Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Man reikia! Labai noriu sito grybo...
Jei sutiktumet pasidalint juo su manim parasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(Irma Vi @ 2005 01 05, 22:09)
http://www.narmed.ru...d/milk_mushroom
Pilnai ir aishkiai apie tai.
Jei kam reiks-as turiu.

jei turi, tai turbut vartoji? na ir kaip poveikis? Gal ka gali papasakoti?
Atsakyti
zodziu geria ji mano mama gal 3 ar 4 kursa
pradzioj kai tik pradejo gert ten parasyta kad reik vakarais ji negalejo jo gert nes neuzmigdavo tai gerdavo rytais. pirma savaite jai labai skaudejo galva sako kad pirma savaite skausmas pasireiskia ten kur yra liga sunkiausia ir kuria gydo poto.
dabar geria toliau nezinau kiek ji cia su juo terliosis reiks paklaust ar poveikis koks yra. o ir seneliai geria ji jiem sjau virs 70 tai sako kad jiems geriau.

parasysiu veliau dabar laiko neber
Atsakyti
As prisiminiau, kad pazistama turejo, augino toki gryba stiklainyje, bet jis nebuvo baltos spalvos ir jokio pieno nepildavo. Uzpildavo vandeniu su kazkuotai. Sake del skrandzio ligu labai gerai.

Gal buna tu grybu keliu rusiu?Ar zinote?
Atsakyti
As irgi labai noriu to grybo. Gal kas galit padovanoti wink.gif

O cia kartais ne ta Eulalija kur Noa augino smile.gif Tik vadinosi kazkaip kitaip ir reikejo arbatom pilti.
Atsakyti
Turiu ir aš į grybą biggrin.gif . Nors ir nelabai aš tokiomis marazmomis tikiu (nors gal ir veltui...)bet šį grybą geriu ir jo poveikį tikrai jaučiau. Kelis metus turėjau problemų su virškinimu (nežinau ar kasa, ar kepenys streikavo). Kažkiek pagėrus šio grybo dabar nebeturiu jokių problemų. Nors nežinau, gal kad jei būčiau ir paprastą rūgpienį gėrusi,gal poveikis būtų buvęs tas pats, bet faktas lieka faktu - mane pieno grybas išgydė.... biggrin.gif biggrin.gif Dabar vėl jį geriu. bent tuo- kad jis nekeknkia- tai tikrai tikiu .
Atsakyti
O kaip jums skonis to Tibeto grybo?
Mama buvo is kazko pasiemusi, tai gal po keliu menesiu ismetem, nes nei tetis, nei brolis, nei as jo nenorejom. Mane erzino jo kvapas ir skonis geriant. Poveikio nepajutau, nes geriau tik kelis kartus tongue.gif Tikriausiai mamai irgi nepadejo, nes neilgai tas grybas uzsilaike pas mus, o veliau buvo ispiltas biggrin.gif
Atsakyti
Sanise, jei man duotu isgerti, pries tai nepasakius, kas tai, tai pasakyciau, kad tikru tikriausias kefyras. Jis man netgi skanus smile.gif Gal ne toki gryba geret?
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2005 01 05, 16:45)
As turiu ta gryba. Ir dauguma mano giminaiciu. Rezultatai - 1) as asmeniskai nieko nepajutau; 2) mano dede sako, kad mano tetai tai labai noras padidejo  smileysex.gif . Nors jiems jau 5 desimtis i pabaiga smile.gif  3) mano mociute nuo egzemos isgyde. Iki tol jai jokie vaistai nepadejo. Bet svarbiausia, kad jis nuo vezio isgydo. O ir apskritai ji reikia gerti metus, o gal ir visa gyvenima.

Neisgydo nuo vezio (nebent labai ankstyva stadija ir tai turbut labai individualu), prasom neklaidint. Mama buvo pradejus gert, tai ja pradejo verst tokiais augliais ant odos. Vis galvojom kad valosi kunas nuo vaistu (kaip tik buvo pasibaiges chemoterapijos kursas), bet jie nenyko, ir toliau daugejo, o kai paeme meginius - pamate kad tai piktybiniai dariniai. Tada nustate diagnoze - limfoma. Galbut sis grybas tinka kaip profilaktine priemone nuo vezio, bet gydyt tai nepagydo. Galbut sutapo su tuo kad ta limfoma atsirado, o gal ja paskatino. Nes tevukui irgi buvo iskile keli augliukai, bet pranyko (jis veziu nesirgo).
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 01 06, 15:06)
Sanise, jei man duotu isgerti, pries tai nepasakius, kas tai, tai pasakyciau, kad tikru tikriausias kefyras. Jis man netgi skanus smile.gif Gal ne toki gryba geret?

Man tai visiskai nebuvo panasu i kefyra.
Kiek prisimenu mama, pildavo ant to grybo piena, o grybo turis buvo gana panasus i varske, kuria kas vakara reikedavo gerai isplauti su saltu vandeniu, o tada uzpilti pieno.
Atsakyti
QUOTE(Sanise @ 2005 01 06, 21:19)
Man tai visiskai nebuvo panasu i kefyra.
Kiek prisimenu mama, pildavo ant to grybo piena, o grybo turis buvo gana panasus i varske, kuria kas vakara reikedavo gerai isplauti su saltu vandeniu, o tada uzpilti pieno.

Nu tai. O tai i ka tau buvo panashu blink.gif blink.gif
Atsakyti
http://www.fungo.ru/..._lech.html#milk biggrin.gif
Atsakyti