Įkraunama...
Įkraunama...

Alyvuogių aliejus

QUOTE(auksinis_drugelis @ 2009 07 03, 01:05)
as naudoju alyvuogiu aliejuka sumaisyta su druska - pati geriausia duso zele!  biggrin.gif  o kokia oda paskui nuostabi palieka........ wub.gif  blush2.gif

Tai cia kaip ir pilingas panasiai turbut, dar viena nauda thumbup.gif Nu, va gyvenima nugyvenau, o tokiu fainu dalyku pasisemsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wylia @ 2009 07 02, 18:39)
o kokia tavo veido oda?  g.gif

mišri smile.gif jeigu aliejus yra rafinuotas tai taip ir turi būti parašyta ant etiketės, o jei neparašyta tai vadinasi aliejus geras smile.gif
Atsakyti
Aš alyvuogių aliejų naudoju viskam: salotoms, veidui (kai labai išsausėja), kūnui prieš deginantis (pirma vasara, kada nesiteplioju jokiais nuo saulės kremais, o jokio odos tempimo, nudegimo ir t.t. thumbup.gif ), po deginimosi, po depiliacijos (įlašinu kelis lašus arbatmedžio aliejaus), plaukams... smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif turiu prieš save ir aš alyvuogių aliejaus,nerandu ant etiketės parašyta kelinto spaudimo,ar rafinuotas ar ne g.gif Bet va,vistiek išbandysiu,plaukai kaip šiaudai jau. Nudeginti labai doh.gif Tik nežinau,ar jį pakaitinus ant plaukų dėti,ar šalta,tiesiai iš buteliuko? smile.gif

čia mano aliejus (spėju,kad tas mažasis iš dešinės pusės,tamsiam buteliuky. gal kas turi tokį?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sharune: 07 liepos 2009 - 22:27

QUOTE(Sharune @ 2009 07 07, 22:09)
Tik nežinau,ar jį pakaitinus ant plaukų dėti,ar šalta,tiesiai iš buteliuko?  smile.gif

Viena puslapi atgal paskaityk, rasi atsakyma i klausima smile.gif
Atsakyti
Alyvuogių aliejus-tikrai thumbup.gif . Tinka viskam:sausiems plaukų galiukams, sausai odai, po depiliacijos vašku ar epiliatoriumi-labai nuramina odą. Kai neturiu gero pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, kartais panaudoju ir paprastą-na man irgi tinka ax.gif
Atsakyti
As naudoju plaukams,kunui-tas vietas tepu kur sausesnes,****** tepu-suminkstina,aplink nagus-suminkstina odeles,o kartais darau plauku kauke-pasildau alieju mikrobangu krosneleje ir istepu galva,bunu kiek galima ilgiau ir poto 2 kartus isplaunu galva thumbup.gif ,plaukai atrodo sveiki, thumbup.gif
Atsakyti
Alyvuogiu alieju naudoju plauku galiukams,kuno masazui,salotoms... biggrin.gif
Atsakyti
Perskaciau paskutini puslapiuka, ir truputi nesupratau, tai jus maistini alyvuogiu alieju naudojat kunui? rolleyes.gif nieko sau.. as tai kaip tik skaitinejau apie palmers.lt alyvuogiu aliejaus kosmetikos linija. Yra ir sampunai, kondicionieriai, muilai, kremai...
Atsakyti
QUOTE(indira1987 @ 2009 07 28, 13:22)
Perskaciau paskutini puslapiuka, ir truputi nesupratau, tai jus maistini alyvuogiu alieju naudojat kunui?  rolleyes.gif nieko sau.. as tai kaip tik skaitinejau apie palmers.lt alyvuogiu aliejaus kosmetikos linija. Yra ir sampunai, kondicionieriai, muilai, kremai...

Taip, naudojam maistinį alyvuogių aliejų. Kam reikia naudoti kosmetikos produktus su alyvuogių aliejumi jeigu jį galima naudoti vieną. smile.gif Aišku kosmetikos priemonėse su alyvuogių aliejumi yra ir kitų vertingų medžiagų odai ir plaukam, bet man šiuo metu oda ir plaukai papildomų vitaminų nereikalauja smile.gif
Atsakyti
Kūnui naudoti dar nebandžiau, bet dabar rankas buvau "užmerkusi" pusvalandžiui su alyvuogių aliejumi ir užsimovus pirštines smile.gif
Po remonto namie rankų oda buvo tokia išsausėjusi, tai galiu pasakyti, jog nuostabiai atsigavo. Dabar oda tokia švelni tapo wub.gif
Atsakyti
uzvakar panaudojau alyvuogiu alieju kaip kauke pries plovima, sunkokai issiplove (reiks citrinos kita kart isilasint), lyg pati ir nepastebejau kazkokiu rezultatu bet kai vakar nuejau pas kirpeja ji sake kad plaukai labai atsigave smile.gif rekomendavo ir toliau naudoti ji, isilasinti kelis lasus i sampuna ir retkarciais sausus plaukus patrinti paalyvuogintais ranku delnais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 31 liepos 2009 - 15:35