Įkraunama...
Įkraunama...

Alyvuogių aliejus

QUOTE(kuku2 @ 2009 11 13, 16:43)
o dar girdejau buna rafinuotas ir nerafinuotas. Reikia i tai atsizvelgti?

Taip būtinai, anksčiau jau buvo rašyta, kad rafinuotas aliejus nėra vertingas, rinktis reikia nerafinuotą aliejų. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(brilliance @ 2009 11 20, 22:27)
Taip būtinai, anksčiau jau buvo rašyta, kad rafinuotas aliejus nėra vertingas, rinktis reikia nerafinuotą aliejų.  cool.gif

ot, as jau nusipirkau nepaskaicius. Bet ziuriu kad nera parasyta, ar rafinuotas ar ne. Tai tikiuosi tada nerafinuotas biggrin.gif
Atsakyti
bet jis turi specifini kvapa? ar cia tik man nepatinka?? kaip ant odos tas kvapas
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2009 11 22, 18:12)
bet jis turi specifini kvapa? ar cia tik man nepatinka?? kaip ant odos tas kvapas

Aisku,kazkoki spec.kvapa turi,bet tikrai nesmirda schmoll.gif biggrin.gif o kai isigeria tai isvis kvapo nebelieka ax.gif
Atsakyti
aliejų kūnui nesvarbu ar perkat alyvuogių ar kitokį reikia rinktis "extra virgin", jis yra pats geriausias, tiek kūnui tiek salotom. O rafinuotas tai daugiau skirtas kepimui, is yra trečias pagal kokybės laipsnį ir ne toks vertingas kaip "extra virgin" arva "virgin".

Dar norint į alyvuogių aliejų galima įsilašinti natūralaus eterinio aliejaus. Pvz apelsinų ar persikų kauliukų. Kas turėtų nuo visokių celilitų padėt. O ir suteiktų aliejui kvapą, jei natūralus kvapas nepatinka. Nors man geras alyvuogių aiejus tikrai skaniai kvepia.

Aš net nėštumo metu naudoju alyvuogių aliejų ir tfu tfu jokių strijų smile.gif
Papildyta:
Ir dar,
su alyvuogių aliejum aš net makiažą nuo veido nusivalau puikiai. Šiektiek sudrėkinu vandeniu vatos tamponėlį, tada suvilgau aliejumi. Vandeniu suvilgau, kad ne taip riebu būtų.
Atsakyti
Pas mane labai sausa oda tai alyvuogiu aliejaus isipilu i vonia po vonios oda tampa svelni svelni net nebereikia jokio kuno kremo teptis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 28 lapkričio 2009 - 13:22
QUOTE(coliukee @ 2009 11 28, 14:22)
Pas mane labai sausa oda tai alyvuogiu aliejaus isipilu i vonia po vonios oda tampa svelni svelni net nebereikia jokio kuno kremo teptis.

o kiek mazdaug i vonia pilat?
Atsakyti
man alyv.aliejus padejo issigydyti oda po isberimu nuo vandens (daug svarint namus reikejo, tai mirkiau rankas negailedama).
Atsakyti
kokia nuostabi tema thumbup.gif
tiek visokiu puikiu dalyku pries pat nosi pilna, kuriu net nepastebi smile.gif as taip pat su dziaugsmu istojau i aliejaus megeju kluba biggrin.gif
kad alyvuogiu aliejus yra liuks - seniai zinojau. ir pati maistui gaminti pirkdavau tik pirmo spaudimo, auksciausios rusies, dar koki gudresni salotoms... ir vis su pavydu klausydavau, kaip ten Italijoj ar Graikijoj va to aliejaus deka visi puikiai atrodo ir sveikuteliai biggrin.gif o pasirodo - tie stebuklai ir mano spintelej tunojo, tik maistui tenaudojami...
pradejau kas ryta gerti po arbatini sauksteli linu semenu aliejaus, o alyvuogini isbandziau ir i kavos pylinga, ir paskui dregna kuna visa istepliojau, ir plaukus nakciai istepiau.... kazkokia fantastika thumbup.gif net i veido krema ilasinau - tai oda svytete svytejo smile.gif o kuno svelnumas neispasakytas wub.gif
taigi - dabar jau garantuotai mano aliejaus sanaudos padides kelis kartus taip manyciau rolleyes.gif biggrin.gif
labai aciu uz visus patarimus - cia tikri lobynai moteriskos isminties drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif
dar nespejau visos temos perskaityti bet taip pat labai susidomejau aliejaus paslaptimis, nes vakar per viena laida pasake kad pries einant i dusa reiktu issitepti kuna semenu aliejumi aisku poto jo nenuplaunat su muilu ir oda taps svelni svelni. tai vat atradau jusu temele ir galvoju gal pradziai pradeti nuo alyvuogiu aliejaus kurio yra namuose? g.gif bet nelabai suprantu kaip eiti i dusa ir nenaudoti muilo blush2.gif taip pat kazkuri mergaite rase apie aliejaus ipilima vonia, tai kiek jo reikia pilti? g.gif
Atsakyti
as pyliau valgomaji sauksta toki nei labai dideli nei labai maza,su keliais lasiukais levandu eterinio aliejaus... rolleyes.gif tai aliejaus buvo per akis.. mirksiukas.gif jei daugiau jau gal butu per riebu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2009 11 30, 09:23)
sveikos mergaites  smile.gif
dar nespejau visos temos perskaityti bet taip pat labai susidomejau aliejaus paslaptimis, nes vakar per viena laida pasake kad pries einant i dusa reiktu issitepti kuna semenu aliejumi aisku poto jo nenuplaunat su muilu ir oda taps svelni svelni. tai vat atradau jusu temele ir galvoju gal pradziai pradeti nuo alyvuogiu aliejaus kurio yra namuose?  g.gif  bet nelabai suprantu kaip eiti i dusa ir nenaudoti muilo  blush2.gif  taip pat kazkuri mergaite rase apie aliejaus ipilima vonia, tai kiek jo reikia pilti?  g.gif

nu nežinau, su tokiu metodu visa purvina likčiau smile.gif

aš po dušo (su muilu) drėgną odą alyv. alijumi pasitepu plonai. Labai minkština odą, ir nagai atsigavo

Atsakyti