aš su alyvuogių aliejumi kaukę plaukams darausi labai švelnūs plaukai po to.. paimu viena kiausinį šaukštelį medaus ir du šaukštelius alyvugių aliejaus. viską labai gerai išplaku ir užtepu ant šlapių plaukų. kiek įmanoma ilgiau palaikau ir išplaunu su šampūnu plaukai būna nuostabūs
turiu labai gero aliejaus is afrikos parsivezus,tai visa pasilepinu
1.tepu ******,kai buna issausejusios
2.patepu visas kojas pries miega-puikiai drekina
3.kartais patepu plauku galiukus ir ryte isplaunu
4.pasitepu antakius ir blakstienytes
man viskam jis tinka..gal tiesiog cia toks mano isitikinimas,kad gera sau darau
1.tepu ******,kai buna issausejusios
2.patepu visas kojas pries miega-puikiai drekina
3.kartais patepu plauku galiukus ir ryte isplaunu
4.pasitepu antakius ir blakstienytes
man viskam jis tinka..gal tiesiog cia toks mano isitikinimas,kad gera sau darau
As irgi plauku galiukus palepini alyvuogiu aliejumi.
O is eteriniu, tai man levandos kazkaip ne prie dusios as ji tik padeginu specialioje zvakideje, kad kandziu namuose nebutu o sau pasilepinti tai man labai skaniai kvepia zalios arbatos aliejus beje, as ji perku Body Shop'e
O is eteriniu, tai man levandos kazkaip ne prie dusios as ji tik padeginu specialioje zvakideje, kad kandziu namuose nebutu o sau pasilepinti tai man labai skaniai kvepia zalios arbatos aliejus beje, as ji perku Body Shop'e
Alyvuogių aliejaus laikyti šaldytuve nereikia, tada jo riebalai sukietėja ir darosi baltas ir drumzlinas. Išimk iš šaldytuvo ir problema išspręsta. Vėl bus skaidrus. Masažui naudoju šitą aliejų ir pasiteisina. Jis labai skalsus
Ar žinot, kad alyvuogių aliejus stabdo organizmo senėjimą: išlygina raukšles ir stabdo jų susidarymą, nes sustiprina gynybines funkcijas, palaiko ląstelių drėgmę. Todėl ir naudinga reguliariai įtrinti alyvuogių aliejum kūną.Tai leidžia ilgiau išlikti jauniems ir turėti standrią odą, o neštumo metu išvengti odos ištempimo.Po kaitinimosi saulėje alyvuogių aliejumi tepama oda sumažina susirgimo vėžiu riziką.
Alyvuogiu aliejus pats geriausias vakuuminiam masazui
QUOTE(Kamelytia @ 2007 11 23, 00:04)
As tai naguciam stiprinti karsto alyvuogiu alejaus voneles darausi
Ir dabar susidomejau naudojimu kaip plauku kaukes reiks isbandyt kada
Kristina, o veidukui tu kaip naudoji ji?
Ir dabar susidomejau naudojimu kaip plauku kaukes reiks isbandyt kada
Kristina, o veidukui tu kaip naudoji ji?
As irgi darau voneles is alyvougiu aliejaus ir citrinos!!!
Labai
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 11 26, 21:07)
Labai susidomėjau dėl kaukės palukam su alyvuogiu aliejum. O plaukučius tepat prieš plaudamos galvą ar po?
Kadangi bent jau aš tepu pakankamai gausiai, tai aišku, kad prieš plovimą is po to plaunu šampūnu per du kartus kol išsiplauna, vistik riebalas bet šiaip tai labai gerai veikia, plaukų būklė tikrai pagerėjo, ypač galiukų, kurie nuo dažymo buvo visai išsausėję ir žiauriai veldavosi.