo Baltijos jūros!
QUOTE(Arturas15 @ 2011 10 23, 20:25)
Artūrai15, nebegraudink - labai gražu Tai mylimiausia mūsų šeimos pajūrio vieta bet kuriuo metų laiku Jei tik atvažiuojam prie jūros - visada užsukam šion vietelėn
Be galo gražus oras jums pajūryje pasitaikė , labai gražu, ačiū, kad dalinatės
Oi kokia faina tema Užsiprenumeravau. Žiemą man keliaut nesinori, tai reiks pavasarį pastudijuot
Ir aš pasidalinu - mėgstantiems sėsti į automobilį ir keliauti - http://www.keliauk.info/ (apie Lietuvą). Čia pagrinde tokios "vienos dienos" kelionės - t.y. nuvažiavai, apėjai ir tą pačią dieną grįžai. Mes taip važinėjam, tai taip ir gaunasi parašyt. Na o keliaujantys su nakvyne gali apjungti kelis miestelius į krūvą.
Ir aš pasidalinu - mėgstantiems sėsti į automobilį ir keliauti - http://www.keliauk.info/ (apie Lietuvą). Čia pagrinde tokios "vienos dienos" kelionės - t.y. nuvažiavai, apėjai ir tą pačią dieną grįžai. Mes taip važinėjam, tai taip ir gaunasi parašyt. Na o keliaujantys su nakvyne gali apjungti kelis miestelius į krūvą.
Šiandien, šią nuostabiai gražią šventinę dieną nusprendėm apsilankyti prie jūros. Klaipėdoje malonus šaltukas (-3 laipsniai), danguje nė vieno debesėlio . Tad prie jūros daugybė žmonių, o prie Olandų kepurės, mūsų mėgstamos vietos, net sunku rasti vietą automobiliui pastatyti. Keletą postų aukščiau buvo mano nuotraukos iš rudeninio Olandų kepurės pajūrio, dabar noriu su Jumis pasidalinti žieminiais tos pačios vietos vaizdais:
Sušalusi šalta šalta jūra:
Papildyta:
Dar ne visiškai užšalusiuose plotuose plauko antytės:
Pakrantę puošia jau ne akmenys, o tokie šalčio kūriniai:
Paskutinis žvilgsnis į jūrą:
Tad nuo Baltijos krantų sveikinu visus su VASARIO 16-ĄJA LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENA
Sušalusi šalta šalta jūra:
Papildyta:
Dar ne visiškai užšalusiuose plotuose plauko antytės:
Pakrantę puošia jau ne akmenys, o tokie šalčio kūriniai:
Paskutinis žvilgsnis į jūrą:
Tad nuo Baltijos krantų sveikinu visus su VASARIO 16-ĄJA LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENA
Labai grazu, Arturai Ech, kaip as pasiilgau juros Net ziema taip smagu prie jos
Ir tave su svente
Ir tave su svente
Sveiki, universitet darom uzduoti, kur reikejo sukurt Blog'a, pasirinkome tema kelione automobiliu po Lietuva. Jeigu galite uzeikite i http://ratuotizmones.blogspot.com, mum tai labai svarbu, nes nuo lankytoju skaiciaus priklausys musu pazymis ) aciu is anksto
kokios grazios nuotraukytes, mano svajone aplankyti jura audros metu, noreciau, zinoma, karkle
Sekmadienio popietės išvyka iki Merkinės dvaro
Pakeliui užsukom į Vilkiškių dvarą, prie Gojaus cerkvės ir į ypatingai geros auros kaimelį Mikniškes
Papildyta:
Ankstesnio savaitgalio kelionė į Siesikus
Siesikų miestelio bažnyčia
Siesikų pilis
Pakeliui užsukom į Vilkiškių dvarą, prie Gojaus cerkvės ir į ypatingai geros auros kaimelį Mikniškes
Papildyta:
Ankstesnio savaitgalio kelionė į Siesikus
Siesikų miestelio bažnyčia
Siesikų pilis