patiekalai .lt isskaiciau toki dalyka:
Viduržemio jūros regiono gyventojai širdies ir kraujagyslių ligomis serga gerokai rečiau. Sakoma, kad priežastis alyvų aliejus. Tačiau gydytoja Ramunė Rudauskaitė mano, jog aliejaus rūšis ne tokia svarbi, daug svarbiau pats augalinių riebalų vartojimas. Be to, alyvos pas mus neauga, todėl ir iš jų pagamintas aliejus kur kas mažiau įprastas nei, tarkim, saulėgrąžų. Dar daugiau, jei aliejų vertinate pagal jame esančių polinesočiųjų riebalų rūgščių ir vitamino E kiekį, tai alyvų jis pats mažiausias.
va tau ir prasom ,bet aliejai is esmes man asmeniskai labai gerai as naudoju GOILD kokosu ir jojoba (simondsiju alieju )nu tai zinokit jauciuosi kaip feja
Papildyta:
patiekalai .lt isskaiciau toki dalyka:
Viduržemio jūros regiono gyventojai širdies ir kraujagyslių ligomis serga gerokai rečiau. Sakoma, kad priežastis alyvų aliejus. Tačiau gydytoja Ramunė Rudauskaitė mano, jog aliejaus rūšis ne tokia svarbi, daug svarbiau pats augalinių riebalų vartojimas. Be to, alyvos pas mus neauga, todėl ir iš jų pagamintas aliejus kur kas mažiau įprastas nei, tarkim, saulėgrąžų. Dar daugiau, jei aliejų vertinate pagal jame esančių polinesočiųjų riebalų rūgščių ir vitamino E kiekį, tai alyvų jis pats mažiausias.
va tau ir prasom ,bet aliejai is esmes man asmeniskai labai gerai as naudoju GOILD kokosu ir jojoba (simondsiju alieju )nu tai zinokit jauciuosi kaip feja
Man alyvuogiu per sunkus,vistiek naudoju specialius skirtus kunui ar veidui ar plaukams,manau kad alyvuogiu ar kitas aliejus del per stambiu molekuliu drekina ir matina tik pavirsiu,trumpam
QUOTE(reikli @ 2009 12 06, 13:51)
Man alyvuogiu per sunkus,vistiek naudoju specialius skirtus kunui ar veidui ar plaukams,manau kad alyvuogiu ar kitas aliejus del per stambiu molekuliu drekina ir matina tik pavirsiu,trumpam
del per stambiu molekuliu
Esu ir man patare naudoti kuo naturalesnes kos. priemones, todel vietoj iprasto kuno losijono, naudoju alieju (sezamu), gal geriau buciau alyvuogiu pirkus ar koki kita, nes tas truputi "smirda" kol isigeria. Svarbiausia tai kad tepiau ji tik tose vietose, kur gali atsirasti strijos, taciau mano nuostabai aliejus taip lengvai isigeria i kuna, ir taip gerai ji drekina kaip joks kitas anksciau mano naudotas kuno pienelis, tai pradejau tepti visa kuna ir mano problematiskiausios vietos buvo visuomet sausa koju oda, o dabar sausumo nebeliko.
Kokia puiki tema !
Ir as susigundziau siandien pasidaryti ale ALYVUOGIU ALIEJAUS "SPA" namuose
Susumavau visas cia prirasytas proceduras ir pasidariau :
1. Kauke plaukams ( 1 kiausinis, 1 saukstelis medaus, 2 sauksteliai alyvuogiu aliejaus). Kauke nereali ! plaukai atsigave, nesusirabalave ( kaip gal kaikas pagalvos del al. aliejaus ), nesielektrina, minkstuciai, svelnuciai. Zodziu -nuostabus !
2. Kuno pilinga ( kava ( ne tikrsciai, o sviezia, nepanaudota , nes kazkur skaiciau kad celiulita naikina efektyviau del didesnio kofeino kiekio) , alyvuogiu aliejus, saukstelis duso zele). Kunas kaip naujai gimes, visas ismasazuotas, net raudonas ( reiskia kraujo apytaka pagerejo, maziau issisokusiu venu bus veliau ) .
3. Ant slapio kuno plonai issitepiau al.aliejumi. Jis tapo super minkstas, svelnus ir tuo paciu stangrus ( po pilingo) .
Siulau visom mergaitem isbandyti sia mini SPA procedura su al. aliejum namie, nes jausites pasakiskai Juk tiek nedaug reikia
Sekmes !
Ir as susigundziau siandien pasidaryti ale ALYVUOGIU ALIEJAUS "SPA" namuose
Susumavau visas cia prirasytas proceduras ir pasidariau :
1. Kauke plaukams ( 1 kiausinis, 1 saukstelis medaus, 2 sauksteliai alyvuogiu aliejaus). Kauke nereali ! plaukai atsigave, nesusirabalave ( kaip gal kaikas pagalvos del al. aliejaus ), nesielektrina, minkstuciai, svelnuciai. Zodziu -nuostabus !
2. Kuno pilinga ( kava ( ne tikrsciai, o sviezia, nepanaudota , nes kazkur skaiciau kad celiulita naikina efektyviau del didesnio kofeino kiekio) , alyvuogiu aliejus, saukstelis duso zele). Kunas kaip naujai gimes, visas ismasazuotas, net raudonas ( reiskia kraujo apytaka pagerejo, maziau issisokusiu venu bus veliau ) .
3. Ant slapio kuno plonai issitepiau al.aliejumi. Jis tapo super minkstas, svelnus ir tuo paciu stangrus ( po pilingo) .
Siulau visom mergaitem isbandyti sia mini SPA procedura su al. aliejum namie, nes jausites pasakiskai Juk tiek nedaug reikia
Sekmes !
_Laukinuke_ aciu uz SPA pasidalinima man sis aliejus irgi super O kadangi siandien tvarkiausi nagucius manikiurininke,patare teptis kiekviena vakara,pries einat gulti rankeles alyvuogiu aliejum,sumaisytu su citrina,puse ant puse,bet tepti butent pasildyta,sake pats geriausias variantas norint tureti svelnia ir minksta ranku oda,sveikus nagus,ir minksta odele aplink nagus,tai jau snd taip darysiu pries gulant
negaliu nepasikartoti - kokia puiki tema
manau, jau daugelis cia pasiskaiciusios namie darosi alyvuogiu aliejaus SPA proceduras
ir jos tikrai veiksmingos pati irgi istojau i aliejaus faniu gretas jau menesi lepinuosi visokiais budais panaudodama alyvuogiu alieju ir isvados tokios:
1. Aliejaus sanaudos kaip ir prognozuota gerokai isaugo
2. Plaukai tapo zvilgantys, minksti, svelnus ir visokie nuostabus
3. Kunas tapo svelnutis kaip kudikio
4. Nuostabus dalykas tas aliejus
ir dar - labai aciu _Laukinuke_ uz idomia ideja pilingui su normalia kava, o ne tirsciais - butinai isbandysiu
manau, jau daugelis cia pasiskaiciusios namie darosi alyvuogiu aliejaus SPA proceduras
ir jos tikrai veiksmingos pati irgi istojau i aliejaus faniu gretas jau menesi lepinuosi visokiais budais panaudodama alyvuogiu alieju ir isvados tokios:
1. Aliejaus sanaudos kaip ir prognozuota gerokai isaugo
2. Plaukai tapo zvilgantys, minksti, svelnus ir visokie nuostabus
3. Kunas tapo svelnutis kaip kudikio
4. Nuostabus dalykas tas aliejus
ir dar - labai aciu _Laukinuke_ uz idomia ideja pilingui su normalia kava, o ne tirsciais - butinai isbandysiu
Aš naudoju paprastą alyvuogių aliejų masažams, kartais įpilu į vonią. Oda suminkštėja, gal šiek tiek riebumas jaučiasi.
QUOTE(reikli @ 2009 12 06, 13:51)
Jauciu kad sunkiai isigeria, bet kaip suprasti "stambiu molekuliu"?
Aš ir alyvuogių aliejaus gerbėja.
Prisiskaičiau įvairių patarimų Bandysim...
Būdama tepiau pilvelį tik su alyvuogių aliejumi ir super, nei tempimo, nei sausumo, nei strijų...
Kartais puikoios kosmetinė priemonės po ranka ir nebrangios...
Prisiskaičiau įvairių patarimų Bandysim...
Būdama tepiau pilvelį tik su alyvuogių aliejumi ir super, nei tempimo, nei sausumo, nei strijų...
Kartais puikoios kosmetinė priemonės po ranka ir nebrangios...
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2009 12 16, 23:44)
Sekmes !
Iskilo klausimas, ar kaukei plaukams eina kaiusinis su tryniu ir baltymu, ar tik vienas is tu ingridientu? Ir kiek ilgai ta kauke laikyt?
O del pilingo tai reiks ismeginti, visada darydavau su kavos tirsciais ir aliejumi.
dariausi ir as Laukinukes pilinga super oda kaip naujai gimusi tikrai