Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai

Atostogavom UM EL KAIVAINAS
viesbuti UMM AL QUWAIN BEACH
Na super nes i Dubaju nemokamai is viesbucio veze autobusas ( netoli ) taip pat netoli Sardza, prie viesvucio buvo parduotuvele alkoholio kur kainos ir pasirinkimas thumbup.gif
Buvau pries du metus, bet vis dar prisimenu lyg buciau buvus pasakoj ar kokioj stebuklu saly smile.gif

http://public.fotki....iniai-arabu-em/
Atsakyti
gal kas galit pasakyti kur rasti kas organizuoja kelione i JAE? kiek skaitineju tai niekur kainos neparasytos g.gif jei kas galit parasykit zinute blush2.gif nes net neisivaizduoju kokios kainos
busiu labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
www.horizontravel. pasižiūrėk. Ten kainos yra. Tik nelabai realios unsure.gif
Arba www.baltictours.lt

Žiemą mačiau keliones nuo ~2000 lt. Bet dabar pats sezonas, gal dėl to kainos didesnės.
Atsakyti
Susidomėjau ir aš cool.gif
pasižiūrėjau, iš tikrųjų ir nelabai brangiai galima apsisukti, o jei dar koks pask. minutės pasiūlymas g.gif pasikalbėjau su draugu, kad jei nepavyks vasarą į Kroatiją nukeliauti, būtų labai puiku prieš Naujuojus arba po jų į JAE nuvykti 4u.gif
sakykit, o kada maždaug pigiausios kelionės būna?tikriausiai po naujų?ir kaip ten su ta viza, nelabai supratau, ar reikia tą 1000 mokėti, ar čia tik užstatas?nes aš netekėjus, be vaikų, bet važiuočiau su draugu.. ax.gif
Atsakyti
Na nėra JAE nebrangi šalis atostogoms unsure.gif Rašiau, kad žiemą mačiau pigesnių kelionių (bet viešbutis, man atrodo, 2 žvaigždučių buvo g.gif ). Be to, praėjusi žiema gana šalta JAE buvo, turistų ne per daugiausia, tai ir kelionių kainos žemesnės. Nors viešbučiai, kaip visada dauguma fully booked lotuliukas.gif

Dėl vizos nepakonsultuosiu, nes keičiasi pas juos "įstatymai" kartu su kažkieno nuotaikom. Kas dieną po naujieną doh.gif Seniau moterims iki 35 m. viza kainavo tiek, kiek ir kitiems, tik užstatą dar reikėdavo palikti.

Aš tai siūlyčiau palaukti kokius metelius ar du. Niekur nedings tie dangoraižiai. Jei Lietuva gaus bevizį įvažiavimą į JAV, tai ir JAE, manau, leis įvažiuoti be vizų. Labai jau jiems JAV autoritetas biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau, kad ten kas nors tikrina, vaziuoju su draugu parasai, kad vyras, pazymi vedes ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 03 25, 11:53)
Nemanau, kad ten kas nors tikrina, vaziuoju su draugu parasai, kad vyras, pazymi vedes ir viskas  blush2.gif

O kaip tada vizą išduoda? g.gif Gi reikia ambasadai dokumentus pateikti. Jei ištekėjus, reikalingas santuokos liudijimas.

MB bendradarbis, siras, norėjo savo šeimą atsivežti. Na tipo jį aplankyti. O jo dvi seserys netekėję. Lakstė jis daugiau negu pusę metų doh.gif Vis atmesdavo dokumentus. Ir vien dėl to, kad netekėję ir dar 35 neturi.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 03 25, 11:35)
O kaip tada vizą išduoda? g.gif Gi reikia ambasadai dokumentus pateikti. Jei ištekėjus, reikalingas santuokos liudijimas.

MB bendradarbis, siras, norėjo savo šeimą atsivežti. Na tipo jį aplankyti. O jo dvi seserys netekėję. Lakstė jis daugiau negu pusę metų doh.gif Vis atmesdavo dokumentus. Ir vien dėl to, kad netekėję ir dar 35 neturi.

Na as matai kai vaziavau tai pati nieko netvarkiau jokiu dokumentu, bet kiek zinau tai buvo paskutine minute ir man nebuvo net 25 m ir as netekejus skaiciausi ir jokiu problemu del dokumentu tvarkymo MB lyg ir nebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 25 kovo 2008 - 19:03
Mergaites,jeigu vaziuojat pavyzdz su testturu,novaturu,zodziu su keliones agentura tai nieko nereikia tvarkyti jie viska sutvarko.Tiesiog emiratuose merginas tikrino labiau ,visus dokumentus i atskira kambari kiekviena kviete ziurejo dokumentus ir viskas,vaziuoji kaip turistas.man taip buvo
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 03 25, 17:31)
Mergaites,jeigu vaziuojat pavyzdz su testturu,novaturu,zodziu su keliones agentura tai nieko nereikia tvarkyti jie viska sutvarko.Tiesiog emiratuose merginas tikrino labiau ,visus dokumentus i atskira kambari kiekviena kviete ziurejo dokumentus ir viskas,vaziuoji kaip turistas.man taip buvo

Musu merginu ir moteru atskirai nekviete, visa grupe perejom "akies" konrole ir viskas uzdejo stampa
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 03 26, 09:38)
Musu merginu ir moteru atskirai nekviete, visa grupe perejom "akies" konrole ir viskas uzdejo stampa

as kai vaziavau, net akies neskanavo, o taip idomu buvo ta procedura ax.gif musu ir niekas nevede i atskira kambari, man buvo 25 m, kai vaziavau, buvau tuomet issiskyrus ir vaziavau su draugu bei tevais... tai tik paklause ko vaziuojam i koki viesbuti ir viskas, o taip pergyvenau del to praleidimo, tiek prisiskaicius buvau, del metu pergyvenau, o taip lengvai viskas isejo thumbup.gif
Atsakyti
Nesigąsdinkit, viskasten yra gerai. Saugi šalis, face control praėjom be jokių problemų - tik paterė mums, jei klasu moterų kuo užsiima, sakyti, kad namų šeimininkės. tačiau viso to neprireikė, ir manau, kad tai išpūstas reikalas, nes ir pačios arabės labai sėkmingai dirba.
O kam įdomu, kelionės aprašymas: road.lt/jungtiniai-arabu-emyratai-pasaulio-8230 ax.gif
Atsakyti