Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Sveika KLEOPATRA,na kaip seksi ji gerti,ar jauti kokiu pokyciu? smile.gif
Jei nori tepti ji ant veido 1.veido atjauninimas:Pries kauke nuvalyti veida kosmetiniu pieneliu.Merline servetele suvilgyti siuo kefyriuku ir uzdeti ant veido 20-30min.Po to veida nuplauti saltu vandeniu.Jau po keliu seansu oda tampa minksta,elastinga,nyksta rauksles. smile.gif
Atsakyti
aciu Kamille uz info smile.gif
siaip jokiu dideliu pokyciu nepastebejau, tik va gerai, kad medz. apykaita pagreitina.
siaip geriu ir tiek, man labai skanu mirksiukas.gif
man mama ji tvarko, man duoda tik isgert kas vakara tongue.gif
Atsakyti
Ner uz ka Kleo smile.gif .Jo,kad medziagu apykaita pagreitejo tai ta ir as pajutau,saunu biggrin.gif .Man ir jis labai skanus,o darausi kas vakara as pati nes man labai patinka tas procesas thumbup.gif ir seip man jis labai simpatiskas toks mazuliukas grazuoliukas,kaip galima tokio nemylet kudykiuko:) soske.gif.
Atsakyti
Nesukelia jis man ovacijų nei perpilant, nei geriant. Geriu tik tiek, kad viliuosi kad viskas susitvarkys.
Atsakyti
Sveikos.Agfa nu tu tai labai jau ziauri grybuko atzvilgiu tongue.gif
Atsakyti
NU JIS MAN NE VAIKAS KAD AŠ ČIA JĮ MYLĖČIAU AR DAR KAIP, BET VA... TIKIU
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Cia taip ramu ir tylu,turbut visos jau turi po grybuka ir laukiat rezultatu. tongue.gif sekmes
Atsakyti
Ei, moteros, dielo jest. Reikia man to grybo smile.gif Kaune arba Klaip4doj kokioj... Gal kas turi laisvą? smile.gif
Atsakyti
Ei, moteros, dielo jest. Reikia man to grybo smile.gif Kaune arba Klaip4doj kokioj... Gal kas turi laisvą? smile.gif Antrą kartą prašau, kaip čia per 15 sekundžių niekas neatsiliepė? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 liepos 2005 - 15:40
Ei, moteros, dielo jest. Reikia man to grybo smile.gif Kaune arba Klaipėdoj kokioj... Gal kas turi laisvą nemylimą? smile.gif Trečia kartą klausiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš nenuprotėjau, tiesiog kažkas pastrigo ir man susitrejino laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 liepos 2005 - 15:40
Savo pražudžiau per atostogas. Bet neužilgo turėsiu kitą. thumbup.gif
Atsakyti
O kur gausi? biggrin.gif
Atsakyti