Įkraunama...
Įkraunama...

Alyvuogių aliejus

QUOTE(Mantila @ 2009 10 08, 22:31)
as ir darydavau kaukes plaukam is sio aliejaus. susisukdavau kuoda ir guledavau nakti nepatogiai. ta kepuraite duso, super ideja:)

As zinok,saves nekankinu per nakti schmoll.gif wub.gif kai zinau,kad nereiks niekur eiti,pasidarau kauke,apsisuku plaukus frotiniu ranksluosciu ir taip sedziu valanda....dvi ir daugiau biggrin.gif kiek galiu zodziu biggrin.gif tada jau lendu i dusa ir plaunu galva,uztenka man ir valandeles ar poros siam reikalui rolleyes.gif wub.gif vistiek bunu patenkinta rezultatu! rolleyes.gif
Atsakyti
o man alyvuogiu aliejaus kvapas nepatinka.. meginau kavos tirscius su juo maisyti pylingui, bet tada kvapelis isvis, tai dazniausiai tiesiog su duso zele pamaisau tuos tirscius. O kuo tas aliejus gerai plaukams? Ir kaip jis po to nuplaunamas? biggrin.gif
Atsakyti
man irgi šis aliejus - neįtikėtinas atradimas. oda dabar tiesiog prašyte prašosi jo.. smile.gif

anksčiau turėjau problemą - būdavo, prieš mmm dienas paberdavo nugarą. kas keisčiausia, po kurio laiko reguliaraus naudojimo, bėrimai baigėsi!

veido kaukė, naudojama dar nuo paauglystės: kiaušinio trynis, medus, alyvuogių aliejus.

o naudoju pirmo spaudimo, ekologišką, perku prekybos centruose.
Atsakyti
[quote=pievos,2009 10 19, 11:18]
man irgi šis aliejus - neįtikėtinas atradimas. oda dabar tiesiog prašyte prašosi jo..

veido kaukė, naudojama dar nuo paauglystės: kiaušinio trynis, medus, alyvuogių aliejus.

bigsmile.gif as irgi isbandysiu mirksiukas.gif koks pojutis po sios kaukes?
wub.gif
Atsakyti
Neskaičiau visos temos, tikiuosi to dar buvo: mano mėgstamiausia vonia- piene ištirpdyti medų, įpilti truputi alyvuogių aliejaus ir mėgstamų EA, oda tokia padrėkinta ir švelni lieka, nereikia jokių kremų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta6 @ 2009 10 19, 22:30)
Neskaičiau visos temos, tikiuosi to dar buvo: mano mėgstamiausia vonia- piene ištirpdyti medų, įpilti truputi alyvuogių aliejaus ir mėgstamų EA, oda tokia padrėkinta ir švelni lieka, nereikia jokių kremų. smile.gif

Isbandytas receptas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
o ar lengvai tas aliejus issiplauna is plauku
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 20, 15:23)

as irgi nesulaukiu atsakymo i sita klausima, bijau ir meginti biggrin.gif
Atsakyti
as viena kart bandziau su kitokiu aliejum,oi kaip vargau paskui
Atsakyti
QUOTE(kuku2 @ 2009 10 20, 15:51)
as irgi nesulaukiu atsakymo i sita klausima, bijau ir meginti biggrin.gif

As nusipirkus toki rusiska stiprinamaji alieju, tai pabunu gera valanda ir paskui puikiausiai issiplauna su sampunu mirksiukas.gif taip pat dejausi kauke, kurioje buvo alyvuogiu aliejaus, tai irgi su sampunu man puikiausiai issiplauna biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 20, 15:23)

as sia kauke laikau valanda ar dvi apsivyniojus frotiniu ranksluosciu,po to plaunu su iprastiniu sampunu du kartus ir po to dar su balzamu,riebaluotu plauku pojucio nebuvo dar ax.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 21, 13:28-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 21, 13:28)
as sia kauke laikau valanda ar dvi apsivyniojus frotiniu ranksluosciu,po to plaunu su iprastiniu sampunu du kartus ir po to dar su balzamu,riebaluotu plauku pojucio nebuvo dar ax.gif  blush2.gif

na gal reiks ismeginti tuomet smile.gif o koki konkreciai alieju naudojate?
Atsakyti