Aš alyvuogių aliejų naudoju viskam: salotoms, veidui (kai labai išsausėja), kūnui prieš deginantis (pirma vasara, kada nesiteplioju jokiais nuo saulės kremais, o jokio odos tempimo, nudegimo ir t.t. ), po deginimosi, po depiliacijos (įlašinu kelis lašus arbatmedžio aliejaus), plaukams...
Sveikos turiu prieš save ir aš alyvuogių aliejaus,nerandu ant etiketės parašyta kelinto spaudimo,ar rafinuotas ar ne Bet va,vistiek išbandysiu,plaukai kaip šiaudai jau. Nudeginti labai Tik nežinau,ar jį pakaitinus ant plaukų dėti,ar šalta,tiesiai iš buteliuko?
čia mano aliejus (spėju,kad tas mažasis iš dešinės pusės,tamsiam buteliuky. gal kas turi tokį?)
Alyvuogių aliejus-tikrai . Tinka viskam:sausiems plaukų galiukams, sausai odai, po depiliacijos vašku ar epiliatoriumi-labai nuramina odą. Kai neturiu gero pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, kartais panaudoju ir paprastą-na man irgi tinka
As naudoju plaukams,kunui-tas vietas tepu kur sausesnes,****** tepu-suminkstina,aplink nagus-suminkstina odeles,o kartais darau plauku kauke-pasildau alieju mikrobangu krosneleje ir istepu galva,bunu kiek galima ilgiau ir poto 2 kartus isplaunu galva ,plaukai atrodo sveiki,
Perskaciau paskutini puslapiuka, ir truputi nesupratau, tai jus maistini alyvuogiu alieju naudojat kunui? nieko sau.. as tai kaip tik skaitinejau apie palmers.lt alyvuogiu aliejaus kosmetikos linija. Yra ir sampunai, kondicionieriai, muilai, kremai...
Perskaciau paskutini puslapiuka, ir truputi nesupratau, tai jus maistini alyvuogiu alieju naudojat kunui? nieko sau.. as tai kaip tik skaitinejau apie palmers.lt alyvuogiu aliejaus kosmetikos linija. Yra ir sampunai, kondicionieriai, muilai, kremai...
Taip, naudojam maistinį alyvuogių aliejų. Kam reikia naudoti kosmetikos produktus su alyvuogių aliejumi jeigu jį galima naudoti vieną. Aišku kosmetikos priemonėse su alyvuogių aliejumi yra ir kitų vertingų medžiagų odai ir plaukam, bet man šiuo metu oda ir plaukai papildomų vitaminų nereikalauja
Kūnui naudoti dar nebandžiau, bet dabar rankas buvau "užmerkusi" pusvalandžiui su alyvuogių aliejumi ir užsimovus pirštines Po remonto namie rankų oda buvo tokia išsausėjusi, tai galiu pasakyti, jog nuostabiai atsigavo. Dabar oda tokia švelni tapo
uzvakar panaudojau alyvuogiu alieju kaip kauke pries plovima, sunkokai issiplove (reiks citrinos kita kart isilasint), lyg pati ir nepastebejau kazkokiu rezultatu bet kai vakar nuejau pas kirpeja ji sake kad plaukai labai atsigave rekomendavo ir toliau naudoti ji, isilasinti kelis lasus i sampuna ir retkarciais sausus plaukus patrinti paalyvuogintais ranku delnais