Įkraunama...
Įkraunama...

Alyvuogių aliejus

smile.gif+2009 12 21, 23:12-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 21, 23:12)
dariausi ir as Laukinukes pilinga mirksiukas.gif super thumbup.gif oda kaip naujai gimusi tikrai rolleyes.gif

Super smile.gif Dziaugiuosi kad mano patarimai kazkam naudingi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2009 12 14, 21:13)
Esu  nestuke.gif  ir man patare naudoti kuo naturalesnes kos. priemones, todel vietoj iprasto kuno losijono, naudoju alieju (sezamu), gal geriau buciau alyvuogiu pirkus ar koki kita, nes tas truputi "smirda" kol isigeria. Svarbiausia tai kad tepiau ji tik tose vietose, kur gali atsirasti strijos, taciau mano nuostabai aliejus taip lengvai isigeria i kuna, ir taip gerai ji drekina kaip joks kitas anksciau mano naudotas kuno pienelis, tai pradejau tepti visa kuna  thumbup.gif  ir mano problematiskiausios vietos buvo visuomet sausa koju oda, o dabar sausumo nebeliko.

Taip ir turejo buti ,nes sezamo aliejus ir naudojamas sausai odai.O kvapa pagerins keli lasai eterinio aliejaus.Tik nepadauginkit eterinio
Atsakyti
as maisau su eterinu bergamociu alyvuogiu alieju...man labai malonu patepu ir plaukus..ir masaza su taurem pasidarau ..
Atsakyti
Atradau alyvuogiu alieju ir isimylejau wub.gif bandziau plaukams, ranku odai, nagams, naudoju vietoj kremo veidui bigsmile.gif vienu zodziu VISKAM ir esu baisiai patenkinta. Dabar galvojau kam tiek laiko naudojau chemija, jei alyvuogiu aliejus buvo po ranka visad
Atsakyti
Ar jūs naudojate paprastą alyvuogių aliejų iš maisto prekių parduotuvių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 04, 13:42)

Bent jau as tai taip . Svarbu kad butu salto ir pirmo spaudimo , naturalus.
Atsakyti
Pries kelias savaites pas mama zurnale perskaiciau, kad alyvuogiu aliejus turi savo geras savybes 2 menesius po atidarymo, tai labai nustebau unsure.gif . Perku pilstoma, o ta backa ar kas ten, nezinia kiek laiko atidaryta, praimta, ar kaip cia pasakyt. Dabar nezinau, ar tiket cia ar cia tik vel kazkoks uzsakytas straipsnis, nes labai daug straipsniu yra "uzsakomi" ka ir kaip rasyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 04, 13:42)

taip is maisto prekiu parduotuves 4u.gif "EXTRA VIRGIN OIL" uzrasiukas turetu buti(tai pirmo spaudimo,100% alyvuogiu aliejus) dar esu girdejusi,kad geriausia pirkti alieju is tamsaus stiklo buteliu,o ne is "plasmasiuku" ar persvieciamo stiklo buteliu g.gif tipo,visokie sviesu pokyciai t.y.tamsa,dirbtine sviesa,saules spinduliai ir t.t. kazkaip veikia sio aliejaus gerasias savybes mastau.gif tai dabar ir pati stengiuosi pirkti is tamsaus stiklo buteliu biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 05, 00:40)
Ačiū už informaciją  4u.gif

Nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
[

Dar norint į alyvuogių aliejų galima įsilašinti natūralaus eterinio aliejaus. Pvz apelsinų ar persikų kauliukų. Kas turėtų nuo visokių celilitų padėt. O ir suteiktų aliejui kvapą, jei natūralus kvapas nepatinka. Nors man geras alyvuogių aiejus tikrai skaniai kvepia.

o kur tu eteriniu alieju pirkti, pvz kaune?
na man ir ayvuogiu aliejus tikras geris, kitpik vakar plaukus buvau ishsitepus:) sunkoka bishki isplaut, bet plaukai atsigavo:)
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 06, 17:41)
na man ir ayvuogiu aliejus tikras geris, kitpik vakar plaukus buvau ishsitepus:) sunkoka bishki isplaut, bet plaukai atsigavo:)

man plaukams irgi labai gerai alyvuogių aliejus, ir į kaukes dedu ir vieną jį tepu, o ir atsiplauna bent man tai tikrai lengvai, tik kartą šampūnu perplaut reikia smile.gif
O kūnui kažkodėl nelabai tinka, riebina ir nesusigeria. Tai kūnui sezamo aliejų naudoju, mano odai labiau matyt tinka, nes susigeria greit ir poveikis geras thumbup.gif
Atsakyti