Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

4u.gif Norėčiau šito grybuko, tik kokioje taroje jį reikėtų pasiimti? Gyvenu Vilniuje, Karoliniškėse blush2.gif
Atsakyti
As labai noreciau pieno grybo, gal kas turi Kaune ir galetu pasidalinti
Atsakyti
QUOTE(Laiminta @ 2005 08 01, 10:58)
As labai noreciau pieno grybo, gal kas turi Kaune ir galetu pasidalinti

po atostogų turėsiu, tai yra antroje rugpjūčio pusėje.
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2005 08 01, 17:14)
po atostogų turėsiu, tai yra antroje rugpjūčio pusėje.

Labai aciu AGFA, ne tiek cia ir daug to laiko tai galima palaukti, gal galesi pranesti kai turesi
Atsakyti
QUOTE(Laiminta @ 2005 08 01, 16:18)
Labai aciu AGFA, ne tiek cia ir daug to laiko tai galima palaukti, gal galesi pranesti kai turesi

Tu geriau man primink po 20.
Atsakyti
Toks klausimelis del Tibeto grybuko g.gif
Pradejau as ji gerti, viskas puiku, man patinka ir t.t. biggrin.gif Bet va vyras parnese alaus, taip norisi, o nezinau ar galima.... verysad.gif
Negi visos besigydancios siuo grybuku visiskai atsisako alkoholio??? Ogi karsta diena alus, o saltesni vakara vyno taure - taip geraiii tongue.gif
Ka apie tai manote?

p. s. Rasau toki klausima ir jauciuosi kiap kokia pijoke, negalinti be alaus istverti metelius laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eldona @ 2005 08 04, 19:25)
Toks klausimelis del Tibeto grybuko  g.gif
Pradejau as ji gerti, viskas puiku, man patinka ir t.t.  biggrin.gif Bet va vyras parnese alaus, taip norisi, o nezinau ar galima....  verysad.gif
Negi visos besigydancios siuo grybuku visiskai atsisako alkoholio??? Ogi karsta diena alus, o saltesni vakara vyno taure - taip geraiii tongue.gif
Ka apie tai manote?
p. s. Rasau toki klausima ir jauciuosi kiap kokia pijoke, negalinti be alaus istverti metelius laiko  blush2.gif

Sveika:)
Geriant grybuka nelabai jau patartina vartoti alkoholi....
Jei vartosi alkoholi, tai ta diena negerk grybuko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2005 08 05, 16:57)
Sveika:)
Geriant grybuka nelabai jau patartina vartoti alkoholi....
Jei vartosi alkoholi, tai ta diena negerk grybuko. smile.gif

Labas, Skaidre,

Pirmiausia tai dekui uz ta balta augintini (atrodo sveikas ir patenkintas thumbup.gif )

Jei negerti grybuko, tai jis tada nebeveiks taip, kaip turetu veikti, nes gausis su paros pertrauka verysad.gif O jei as grybuka vartoju ryte? man taip patogiau rolleyes.gif . Mat jei jo gydomasis poveikis buna visa para, tai butu gaila ji nuslopinti unsure.gif Cia reiktu pasidereti su savo sazine, turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eldona @ 2005 08 05, 16:08)
Labas, Skaidre,

Pirmiausia tai dekui uz ta balta augintini (atrodo sveikas ir patenkintas thumbup.gif )

Jei negerti grybuko, tai jis tada nebeveiks taip, kaip turetu veikti, nes gausis su paros pertrauka  verysad.gif O jei as grybuka vartoju ryte? man taip patogiau rolleyes.gif . Mat jei jo gydomasis poveikis buna visa para, tai butu gaila ji nuslopinti unsure.gif Cia reiktu pasidereti su savo sazine, turbut g.gif

Na, viena kita katra neisgerti grybuko - nieko tokio.... smile.gif juk cia ne vaistai smile.gif
As pati, jei vartoju alkoholi, ta diena negeriu grybuko.... ir nieko tokio, viskas ok smile.gif del to nepergyvenk....
Jei vartosi ta diena alkoholi - tikrai negerk grybuko....
Atsakyti
sweiki, as labai noriu to tibeto grybo.esu is kauno gal kuri kauniete turetu...?buciau dekinga tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimpa @ 2005 08 05, 18:13)
sweiki, as labai noriu to tibeto grybo.esu is kauno gal kuri kauniete turetu...?buciau dekinga  tongue.gif  smile.gif

greit turėsiu, priauginsiu ir padalinsiu
Atsakyti
dekoju is anksto...labai laukiu,kai tik turesi parasyk rolleyes.gif tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti