Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai

QUOTE(Rutata @ 2009 06 04, 16:16)
o tai siemet nieks i Emyratus nevaziavo?  g.gif

As buvau paskitini karta dubajuje balandzio pabaigoje,bet as vykstu tik atostogoms,bet informacijos apie darba pateikti negaliu.
Atsakyti
duomina visa informacija ape Dubaju,gal kas gali papasakot,gal kas vaziavo dabar ?ar reikia dabar viza?ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Reikia vizos į Dubajų. Kaina priklauso nuo to, kaip ir kas tą vizą darys.

Jei važiuosi su kelionių agentūra, tai ji ir padarys vizą. Kaina ~200-300 Lt.

Jei rezervuoji viešbutį, viešbutis tarpininkauja gaunant vizą (viešbutis turi būti ne mažiau, negu 4 žvaigždučių). Kaina priklauso nuo viešbučio (jiems kainuoja gal 100 dhs, bet iš turistų gali ir daugiau paprašyti), plius gali būti reikalingas užstatas.

Jei vizą daro sponsorius (giminės, draugai ar pan.), viza kainuoja 650 ar 700 dhs unsure.gif Reikalingas užstatas.
Atsakyti
Sveikos,

Gruodzio 31 isskrendam i Dubaju 10 dienu. Turiu klausima del maisto vaikams (1 metu). Ar gausiu pvz. karves pieno nusipirkti, HIPP kosyciu? g.gif Ar geriau is anksto pasirupinti ir su savimi veztis misineli (vietoj karves pieno) ir HIPP stiklainelius?
Atsakyti
Sveikos mamos
Ar geltumete suteikti man papildomos ir tikslios informacijos apie JAE vizas?
Situacija yra tokia:
Man 21 metai mano draugas gyvena Dubajuje (Jordanijos pilietis turintis residency JAE) noreciau vaziuoti pas ji ir jis man parupina viza pagal sponsori bet man yra 21 metai ir pakliunu i rizikos pilieciu grupe tad negaliu gauti vizos (nes man nera 24 metai ir daugiau), taciau pateikus paraiska migracijai, kad as vaziuoju su tevu ir pateikus jo duomenis taip pat jis gauna viza taip pat ir as , bet ar jis privalo kartu vykti su manimi ar ne? viza yra patvirtinta viskas ok, bet toks klausimas ir kyla ar tetis turi vykti kartu su manimi ar ne?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2009 12 27, 01:38)
Sveikos,

Gruodzio 31 isskrendam i Dubaju 10 dienu. Turiu klausima del maisto vaikams (1 metu). Ar gausiu pvz. karves pieno nusipirkti, HIPP kosyciu?  g.gif Ar geriau is anksto pasirupinti ir su savimi veztis misineli (vietoj karves pieno) ir HIPP stiklainelius?

Su kelione vaziojat, ar patys? Turiuminciu sausio pabaigoj su vyru nuskristi i Dubaju, tai butu idomus ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2009 12 28, 18:16)
Su kelione vaziojat, ar patys? Turiuminciu sausio pabaigoj su vyru nuskristi i Dubaju, tai butu idomus ispudziai?

Zinoma, kad patys tongue.gif Mes varles keliauninkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2009 12 28, 23:10)
Zinoma, kad patys  tongue.gif Mes varles keliauninkes  biggrin.gif

labas, varle, o per kokias avialinijas skridot? ieškau pigių blt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 01 05, 19:25)
labas, varle, o per kokias avialinijas skridot? ieškau pigių blt  cool.gif

Pigesniu bilietu negu Air Balticas is Rygos turbut nesiulo niekas. Dar verta paziureti SAS is Palangos. Air Baltic + Emirates Airlines per Londona imanoma nebloga kaina, bet jeigu reikia pervaziuoti is vieno aerouosto i kita, sutaupyta suma isleisite ant pervaziavimu Londone.
Atsakyti
QUOTE(Elbi @ 2010 01 07, 08:01)
Pigesniu bilietu negu Air Balticas is Rygos turbut nesiulo niekas.

Tiek iš Rygos, tiek iš Vilniaus, tiek iš Kauno kainos praktiškai tokios pačios.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2010 01 07, 10:15)
Tiek iš Rygos, tiek iš Vilniaus, tiek iš Kauno kainos praktiškai tokios pačios.

Netiksliai parasiau. Reikejo turbut sakyti "per Ryga / is Rygos" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2009 12 28, 18:16)

Na mes jau gryzom. Kelione nereali. Visiems rekomenduoju i Dubaju skristi ziema thumbup.gif Dienos metu +30 C, vakare +23 C. Oras fantastiskas. Vaikus ten visi myli, kalbina. Apskritai labai daug vaiku maciau su tevais poilsiaujanciu. Mes poilsiavom 10 d. Tikrai neprailgo schmoll.gif Praleke kaip vejas tos dieneles. iki pietu miegojome, tada i papludimi 3 valandoms, vaikas prazaisdavo zaidimu aiksteleje su kitais vaikais, poto lekdavom i miesta pasizmoneti, pavakarieniauti biggrin.gif (patys gyvenom arciau papludimio) Pamatyti tikrai yra ka, tik reikia grynuju. Shopingai nerealus thumbup.gif visos europines prekes, maisto prekes lengvai randamos. Sunkiau su vietiniu maistu - reikia zinoti vietas, kur eiti. Apskritai, Dubajus labai kosmopolitiskas miestas, daug kulturu persipyne viename mieste. Praktiskai visi kalba angliskai, o ir siaip viskas isversta i anglu kalba. Maistas geras, pasirinkimas ypac didelis. Kainos nemazos. Palyginimui: kava 18 Dh, svieziu sulciu kokteilis irgi 18 Dh (11-12 lt), salotos (Cezario) 32 lt, dinner buffet (suvalgyk kiek gali) apie 50 lt (be gerimu).
Net nezinau ka pasakoti, dar nesusigulejo ispudziai rolleyes.gif
Jei kam kils kokiu klausimu rasykit i AZ.

QUOTE(tindiriushka @ 2010 01 05, 20:25)
labas, varle, o per kokias avialinijas skridot? ieškau pigių blt  cool.gif

Mes skridom su ''Austrian airlines'', nes patys cia gyvenam. Del kainu nezinau, tik isiminiau, kad uz vaika mokejom 27 eur. (1 metu su biskiu).
Viza daremes per viesbuti, kuriame apsistojome (Sheraton 5*). Jokiu problemu nebuvo. Kiek zinau net ir nieko nekainavo, tik is kreditines nuskaiciavo 1000 eur depozita, kuri kazkodel grazino dar pries kelione tongue.gif Vyrui ir vaikui vizos nereikejo (Austrijos pilieciai)
Atsakyti