Įkraunama...
Įkraunama...

Alyvuogių aliejus

Radau uzkista alyvuogiu aliejaus , bet su pasibaigusiu galiojimu doh.gif ar dar galiu ji sunaudot kur ,ar geriau mesti lauk g.gif
Atsakyti
Superinis gėris alyvuogių aliejus veido odai,vakarais nuvalant makiažą. wub.gif
Atsakyti

Mano oda labai sausa ir šlaunų ir rankų storiausių vietų oda labai šiurkšti, žąsies oda vadinama, kaip švitrinis popierius prilietus, tai aš kažkada pabandžius pilingus, mečiau ir nenaudojau, pinigų švaistymu laikiau, nes nebūdavo visai jokio poveikio. Kažkada pabandžiau naminį pilingą, nes pigiau ir galima netaupyti, daugiau sunaudoti, ir nėra jausmo kad pinigus i kloaką nuleidi. Tai man patiko, pasijautė rezultatas, tai dabar niekad neperku pilingų.

Susimaišau cukrų, maltą kavą, ne tirščius, nes mes tirpią dažniausiai geriam, o man malta efektyvesnė už tirščius, tai aš pačios pačios pigiausios kokios nusiperku, įmaišau iš akies alyvuogių aliejaus ir dušo želė. 

Mano labai ragėjanti, šiurkšti oda, tai man bet kokio pilingo reik labai daug, kad oda nebūtų kaip tarka, tai aš tokio užsimaišau maistinį kibirėlį, ir vienam maudymuisi, kartą per savaitę, sunaudoju apie ketvirtadalį to kibirėlio, ir šveičiu taip iš dūšios, negailint- tada skirtumas tikrai yra. Su pirktiniais taip darydama neišsimokėčiau o su mažiau man nėra  rezultato. 

Tai alyvuogių aliejus palieka tokią švelnią odą po viso to, o dušo želė neleidžia jai likti tokiai riebiai, kad atrodytų jog teplioji patalynę. Jei oda liko su per dideliu riebumo jausmu- vadinasi aliejaus per daug o dušo želė per mažai, jei oda liko sausa- aliejaus permažai o želė perdaug, kiekviena pagal savo odą pasireguliuoja santykį. Be to sausai odai rekomenduojamas cukrus o riebiai ir normaliai- vietoj cukraus druską siūlo receptas. Kai kurie receptai pilingo su aliejumi nenaudoja dušo želė- mano oda labai sausa, bet net man be želė netiko, nes neteisingą riebumo ir nešvaros jausmą palikdavo.

Savo labai sausiems ir besiveliantiems plaukams aš alyvuogių aliejumi ištepu visus plaukus, įskaitant odą ir šaknis, ir palaikau valandą ar dvi iki plovimo, tada išplaunu tradiciškai, kaip visada, su visais įprastais šampūnais, kondicionieriais, po išplovimo, tradiciniais kosmetiniais plaukų aliejais, kuriuos visada naudodavau, tik jų mažiau dedu. Tai plaukai dar lengviau šukuojami, švelnesni būna nei be alyvuogių. Bet mano lb sausa galvos oda, lb sausi, garbanotis linkę plaukai, kurie dar ir balinami gana šviesiai..su normalesniais plaukais, įtariu kad galvos odos tepti ir vėliau kitų aliejų- nereiktų. Aš jo nešildau, men nesijaučia skirtumo, bet ir žiūriu, kad ledinis nebūtų, neimu pvz iškart iš šaldytuvo.

Geras dalykas alyvuogių aliejus, man tinka, mėgstu jo įsipilti į mažesnį, gražų buteliuką kosmetikos tikslais. 

Atsakyti