Na man šiandien buvo alyvuogių aliejaus diena Iš ryto susitepiau plaukų galiukus(apie 10cm), susipyniau į kasą, tada išsitepiau veidą ir kaklą alyvuogių aliejumi sudrėkintu vatos diskeliu ir pusvalanduką deginausi veiduką ir dekoltė rytinėje saulutėje. Jokio tempimo jausmo nebuvo ir sudirgimų, nors šiaip nuo pirmosios saulutės visada prasideda alergija Tada atėjo eilė depiliacijai(bikinio ), ir čia vėl nusprendžiau išbandyti šį aliejų, po depiliacijos visas nudepiliuotas sritis vėl juo išsitepiau, negaliu patikėti, bet po valandos odytė nurimo Neperseniausiai atėjo metas žiūrėti kas su plaukais, bet taip lengvai išsiplovė, kad antrą kartą šampunu jau vien iš nusistatymo jog bus sunku nuplauti ploviau , o plaukučiai tokie švelnučiai ir nei kiek neapsunkę Žodžiu patiko man ši alyvuogių aliejaus diena Tiesa jau kurį laiką aš jį naudoju ir su kūno kremu, kai jau būnu kremo kažkiektai nunaudojusi įsipilu alyvuogių aliejaus ir kiekviena kartą prieš tepdamasi buteliuką gerai sukalatoju, labai skalsiai naudojasi ir labai švelni odytė būna
QUOTE(alinale @ 2009 06 20, 23:45)
as irgi darau veido ir kuno valymus su alyvuogiu aliejumi ir kavos tirsciias, tai man labai patinka rezultatas. Buna daug svaresne oda. Plauku galiukus irgi tepu. O vaiukuciui manau, tikrai galima patepti, nes tai naturalus produktas, daug geriau uz visokius kremus.as taip manau.
aš ir taip manau tikrai geriau nei jonsonai ar kiti
o veidui ji kaip krema tepti? ar palaikius kazkiek nuplauti reikia? ir kaip daznai galima ji tepti? girdejau viena pazistama sake ji kaip makijazo valikli naudoja, bet kazkaip nezinau... tas riebalas poto ant veido
QUOTE(wwwmonika @ 2009 06 23, 15:43)
o veidui ji kaip krema tepti? ar palaikius kazkiek nuplauti reikia? ir kaip daznai galima ji tepti? girdejau viena pazistama sake ji kaip makijazo valikli naudoja, bet kazkaip nezinau... tas riebalas poto ant veido
As kai issimaudau, uztepu ant veido kaip krema, tai vis galvoju, ar galima taip ?
ka tik ir as visa "issimaudziau" alyvu aliejuje Iki siol tik plaukams naudojau,o ryt vistiek patalyne keisiu,todel negaila
Plius dar Joniniu naktis,gal atjaunesiu stebuklingai ant kokiu 13 meteliu
Plius dar Joniniu naktis,gal atjaunesiu stebuklingai ant kokiu 13 meteliu
as alyvuogiu aliejum tepliojuosi jau geras pusmetis po depiliacijos pasitepu al.aliejum-neberia,sudirrginta odai liuksiska plauku galus tepu,veida vakarais vietoj kremo pasitepu, o issimaudzius dregna kuna issiteplioju-oda mano svelnute svelnute
As kartais nusivalau akiu makijaza. tacaiu reiks naudoti ir placiau, kaip matau, daug moteru isbande ir yra patenkintos..
Puikiai cia viskas gaunasi Natur produkt tsakant Litriukas to gero 25 lt tekainuoja ir rimtai ryte veidukas superinis,visai neriebus ,poros neuzsikimsusios,kunelis svelnutis,stangrutis. Tik plaukus reikia begti plautis. Esu viename groziniame kurinyje labai seniai skaiciusi(dar tarybiniais laikais),kad po maudyniu moterys visa kuna alyvu aliejumi issitepdavo. Tada kazkokia mistika kaip paauglei man atrodydavo
Dabar jauciu,kad ant kuno to produkto iseis daug daugiau nei i keptuve,ar salotas pilu
Dabar jauciu,kad ant kuno to produkto iseis daug daugiau nei i keptuve,ar salotas pilu
as taip pat sunu po maudyniu isteplioju alyvuogiu aliejum, nes jo oda labai sausa.buvo prasidejes dermatitas,bet laiku sisgribom ir iveikem ta bjaurybe,tik dabar oda laaaaaaaaaabai sausa paliko,tai ir pati daktare patare retkarciais patept,puikiai drekina ir as pati po duso pasitepu ypac epiliuotas vietas.puikiai drekina ir minkstina oda.
pries kelias dienas dariausi vonia su alyvu aliejumi. i vonia isipyliau gal pora saukstu aliejaus bet buvo ryskiai per daug nes oda per daug riebi buvo po to ir ant veido sausuju zonu uzsitepiau aliejuko ir palaikaiu kaip kauke, po to nuploviau. super !!!