visiskai sutinku,naudoju pati man
kokia šauni tema
aš su alyvuogių aliejuku daraus nagams procedūras, nes mano nagai kieti, ir kampučiai nemaloniai įlūždavo, po savaitės naudojimo susitvarkė ir nors tai mažai laiko reikalaujanti procedura, bet tingiu tęsti šį gydimą
aš su alyvuogių aliejuku daraus nagams procedūras, nes mano nagai kieti, ir kampučiai nemaloniai įlūždavo, po savaitės naudojimo susitvarkė ir nors tai mažai laiko reikalaujanti procedura, bet tingiu tęsti šį gydimą
QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 12:45)
kokia šauni tema
alieju pasildai ir mirkai ar kaip darai?
QUOTE(adrytės mama @ 2007 06 03, 19:39)
o man kuo puikiausiai viskas išsiplauna . Nežinau geresnės priemonės, kaip alyvuogių aliejus, sausiems plaukams atgaivinti. Super dalykas . Beje, kirpėjos irgi rekomenduoja
tikrai rekomenduojam,nerealiai geras dalykas,pati naudoju plaukams,nes manieji balinti stipriai,todel sausesni ir veltis megsta ,va dalykas
del naguciu tai reiks panbandyt, pasisildyt ir pamirkyt rankutes.
del plauku ir gi bandysiu:)
del plauku ir gi bandysiu:)
QUOTE(naura14 @ 2009 03 30, 01:08)
alieju pasildai ir mirkai ar kaip darai?
taip pašildau, bet reik labai atsargiai šidyt, nes greit užkaista , o tada kol atsišaldai tai ir tinginys aplanko
Aš alyvuogių aliejų tepuosi eidama į pirtį. Efektas Ir plaukus išsitepu tik reikia kepurę ar rankšluostį užsidėt. Pirmą kartą galvoju nesidėsiu efektas geresnis bus, tai plaukai vos neiškepė tiek įkaito
QUOTE(Barška @ 2009 04 07, 11:38)
Aš alyvuogių aliejų tepuosi eidama į pirtį. Efektas Ir plaukus išsitepu tik reikia kepurę ar rankšluostį užsidėt. Pirmą kartą galvoju nesidėsiu efektas geresnis bus, tai plaukai vos neiškepė tiek įkaito
Geras , gerai kad tik vos net nežinojau tokio dalyko
as jau irgi pabandziau plauku galiukus ishsitepti. labai geras dalyks:) aciu mamytes uz patarimus
sveikos, o kaip jus ta alieju pasildot? mikrobangej ar ant virykles?
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 07, 17:25)
sveikos, o kaip jus ta alieju pasildot? mikrobangej ar ant virykles?
aš tai ant viryklės