QUOTE(Kamille @ 2005 08 13, 13:34)
Sveikos panelytes

,kaip jums besiseka su grybukais?As tai va menesi pageriau ir daugiau nebegeriu.Nuvaziavau i kauna ,,naturalios medicinos centra'',ten mane istyre ir padare testa ,,maisto netoleravimo'' del ,,Dirglios zarnos sindromo''.O pasirodo va taip,kad as negaliu gerti pieno, visiskai ir tai kas su juo susyja.Pasirodo nuo to pieno pas mane zarnyne atsirado kazkoks ,,grybukas''tai liga del kurios mano zarnyne susidare geros salygos augti vabaliukam

,bei mano labai jautri kasa ir ne visus maisto produktus ji megsta.Na ,o dabar laikausi dietos valgau tik tai ka liepe ir geriu hemaopatinius vaistukus.Pastebejau,kad kai isgeriau pienelio iskart i tuoleta patrauke arba beprotiskai pradeda skaudeti pilvuka:).O vabaliuku jau ner

,taciau jei noriu pasveikti ir daugiau gyvenyme nebesirgti sia liga, man reiks laikytis dietos ir nevalgyti daugeli produktu, gerti tik vandeni ir naturalias sultis.
P.S.o del Tibeto grybuko galiu pasakyti tai,,kas tinka vieniem nebutinai tinka ir kitiem''
Sveika
Na, zinai, galiu pasakyti, kad man ta pati sake gydytojai, kai man nustate dirglios zarnos sindroma, kad , tipo, nenaudociau pieno produktu, ypac pieno...
Bet kefyras tai ne pienas

Ir sis pieno grybukas (kefyriukas) yra visai kas kita...
Jis, butent, ir sutvarko visas zarnyno problemas, o ne pablogina
Jei paskaitytum knygele, kurioje yra viskas issamiai apie si grybuka aprasyta, suprastum, kas tai yra per daigtas sis grybukas
Nieko panasaus, kefyras tai ne pienas, nuo kurio kitiems pucia pilva ir panasiai...
O kad gydytojai nepripazysta netradicines medicinos - tai visiems ir taip aisku
Man sutvarkyti visas pilvo, zarnyno ir nevirskinimo problemas po ilgu nesekminu gydytoju gydymu, padejo tik sis grybukas
Bet kiekvieno zmogaus teise pasirinkti.....