Ir aš noriu šito grybo, jau kuris laikas jo ieškau.
Auuuu, kas Vilniuj gali pasidalint parašykit į až, susitarsim.
turejom ir mes,balta gryba,arbatos gryba,ryziu berods(skaidrus)bet kazkodel ispylem gal atsibodo terliotis su juo
gal dar kas tesla turejo?(ja reikia maitinti 7dienas kazkaip,po to padalinti,viena dali iskept ir suvalgyt.tada kazkas gero turi atsitikt atrodo:)
gal dar kas tesla turejo?(ja reikia maitinti 7dienas kazkaip,po to padalinti,viena dali iskept ir suvalgyt.tada kazkas gero turi atsitikt atrodo:)
mano seima taip pat vartoja sita gryba. Iki nestumo ir as vartojau, gerai sureguliuoja virskinimo sistema, valo organizma, net smeli. Mes uzpilinejam pienu, nors galima ir vandeniu(uzpilus saldintu vandeniu laikyti kambario temp 2-3 dienas, nukosti ir gerti nuopila po 100 gr 2 kart dienoje ar per karta) Pienu nukosti kas diena, vyras geria vakarais, as gerdavau rytais, nes vakare neuzmigdavau, kazkaip tonizuojanciai veikia. pradzioje nieko nesitikejau tai guosdavausi, kad kasdiene kefiriuko doze tai tikrai nepakenks. Bet kai pazvalejau ir be pastangu virskinimas kaip laikrodis tapo buvau maloniai nustebinta. Kiti tingi terliotis, dar kiti tingi apsirupinti, kad kas diena namie butu pieno tai ir nevartoja, tas 10 dienu kai darai pertrauka galima nukosineti kas vakara o skysti naudoti kaip kosmetine priemone i vonia ar trinimams, o as tai del spec kvapo negaliu pakesti tai nenupilineju o pastatau i saldytuva ir jis ten savaite isbuna kol ateina laikas gerti ir tada nuplaunu siltu vandeniu ir nauja uzpilu, tada ji jau po paros geriu...tai vat taip jo turiu Siauliuose
Noreciau gauti Indijos juros ryziu grybuka,gal kas turite? Pati turiu Tibeto
pieniska gryba,pati ji vartoju ir gana senai.Galeciau pasikeisti i Indijos juros
ryziu grybuka.
Po antibiotiku vartojimo,pas mane susigadino mikroflora,prasidejo pilvo
spazmai,viduriu uzkietejimas,pilvo putimas,zodziu- tikras kosmaras! Gydytojai
padare visus imanomus tyrimus,nieko tokio nerado,nustate dirglios zarnos
sindroma.Gyde metus su visokiais vaistais- niekas nepadejo. Pradejau vartoti
pieniska Tibeto grybuka ir viskas susitvarke,atsistate zarnyno mikroflora,
idealiai susitvarke viduriai ir t.t. zodziu-dabar jokiu problemu.
Geriu jau metus laiko...
Taip kad,tikrai rekomenduoju si grybuka,kas turi problemu su skrandzio,
zarnyno veikla.
Visa informacija apie siuos gydomuosius grybukus yra knygoje:
IRINOS FILIPOVOS "GRIBI,KOTORIJE LECAT".Kainuoja apie 9lt. Yra pardavime,
knygynuose.
pieniska gryba,pati ji vartoju ir gana senai.Galeciau pasikeisti i Indijos juros
ryziu grybuka.
Po antibiotiku vartojimo,pas mane susigadino mikroflora,prasidejo pilvo
spazmai,viduriu uzkietejimas,pilvo putimas,zodziu- tikras kosmaras! Gydytojai
padare visus imanomus tyrimus,nieko tokio nerado,nustate dirglios zarnos
sindroma.Gyde metus su visokiais vaistais- niekas nepadejo. Pradejau vartoti
pieniska Tibeto grybuka ir viskas susitvarke,atsistate zarnyno mikroflora,
idealiai susitvarke viduriai ir t.t. zodziu-dabar jokiu problemu.
Geriu jau metus laiko...
Taip kad,tikrai rekomenduoju si grybuka,kas turi problemu su skrandzio,
zarnyno veikla.
Visa informacija apie siuos gydomuosius grybukus yra knygoje:
IRINOS FILIPOVOS "GRIBI,KOTORIJE LECAT".Kainuoja apie 9lt. Yra pardavime,
knygynuose.
o as noreciau ne mainyti i ryzius, nepirkti uz 9 lt, bet gauti to pieninio grybelio vaikeli manau, kad cia tas pats, kur piena suraugina? tu ji kasdien geri?
QUOTE(babarskas @ 2005 02 21, 21:50)
o as noreciau ne mainyti i ryzius, nepirkti uz 9 lt, bet gauti to pieninio grybelio vaikeli manau, kad cia tas pats, kur piena suraugina? tu ji kasdien geri?
galec duoti bet as klaipedoj
beje cia jau yra tema apie sita gryba CIA
QUOTE(Kalinka @ 2005 02 07, 11:28)
mano seima taip pat vartoja sita gryba. Iki nestumo ir as vartojau, gerai sureguliuoja virskinimo sistema, valo organizma, net smeli. Mes uzpilinejam pienu, nors galima ir vandeniu(uzpilus saldintu vandeniu laikyti kambario temp 2-3 dienas, nukosti ir gerti nuopila po 100 gr 2 kart dienoje ar per karta) Pienu nukosti kas diena, vyras geria vakarais, as gerdavau rytais, nes vakare neuzmigdavau, kazkaip tonizuojanciai veikia. pradzioje nieko nesitikejau tai guosdavausi, kad kasdiene kefiriuko doze tai tikrai nepakenks. Bet kai pazvalejau ir be pastangu virskinimas kaip laikrodis tapo buvau maloniai nustebinta. Kiti tingi terliotis, dar kiti tingi apsirupinti, kad kas diena namie butu pieno tai ir nevartoja, tas 10 dienu kai darai pertrauka galima nukosineti kas vakara o skysti naudoti kaip kosmetine priemone i vonia ar trinimams, o as tai del spec kvapo negaliu pakesti tai nenupilineju o pastatau i saldytuva ir jis ten savaite isbuna kol ateina laikas gerti ir tada nuplaunu siltu vandeniu ir nauja uzpilu, tada ji jau po paros geriu...tai vat taip jo turiu Siauliuose
Kalinka, reiskia tu jo vaika man palaikyk. as kazkada atvaziuosiu i siaulius menesio begyje ir paimsiu , ok?
QUOTE(babarskas @ 2005 02 21, 21:50)
9lt. - tai knygos kaina,kur rasoma apie tuos visus gydomuosius grybukus.
Parasiau,kad zinotumet,kiek kainuoja ta knyga ir kad ja galima nusipirkti knygyne.
Pieniska Tibeto grybuka dabar geriu beveik kasdien,pries miega.Ji zmones vartoja
vietoj paprasto kefyro.
Dabar turiu sio penisko grybuko lisnas 3 porcijas,siaip,as jo nepardavineju,nes
sveikatos negalima "pardavineti" Galiu tas tris porcijas padovanoti,jei kas norit:)
Kai prisidaugins daugiau,galesiu veliau irgi kam padovanoti.
Gyvenu Vilniuje.Jei kas norite,rasykite man i e-maila: skaidreb@omni.lt
Susitarsime ir galesite atvaziuoti jo pasiimti.Turiu ir prierasa,kaip juo naudotis.
Sis grybukas paprastai geriamas 20 dienu,po to daroma 10 dienu pertrauka ir taip
geriamas toliau.
Sis grybukas:
1.Isgydo vezi,kadangi sustabdo veziniu lasteliu dauginimasi.
2.Pilnai normalizuoja medziagu apykaita organizme.
3.Isgydo skrandzio,zarnyno susirgimus,opaliges.
4.Isgydo alerginius susirgimus.
5.Kepenu,tulzies,pusles,inkstu susirgimus,kadangi istirpdo akmenis.
6.Visus uzdegiminius susirgimus,nes turi antiseptiniu savybiu.
7.Pilnai isvalo organizma nuo slaku.
8.Isgydo plaucius,bronchu susirgimus bei pneumonija.
9.Diabeta,nes normalizuoja angliavandeniu apykaita.
10.Atjaunina visa organizma,nes stabdo lasteliu senejimo procesa.
11.Pagerina organizmo tonusa,atminti,demesi.
As jau senai labai noriu sito grybo. Man irgi problemeles su viduriais. Gal galetumet kas nors padovanoti/parduoti??
Margute parasiau tau i AZ