Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Mano mama sita gryba irgi gere, bet po keletos menesiu jo gerimo ji atsidure ligonineje-priešinfarktine busena....Turbut tikrai tas grybas kazkaip isprovokuoja ligas(valosi organizmas)-parodo kur pas zmogu silpniausia vieta... Taigi mano mama pragulejo ligonineje apie tris savaites ir dar po to Palangos sanatorijoje apie menesi...Po to ji daugiau to grybo nebegere... issigando... nes jei is tikruju taip valosi organizmas, kad isaukia ligas, tai gali ir liudniau baigtis...o gal kaip tik i gera..kas cia zino?
Atsakyti
Nelabai tiketina,kad grybukas gali sukelti infarkta ar ka panasaus.Juk tai naturalus
produktas,kuriame gausu vitaminu ir organizmui reikalingu medziagu.Pasiskaitykit
knyga,kurioje rasoma apie tuos grybukus ir suprasite,kas tai per daiktas.Man atrodo,kad jus nelabai suprantate,kas tai yra ir darote klaidingas isvadas.Pati geriu pieniska grybuka jau metus,mano mama geria,geria mano daugybe pazystamu,draugu ir ne is vieno negirdejau blogu atsiliepimu,tik gerus.
Siaip,yra trys gydomieji grybukai,nemaisykite ju:
1.Indijos juros ryziu grybukas. Tai tokios skaidrios,persvieciamos kruopytes,labai
panasios i ryzius.Jis rauginamas uzpilant vandeniu,idedant razinas arba dziovintus abrikosus.Skonis panasus kaip kvaso.
2.Pieniskas Tibeto grybukas. Jis atrodo panasiai kaip grudeta varske,rauginamas
uzpilant pienu,skonis panasus kaip kefyro.
3.Arbatos grybukas. Laikomas trilitriniam stiklainyje.Panasus i meduza,rauginamas
uzpilant arbata.Skonis irgi panasus kaip kvaso.
Tai trys skirtingi grybukai ir jie visi turi daugybe gydomuju savybiu.
Atsakyti
vakar mama namo parsitempe kazkoki laimes gryba ar tai noru gryba zodziu ji reik maitnt arbatom sugalvot 3 norus poto dalint geriem zmonems smile.gif
ziuresim kiek ilgai jis cia pas mus gyvens ax.gif
Atsakyti
Westa, o gal galetum su manim siuo grybuku pasidalint? Buciau be galo dekinga...blush2.gif Labai seniai visokiu problemu su zarnynu turiu...viskas is po ilgo antibiotiku vartojimo...tik dabar cia paskaicius jusu atsiliepimus suzinojau apie sita gryba - anksciau nebuvau nieko apie tai girdejusi, tai iziebet man vilties... thumbup.gif nes jau kiek vaistu prigeriau, o mikroflora vistiek neatsistato...
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 02 23, 22:45)
vakar mama namo parsitempe kazkoki laimes gryba ar tai noru gryba zodziu ji reik maitnt arbatom sugalvot 3 norus poto dalint geriem zmonems smile.gif
ziuresim kiek ilgai jis cia pas mus gyvens ax.gif

va va,savaitgali ir as sita gryba gavau dovanu doh.gif Kazkodel aprasyme jis uzvadintas "Tibeto žole",nors mano manymu,tai ir yra tasai arbatos grybas ax.gif
Tai va,pagal aprasyma reikia maitint ta grybuka arbata su cukrum ir tris sekmadienius (arba pirmadienius) atskirt vaika ir atiduot geriems zmonems augint rolleyes.gif Po paskutinio atskyrimo ta savo gryba reikia susukt i servetele ir isdziovint ir gaunas seima saugantis laimes akmuo ax.gif
Nelabai as megeja tokiais dalykais uzsiiminet,alia ibruko man ta gryba, o ismest nenoriu,tai tex augint doh.gif Tik nelabai turiu kam tuos vaikus atiduot, jei kam reikia,mielai padovanosiu biggrin.gif
Atsakyti
Tik to arbatinio grybelio kvapas tai toks labai specifinis, as nedrisciau jo gert, nes nelabai aisku, ka pries tai i ji pyle smile.gif Ir to "Laimes akmenio" mane nepavyko "pagamint". huh.gif
Atsakyti
QUOTE(delusion @ 2005 03 09, 21:38)
Tik to arbatinio grybelio kvapas tai toks labai specifinis, as nedrisciau jo gert, nes nelabai aisku, ka pries tai i ji pyle smile.gif Ir to  "Laimes akmenio" mane nepavyko "pagamint". huh.gif

biggrin.gif biggrin.gif jo,kvapelis tai ne kox -visi namai rugstim uzdvoke,feee schmoll.gif Uztat ismeciau as ji cool.gif
Atsakyti
Sveikos mamulkos biggrin.gif Mono uošvienė šitą grybą naudojo, visą mėnesį gėrė. Na, orezultatai tokie, kad jokių rezultatų ir nėra doh.gif Nei padėjo, nei pablogėjo. Jei neturit ką veikt galit augint (ir kefyro nereikės pirkt) biggrin.gif
Atsakyti
o kur is vis to grybo galima isigyti?paskaitinejau ka cia aprase tai labai sudominot.gal kas is marijampolieciu turit? g.gif
Atsakyti
aprasykite prasau, skirtingu grybu gydomasias savybes verysad.gif nes nezinau nieko apie taip....
Atsakyti
Sveiki,
Aš labai norėčiau gauti dovanų tą grybą, jei kas galėtų, parašykit, būčiau dėkinga. Mano tel. 869907187. :oh
Atsakyti
Turiu pienisko Tibeto grybuko 3 laisvas porcijas.Pati irgi ji geriu.
Kas norite,rasykite man i e-maila: skaidreb@omni.lt
Turiu ir prierasa,kaip juo naudotis.
Esu is Vilniaus.

P.S. Gal kas turite Indijos juros ryziu grybuka(panasus i ryzius),buciau labai dekinga,jei kas padovanotu.
Atsakyti