Aš alyvuogių aliejų naudoju vietoj kremo. Naudoju du kartus per dieną, Jei prieš tepantis pudrą užtepu alyvuogių aliejaus, tai efektas bent jau man būna pasakiškas: oda atrodo tokia lygi, drėgna spindinti, sveika. Nesiruošiu grįžti prie kremų kurie mano odą tik dirgindavo. Aš manau, kad jei aliejų ar kokį kita produktą valgom tai ant kūno išorės jį naudojant negalima sau pakenkti. Čia mano nuomonė, gal ir klystu, nežinau.
O Jus naudojat spec kosmetini alyvuogiu alieju?
o kaip krempudra gerai ant virsaus tepasi?
QUOTE(Guodute @ 2009 06 30, 14:24)
O Jus naudojat spec kosmetini alyvuogiu alieju?
Pas mane salto spaudimo, is alieju parduotuves.
www.aliejai.lt (ar panasiai, pagooglink)
pries tepant, pasildyt
Aš naudoju alyvuogių aliejų pirktą iš maisto parduotuvės, tą patį aliejų naudoju ir maistui. O krempudra tepasi tikrai lengvai, lygiai pasiskirsto, veidas švyti tiesiog!
QUOTE(brilliance @ 2009 07 01, 18:41)
Aš naudoju alyvuogių aliejų pirktą iš maisto parduotuvės, tą patį aliejų naudoju ir maistui. O krempudra tepasi tikrai lengvai, lygiai pasiskirsto, veidas švyti tiesiog!
as naudoju ROMULP al.alieju is parduotuves. o tai pala,gal tik maza laseliuka ant veido ir itrini,kad paskui krempudra tepi? ir neblizga paskui? na,man cia kazkaip itartinai...
mano kakta linkusi i blizgesi,tai itariu,kad man sis reikalas su al.aliejum ir krempudra nepraeitu gal reiketu isbandyt,kai neisiu i darba,jei vdrug nesigautu
QUOTE(brilliance @ 2009 07 01, 18:41)
as naudoju ROMULP al.alieju is parduotuves. o tai pala,gal tik maza laseliuka ant veido ir itrini,kad paskui krempudra tepi? ir neblizga paskui? na,man cia kazkaip itartinai...
mano kakta linkusi i blizgesi,tai itariu,kad man sis reikalas su al.aliejum ir krempudra nepraeitu gal reiketu isbandyt,kai neisiu i darba,jei vdrug nesigautu
QUOTE(wylia @ 2009 07 02, 07:12)
Labai daug aliejaus netepu,bet ir nepamažinu oda atrodo ne blizganti, o drėgna, bet gal kitoms netiks, priklauso juk ir nuo veido odos ir krempudros. pabandyk, žiūrėsi kaip atrodo
QUOTE(brilliance @ 2009 07 01, 17:41)
turi buti nerafinuotas butinai. rafinuotas jau perdirbtas. cia is sitos temos, o gal kitos
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 07 02, 11:48)
turi buti nerafinuotas butinai. rafinuotas jau perdirbtas. cia is sitos temos, o gal kitos
Būtent tokį ir perku, nerafinuotą, šalto spaudimo
QUOTE(brilliance @ 2009 07 02, 17:43)
Būtent tokį ir perku, nerafinuotą, šalto spaudimo
o kokia tavo veido oda?
tai palukit,jei ant buteliuko parasyta,kad pirmo,salto spaudimo,ypac tyras,tai cia kaip suprantu butu kaip ir nerafinuotas-geras?
as naudoju alyvuogiu aliejuka sumaisyta su druska - pati geriausia duso zele! o kokia oda paskui nuostabi palieka........