Įkraunama...
Įkraunama...

Alyvuogių aliejus

Lena.lt, apie kitus aliejukus galite diskutuoti čia 4u.gif
Atsakyti
snd isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 01 16, 17:19)
Agam, tiesiog sudrekink odos ploteli kur planuoji skutimosi peiliukus naudoti ir viskas  bigsmile.gif

Reiks pabandyti rolleyes.gif
O kas liecia plauku kauke alyvuogiu aliejus + medus,tai man netiko schmoll.gif ,o tik siltas alyvuogiu alieju labai tiko mano plaukams,o taip tikejausi su medum kazko gero..... verysad.gif bet nepatiko mano plaukams verysad.gif taip,kad kita syki grisiu prie savo iprastines kaukes su siltu a.aliejumi wub.gif
Atsakyti
as plaukams alyvuogiu alieju su kiausinio tryniu maisau. Man lb patinka smile.gif
Atsakyti
Drauge uzsimine, kad alyvuogiu aliejus geras tik tas, kuris isspaustas is alyvuogiu kauliuku unsure.gif . Ar girdeje ka nors apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 22, 23:36)
Drauge uzsimine, kad alyvuogiu aliejus geras tik tas, kuris isspaustas is alyvuogiu kauliuku unsure.gif . Ar girdeje ka nors apie tai?

va sito nezinau. butu gerai issiaiskinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 22, 22:36)

Nesamone kazkokia!!!!! Drauge turbut kazka sumaise! ax.gif Arba cia kazkokia tai naujiena g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 22, 20:36)

Drauge kazka maiso ax.gif
Extra virgin olive oil - aliejus spaustas saltuoju budu, tai reiskia , kad visas "geris" islikes aliejuje, todel daug kam jis ir nepatinka, nes turi kvapa ir skoni. Jei pasirinktumete tik olive oil jis jau butu rafinuotas, todel jame nieko gero jau nebelike.
Todel visus aliejus reiketu rinktis tik salto spaudimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 01 26, 00:21)
Drauge kazka maiso  ax.gif
Extra virgin olive oil - aliejus spaustas saltuoju budu, tai reiskia , kad visas "geris"  islikes aliejuje, todel daug kam jis ir nepatinka, nes turi kvapa ir skoni. Jei pasirinktumete tik olive oil jis jau butu rafinuotas, todel jame nieko gero jau nebelike.
Todel visus aliejus reiketu rinktis tik salto spaudimo  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
man plaukams labai patinka thumbup.gif o kuno pilingui naudoju kartu su kavos tirsciais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2010 01 16, 00:32)
nera nieko geresnio ziema, kai oda siaubingai dziuna  toks pilingas  thumbup.gif tik as naudoju jau uzplikytos kavos tirscius+aliejus ir medus. man asmeniskai kokias 3 dienas nereikia maitinti odos ax.gif

As dabar naudoju neuzplikytos kavos tirscius, o paprastos pigesnes turiu tam reikalui ax.gif girdejau, kad geriau pilinguoja tokia ir daugiau turi "anticeliulitiniu" savybiu mirksiukas.gif
Papildyta:
va prisiminiau, kava gerina kraujotaka, todel ir turi anticeliulitini poveiki biggrin.gif
Atsakyti
As irgi kartais toki pilinga pasidarau wub.gif Labai geras mirksiukas.gif oda svelni,svelni lieka wub.gif
Atsakyti
Su vatos diskeliu „pamaitinau“ veido oda aliejumi. Sakys!!! schmoll.gif Ar aliejus netinkamas ar kas, jausmas labai nemalonus, neisigeria visiskai ir atrodo dusta oda. Pradejau plauti su vandeniu, tai pasirode ne taip paprasta atsikratyti. doh.gif Alyvuogiu aliejus su citrinu sultymis specialiai nusipirkau kad geriau butu. Aliejus drumstas, nerafinuotas. Reikia kt. bandyti. umn.gif
Atsakyti