Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Buvau prižadėjusi to grybuko. Po Kamillės pasisakymo, labai atsiprašau, jau nežadu. Bet vis dar laukiu iš jos žinių kaip sekasi po žarnyno valymo ir t.t.
Atsakyti
isiterpsiu cia mirksiukas.gif
jau visa menesi kaip turiu ryziu grybuka, bet jis neauga cry.gif per kiek mazdaug ir kokiais kiekiais tie grybukai auga ( cia konkreciau ryziu grybukas) g.gif
Atsakyti
Pasirodo, kad aš irgi turiu Indijos ryžių grybą, tik nežinojau, kad jis grybu vadinasi biggrin.gif. O dar po SKAIDRES pasisakymų pasijutau kaip kokia išrinktoji, kad jau jis tokis retas rolleyes.gif. Aš gavau Indijos ryžius iš draugės, kuri juos čia atsivežė iš Lietuvos (aš Kanadoj). Nežinau kaip kitiems, bet man jie dauginasi fantastišku greičiu - beveik padvigubėja kiekis per vieną užpylimą smile.gif. Net nežinau, nuo ko čia priklauso. Galėčiau daug kam jo atiduoti, bet esu per toli verysad.gif. Dar negaliu pasakyti, ar jaučiu kokį poveikį, nes pradėjau vartoti grybą sąlyginai neseniai smile.gif. Nežinau, ar tikiu viskuo, kas apie jį prirašyta, bet tikrai manau, kad pekenkti jis negali smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2005 10 05, 01:38)
Pasirodo, kad aš irgi turiu Indijos ryžių grybą, tik nežinojau, kad jis grybu vadinasi biggrin.gif. O dar po SKAIDRES pasisakymų pasijutau kaip kokia išrinktoji, kad jau jis tokis retas rolleyes.gif. Aš gavau Indijos ryžius iš draugės, kuri juos čia atsivežė iš Lietuvos (aš Kanadoj). Nežinau kaip kitiems, bet man jie dauginasi fantastišku greičiu - beveik padvigubėja kiekis per vieną užpylimą smile.gif. Net nežinau, nuo ko čia priklauso. Galėčiau daug kam jo atiduoti, bet esu per toli verysad.gif. Dar negaliu pasakyti, ar jaučiu kokį poveikį, nes pradėjau vartoti grybą sąlyginai neseniai smile.gif. Nežinau, ar tikiu viskuo, kas apie jį prirašyta, bet tikrai manau, kad pekenkti jis negali smile.gif.

Man esant JAV turbut nera jokiu galimybiu tu grybu gauti?! cry.gif
Delfinas rasai, kad drauge atveze. Kaip ji reikia transportuoti? Turnut ji reikia laikyti vandenyje , kad nesudziutu? Kvailas klausimas, bet pastu turbut jo tikrai negalima siusti?
O gal tas Tibeto grybas yra kazkas panasaus i Karaliskaji kordicepsa? Gal tai tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JEM @ 2005 10 04, 16:47)
Man esant JAV turbut nera jokiu galimybiu tu grybu gauti?!  cry.gif
Delfinas rasai, kad drauge atveze. Kaip ji reikia transportuoti? Turnut ji reikia laikyti vandenyje , kad nesudziutu? Kvailas  klausimas, bet pastu turbut jo tikrai negalima siusti?
O gal tas Tibeto grybas yra kazkas panasaus i Karaliskaji kordicepsa? Gal tai tas pats? g.gif

Nežinau, kaip ji jį vežė, bet galiu paklausti, jeigu Tau įdomu smile.gif. Nežinau, kas yra karališkasis kordicepsas... Indijos ryžiai atrodo kaip šlapi išsipūtę permatomi ryžių grūdai (nu ir apibūdinau doh.gif) smile.gif.
Atsakyti
Kaip man shito grybuko reiketu cry.gif .Bet as esu Jav sad.gif ...Mano visas zarnynas labai sutrikes...
Kaip rase Skaidre ,kad jai padejo ,o mane tokios pat problemos daba kamuoja sad.gif
Hmmm kaip man cia ji atsigabent g.gif
Nu butum tu Delfine arciau tai tikrai labai prasysciau grybuko is taves....
Atsakyti
Kaip man shito grybuko reiketu cry.gif .Bet as esu Jav sad.gif ...Mano visas zarnynas labai sutrikes...
Kaip rase Skaidre ,kad jai padejo ,o mane tokios pat problemos daba kamuoja sad.gif
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2005 10 04, 19:37)
butum tu Delfine arciau tai tikrai labai prasysciau grybuko is taves....

Proga pas mane į svečius atvažiuoti mirksiukas.gif biggrin.gif. Aš rimtai smile.gif. Tik nežinau, kaip Tu jį parsivežtum? g.gif Nu bet išsiaiškinsiu greitai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2005 10 04, 22:32)
Proga pas mane į svečius atvažiuoti mirksiukas.gif biggrin.gif. Aš rimtai smile.gif. Tik nežinau, kaip Tu jį parsivežtum? g.gif Nu bet išsiaiškinsiu greitai smile.gif.

Dekui uz pasiulyma...
Nu butu fainai ,kad suzinotum kaip ten ji transportuot galima lektuvu pav g.gif ...
Mano daba draugai is Lt atskris cia ....tai gal man ju paprasyt jei kaskaip imanoma unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 05 spalio 2005 - 05:38
QUOTE(Zora @ 2005 10 04, 20:36)
butu fainai ,kad suzinotum kaip ten ji transportuot galima lektuvu pav g.gif ...
Mano daba draugai is Lt atskris cia ....tai gal man ju paprasyt jei kaskaip imanoma unsure.gif

Tai Tu paprašyk savo draugų, kad jie suieškotų grybo, o aš rytoj vakare parašysiu, kaip draugė jį čia atsivežė smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2005 10 04, 22:39)
Tai Tu paprašyk savo draugų, kad jie suieškotų grybo, o aš rytoj vakare parašysiu, kaip draugė jį čia atsivežė smile.gif.

Dekui labai tau mirksiukas.gif
Atsakyti