Įkraunama...
Įkraunama...

Alyvuogių aliejus

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 11, 23:51)
Nu va, o as mokrobangej sildau.............. unsure.gif

schmoll.gif nepatingek isipilti alieju i puoduka ir imerk i silta vandeni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 12 sausio 2010 - 00:31
Alyvuogiu alieju(nerafinuota) naudoju plauku galiukams, kirpeja sake galima patept ir po plovimo tik lb atsargiai, kad nereiktu is naujo plauti blush2.gif
ir nepkeiciamas dalykas - pilingas- aliejus+kava(tiesiai is pakelio, nenaudota) thumbup.gif
dar naudodavau koju masazui su vaakuminemis tauremis, geriau nei kosmetiniai, nes ne taip greit susigeria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 01 03, 19:58)
Atradau alyvuogiu alieju ir isimylejau  wub.gif bandziau plaukams, ranku odai, nagams, naudoju vietoj kremo veidui  bigsmile.gif vienu zodziu VISKAM ir esu baisiai patenkinta. Dabar galvojau kam tiek laiko naudojau chemija, jei alyvuogiu aliejus buvo po ranka visad

Parašykite plačiau kaip veidui naudojat? Neriebina? Kaip jausmas?
Atsakyti
as tai alyvuogiu alieju naudoju veidui kaip valikli pries nakti,nereikia nei kremo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2010 01 14, 17:54)
as tai alyvuogiu alieju naudoju veidui kaip valikli pries nakti,nereikia nei kremo  4u.gif

Neriebina? Jus paprasciausiai uztepat? Neužkemša porų? ax.gif
Atsakyti
O man būtų įdomu, kaip jums netepa drabužių? man tepa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 01 14, 20:44)
Neriebina? Jus paprasciausiai uztepat? Neužkemša porų? ax.gif

su vatos diskeliais nusivalau,poru tikrai nekemsa bent jau man mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pupik @ 2010 01 15, 05:32)
O man būtų įdomu, kaip jums netepa drabužių? man tepa  blink.gif

reikia palaukti kol susigers,paskui rengtis.
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 01 14, 15:42)
Parašykite plačiau kaip veidui naudojat? Neriebina? Kaip jausmas?

Alieju reikia tepti ant dregnos veido odos ir labai mazai-pora laseliu ant pirstu pagalveliu ir imasazuoti. Po menesio rytinio ir vakarinio naudojimo galiu pastebeti, kad oda labai svelni, minksta, sudrekinta tapo, apmazejo poros ir tikrai sumazejo spuogai smakro srityje, nes paskutiniu matu kankino 4u.gif
Dar kartais naudoju akiu makiazui nuvalyti, taip pat labai tinka thumbup.gif
Planuoju pasigaminti vanilini cukrini alyvuogiu pilinga artimiausiu metu bigsmile.gif pasidalinsiu ispudziais

Beje alyvuogiu aliejus tinka ir depiliacijai,super bikini (nereikia net skutimosi putu) odele kaip kudikelio ir jokiu sudirgimu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Stela *: 15 sausio 2010 - 23:04
QUOTE(* Stela * @ 2010 01 15, 22:58)

Beje alyvuogiu aliejus tinka ir depiliacijai,super bikini (nereikia net skutimosi putu)  odele kaip kudikelio ir jokiu sudirgimu  wub.gif

Tai vietoj putu naudot alieju ar kaip cia bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 01 13, 16:45)
ir nepkeiciamas dalykas - pilingas- aliejus+kava(tiesiai is pakelio, nenaudota) thumbup.gif

nera nieko geresnio ziema, kai oda siaubingai dziuna toks pilingas thumbup.gif tik as naudoju jau uzplikytos kavos tirscius+aliejus ir medus. man asmeniskai kokias 3 dienas nereikia maitinti odos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 15, 22:21)
Tai vietoj putu naudot alieju ar kaip cia  bigsmile.gif ?

Agam, tiesiog sudrekink odos ploteli kur planuoji skutimosi peiliukus naudoti ir viskas bigsmile.gif

QUOTE(taniuta @ 2010 01 15, 22:32)
nera nieko geresnio ziema, kai oda siaubingai dziuna  toks pilingas  thumbup.gif tik as naudoju jau uzplikytos kavos tirscius+aliejus ir medus. man asmeniskai kokias 3 dienas nereikia maitinti odos ax.gif

Geris tas alyvuogiu aliejus wub.gif
Atsakyti
As irgi naudoju plaukams alyvuogiu aliejus+medus+slakelis citrinos+trinys+kartais saukstelis kokybisko majonezo, kauke nereali gaunasi, suplaku sakute, tai kaip pirktine, tirsta thumbup.gif naudoju pries plovima, uztepu keliom valandom smile.gif

Ir kiekviena ryta, kai issiplaunu puodeli po rytines kavos, darausi ranku pilinga su kavos tirsciais, o paskui dar ant dregnu ranku uzlasinu slakeli alyvuogiu aliejaus, itrinu i nagucius. Rankytes silkines wub.gif

Ar sitoje temuteje butu galima pakalbeti apie vynuogiu kauliuku alieju, ir dar parduotuveje maciau prie visu alieju kazkoki semenu alieju blush2.gif Kainos nedideles ir daug, gal ir tuos aliejus galima naudoti groziui? Ar bandet? As planuoju plaukams pabandyti vynuogiu kauliuku, turetu irgi but geras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 17 sausio 2010 - 20:36