Įkraunama...
Įkraunama...

Alyvuogių aliejus

vakar masaze buvau, tai kazkokiu levandiniu aliejuku istepe kuna, taip gerai:) visa nakti miegojau kaip uzmusta, na masazo poveikis. tik norejau paklaust ar kri bandzius koki masazu alieju kunui?
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 06, 18:41)
[
o kur tu eteriniu alieju pirkti, pvz kaune?

As perku "Meta" eterinius aliejus, ju yra "senukuose" arba "maximose" didesnese.
Atsakyti
Vakar parduotuveje prie alieju skyriaus pamaciau PURSKIAMA ALIEJU lotuliukas.gif Turrbut aliejaus gamintojai jau zino, kad alyvuogiu aliejus perkamas netik kepimui ir salotoms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 04, 14:34)
Pries kelias savaites pas mama zurnale perskaiciau, kad alyvuogiu aliejus turi savo geras savybes 2 menesius po atidarymo, tai labai nustebau unsure.gif . Perku pilstoma, o ta backa ar kas ten, nezinia kiek laiko atidaryta, praimta, ar kaip cia pasakyt. Dabar nezinau, ar tiket cia ar cia tik vel kazkoks uzsakytas straipsnis, nes labai daug straipsniu yra "uzsakomi" ka ir kaip rasyt  doh.gif

o jūs galvokit, kad gerą aliejų greitai išperka, ir ta bačka ilgai nestovi ten atidaryta wink.gif
Atsakyti
Kiek laiko laikote išteptus plaukus?
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 07, 19:30)

As tai visa diena smile.gif jei zinau kad niekur neeisiu rolleyes.gif O siaip vakare kokias 3 h smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 07, 19:30)

As 2-3 val ir tepu pasildyta alyvuogiu alieju,imasazuodama galvos oda,ir tepu iki pat galiuku,tada apsuku frotiniu ranksluosciu ir taip vaikstau,kol atsibosta lotuliukas.gif tada kruopsciai issiplaunu plaukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 07 sausio 2010 - 21:21
Aš palaikiau kokias 3 val, išploviau 4u.gif
Atsakyti
Ar butinai pasildote alieju pries tepant?
Atsakyti
Aš nešildžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rakile @ 2010 01 07, 23:31)

as pasildau mirksiukas.gif skaiciau,kad pasildzius atsiskleidzia jo gerosios savybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 08, 00:31)
Aš nešildžiau  4u.gif

O kaip rezultatas po sios kaukes? ax.gif Ar likai patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(rakile @ 2010 01 07, 22:31)

bandžiau ir šildytą ir ne, tai po šildyto daug geresnis rezultatas buvo, o ir tepėsi geriau.

O man ilgiau nei 2-3 valandas laikyt negerai, kelis kartus per naktį laikiau, tai ryte laaaaabai daug plaukų išslinko plaunant galvą doh.gif Po 2 val taip nebūna unsure.gif
Atsakyti