plaukai tiesiog puikus svelnus, minksti, kaip is reklamos superine tokia kauke, tik tiek, kad nuo kiausinio trynio lieka savotiskas kvapas, bet po keliu plovimu jis dings.
plaukai tiesiog puikus svelnus, minksti, kaip is reklamos superine tokia kauke, tik tiek, kad nuo kiausinio trynio lieka savotiskas kvapas, bet po keliu plovimu jis dings.
Na merginos, aciu visoms kad pasidalinot patirtimi. Visada zinojau kad alyvuogiu aliejus yra labai sveikas, bet kad jau tiek proceduru galima atlikti su juo tikrai negalvojau
Kaip naudojate alyvuogiu alieju veidui? As bandziau su juo issitepti veida vietoj kremo, bet man jis nesusigeria, veidas labai blizga, tai einant miegoti teko viska nuplauti.
Kaip naudojate alyvuogiu alieju veidui? As bandziau su juo issitepti veida vietoj kremo, bet man jis nesusigeria, veidas labai blizga, tai einant miegoti teko viska nuplauti.
na perskaičiau temelę... ir viskas reiks naudoti alyvuogių aliejų... turiu nedidelį butelaitį... jau laukiu kada grįšiu namo... iškarto paskaitysiu kokio aš ten turiu to aliejaus... kolkas plaukams nemanau kad naudosiu, nessita vieta nesiskundziu, bet kuno pilingas ir patepimas po depiliaciju epiliasiju jau net matau kaip meginu:D aciu merginos uz informacija