Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Sveikos panelytes smile.gif ,kaip jums besiseka su grybukais?As tai va menesi pageriau ir daugiau nebegeriu.Nuvaziavau i kauna ,,naturalios medicinos centra'',ten mane istyre ir padare testa ,,maisto netoleravimo'' del ,,Dirglios zarnos sindromo''.O pasirodo va taip,kad as negaliu gerti pieno, visiskai ir tai kas su juo susyja.Pasirodo nuo to pieno pas mane zarnyne atsirado kazkoks ,,grybukas''tai liga del kurios mano zarnyne susidare geros salygos augti vabaliukam cry.gif ,bei mano labai jautri kasa ir ne visus maisto produktus ji megsta.Na ,o dabar laikausi dietos valgau tik tai ka liepe ir geriu hemaopatinius vaistukus.Pastebejau,kad kai isgeriau pienelio iskart i tuoleta patrauke arba beprotiskai pradeda skaudeti pilvuka:).O vabaliuku jau ner tongue.gif ,taciau jei noriu pasveikti ir daugiau gyvenyme nebesirgti sia liga, man reiks laikytis dietos ir nevalgyti daugeli produktu, gerti tik vandeni ir naturalias sultis.

P.S.o del Tibeto grybuko galiu pasakyti tai,,kas tinka vieniem nebutinai tinka ir kitiem''
Atsakyti
QUOTE(Kamille @ 2005 08 13, 13:34)
Sveikos panelytes smile.gif ,kaip jums besiseka su grybukais?As tai va menesi pageriau ir daugiau nebegeriu.Nuvaziavau i kauna ,,naturalios medicinos centra'',ten mane istyre ir padare testa ,,maisto netoleravimo'' del ,,Dirglios zarnos sindromo''.O pasirodo va taip,kad as negaliu gerti pieno, visiskai ir tai kas su juo susyja.Pasirodo nuo to pieno pas mane zarnyne atsirado kazkoks ,,grybukas''tai liga del kurios mano zarnyne susidare geros salygos augti vabaliukam cry.gif ,bei mano labai jautri kasa ir ne visus maisto produktus ji megsta.Na ,o dabar laikausi dietos valgau tik tai ka liepe ir geriu hemaopatinius vaistukus.Pastebejau,kad kai isgeriau pienelio iskart i tuoleta patrauke arba beprotiskai pradeda skaudeti pilvuka:).O vabaliuku jau ner tongue.gif ,taciau jei noriu pasveikti ir daugiau gyvenyme nebesirgti sia liga, man reiks laikytis dietos ir nevalgyti daugeli produktu, gerti tik vandeni ir naturalias sultis.
P.S.o del Tibeto grybuko galiu pasakyti tai,,kas tinka vieniem nebutinai tinka ir kitiem''

Sveika smile.gif
Na, zinai, galiu pasakyti, kad man ta pati sake gydytojai, kai man nustate dirglios zarnos sindroma, kad , tipo, nenaudociau pieno produktu, ypac pieno...
Bet kefyras tai ne pienas smile.gif Ir sis pieno grybukas (kefyriukas) yra visai kas kita...
Jis, butent, ir sutvarko visas zarnyno problemas, o ne pablogina smile.gif
Jei paskaitytum knygele, kurioje yra viskas issamiai apie si grybuka aprasyta, suprastum, kas tai yra per daigtas sis grybukas smile.gif
Nieko panasaus, kefyras tai ne pienas, nuo kurio kitiems pucia pilva ir panasiai...
O kad gydytojai nepripazysta netradicines medicinos - tai visiems ir taip aisku smile.gif
Man sutvarkyti visas pilvo, zarnyno ir nevirskinimo problemas po ilgu nesekminu gydytoju gydymu, padejo tik sis grybukas thumbup.gif
Bet kiekvieno zmogaus teise pasirinkti..... smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Skaiciau as ta knygute ir geriau ta grybuka menesi ir kokias dvi savaites.Kai pradejau gerti ir laikytis dietos man israsytus vaistus pastebejau, kad kai isgeriu grybuka savijauta pablogeja kai jo negeriu pagereja.O seip kad grybukas ne pienas sakyciau klysti nes pati zinai,kad ant grybuko uzpilamas pienas ir jei jis parugsta niekur jis nedingsta,kefyriuko sandara islieka ta pati.Kaip sakiau grybuka geriau men ir dvi savaites laiko po to atliko tyrima ir pasake jei tas grybukas tau butu padejes per ta men zarnyno bukle butu bent truputi geresne,O rado patikekite ir kirmeliuku ir kazkoki grybuka kuris plinta po zarnyna beja ta gydytoja ir zino apie tuos grybukus,o su naujausiom tehnologijom jie gali nustatyti kune besikeitancias lasteles priesingai nei ligonynese,nes kaip zinom ligos vystosi po biski.Nors ligoninei sake ,kad as neturiu kirmeliuku,o pasirodo,kad ne ju galioje su tokiom pasenusiom Caro laiku priemonem zinoti, ir apie ligos atsiradimo priezastis,todel ligonine visiskai nepasitikiu!!!
Atsakyti
QUOTE(Kamille @ 2005 08 13, 14:34)

Kiek tau visa ši procedūra kainavo, ir kur tiksliai dareisi tyrimus. Jei gali parašyk viską smulkiau.
Atsakyti
Sveikos mamytės labai aš jau noriu grybuko.Aš iš Kauno.Gal galit kas padėti???Laikiu atsakymo
Atsakyti
O man jau noras praėjo po KAMILĖS pasakojimų. doh.gif
Atsakyti
O gal kuri nors turite arbatos grybą?
Atsakyti
QUOTE(Nashle @ 2005 08 24, 10:33)
O gal kuri nors turite arbatos grybą?

Labutsi. 4u.gif
Arbatos grybo galėčiau aš gauti. Jei ką tai rašyk į mano asmeninę dėžutę, nes šioje temoje labai retai aš pasirodau g.gif
Atsakyti
Turiu 5 laisvas porcijas Indijos ryziu grybuko. Kas norit, rasykit, padovanosiu smile.gif
Jis uzpilamas nusistovejusiu vandeniu, idedama 3 saukstai cukraus, 15 razinu ir laikomas 3 paras.
Parasau ligas (isverciau is rusu kalbos), kurias jis gydo.
Cia dar ne visos ligos, nes verciau is rusu kalbos, kitu nelabai zinojau kaip isversti.
Bet galima pasiskaityti apie si ir kitus grybukus ir ju gydomasias savybes IRINOS FILIPOVOS knygeleje:
"Gribi, kotorije lecat".

1.Virssvoris
2.Virskinimo sutrikimai
3.Pilvo putimas, uzkieteje viduriai
4.Dvylikapirstes, skrandzio opos
5.Chronisko issekimo sindromas
6.Depresiniai susirgimai
7.Nervu ligos
8.Epilepsija
9.Avitaminoze
10.Imuno sistemos susirgimai
11.Issetine skleroze
12.Reumatinis artritas
13.Aritmija
14.Ateroskleroze
15.Venu issipletimai
16.Gipertonija
17.Insultas
18.Isemija
19.Kardiodistrofija
20.Kardiomiopatija
21.Tachikardija
22.Bronchine astma
23.Bronchitas
24.Persalimo ligos
25.Pleuritas
26.Pneumonija
27.Tonzilitas
28.Tuberkulioze
29.Faringitas
30.Kolitas
31.Pankriatitas
32.Cukrinis diabetas
33.Ciroze
34.Neuroze
35.Prostatitas
36.Paradantoze
37.Artritas
38.Poliartritas
39.Reumatas ........ ir kt.

Atsiliepimai apie si grybuka tikrai labai geri smile.gif
Sis grybukas laikomas vienas is geriausiu grybuku, kurie yra, o ju yra trys:
Pieniskas Tibeto grybukas, Arbatos grybukas ir sis - Indijos ryziu grybukas.
Ieskojau sio grybuko puse metu..... kazkaip sunkiai ji eina surasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 25 rugpjūčio 2005 - 00:39
Skaidre 4u.gif kaip gaila, kad tu Vilniuj.. sad.gif
Atsakyti
Gal kas iš kaunioečių turite arbatos grybą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nashle @ 2005 08 25, 08:06)
Skaidre  4u.gif  kaip gaila, kad tu Vilniuj.. sad.gif

sad.gif Tikrai gaila..... sad.gif tas grybukas tikrai retas, ji labai sunku surasti.
Atsakyti