Įkraunama...
Įkraunama...

Alyvuogių aliejus

QUOTE(ramirėja @ 2010 04 11, 19:07)
Man optimizmas nedingo,tad darysiuos ir toliau bigsmile.gif
Lauksim atsiliepimų drinks_cheers.gif

plaukai tiesiog puikus bigsmile.gif svelnus, minksti, kaip is reklamos biggrin.gif superine tokia kauke, tik tiek, kad nuo kiausinio trynio lieka savotiskas kvapas, bet po keliu plovimu jis dings.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 04 11, 20:18)
plaukai tiesiog puikus  bigsmile.gif  svelnus, minksti, kaip is reklamos biggrin.gif  superine tokia kauke, tik tiek, kad nuo kiausinio trynio lieka savotiskas kvapas, bet po keliu plovimu jis dings.

Aš nė to kvapo neužuodžiau,tiesa du kart su šampūnu perploviau galvą rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Na merginos, aciu visoms kad pasidalinot patirtimi. Visada zinojau kad alyvuogiu aliejus yra labai sveikas, bet kad jau tiek proceduru galima atlikti su juo tikrai negalvojau tongue.gif

Sekmes Visoms. wub.gif
Atsakyti
Porą lašiukų į vonią wub.gif
Atsakyti
Kaip naudojate alyvuogiu alieju veidui? As bandziau su juo issitepti veida vietoj kremo, bet man jis nesusigeria, veidas labai blizga, tai einant miegoti teko viska nuplauti.
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2010 05 10, 23:45)
Kaip naudojate alyvuogiu alieju veidui? As bandziau su juo issitepti veida vietoj kremo, bet man jis nesusigeria, veidas labai blizga, tai einant miegoti teko viska nuplauti.

Mano kaip tik siand drauge bande, tai lb patenkinta wub.gif bet labai mazai tepe..gal jus per daug uztepet paprasciausia
Atsakyti
Gali buti... Kita karta reikes bandyt uztepti truputi maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2010 05 10, 23:57)

Kazkada rode laida su ta bureja Vaiva ir ji sake, kad jos jaunos odos paslaptis yra ta, kad tepa su alyvuogiu aliejumi smile.gif
Atsakyti
na perskaičiau temelę... ir viskas reiks naudoti alyvuogių aliejų... turiu nedidelį butelaitį... jau laukiu kada grįšiu namo... biggrin.gif iškarto paskaitysiu kokio aš ten turiu to aliejaus... kolkas plaukams nemanau kad naudosiu, nessita vieta nesiskundziu, bet kuno pilingas ir patepimas po depiliaciju epiliasiju jau net matau kaip meginu:D aciu merginos uz informacija
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2010 05 10, 22:57)

ir bandykite ant dregno veido tepti, geriau susigeria mirksiukas.gif
Atsakyti
Ant drėgno? Man kaip tik geriau po vonios nusisausinus rankšluoščiu išsitept ax.gif
Atsakyti
as irgi isismylejau si alieju wub.gif
valgant darant naudoju, tepuosi ji visa kuna bei plaukus, kartais net masazams ji naudoju smile.gif
Atsakyti