Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai

ačiū visoms už patarimus
Diari, jei gerai supratau, jūsų nurodytu adresu reikia pirkti turą, tada gausi ir vizą.

Bendras vaizdas aiškėja su tom vizom. Reikia pradėt nuo viešbučio, kurį turim rezervavę.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 01 30, 09:03)
ačiū visoms už patarimus
Diari, jei gerai supratau, jūsų nurodytu adresu reikia pirkti turą, tada gausi ir vizą.

Bendras vaizdas aiškėja su tom vizom. Reikia pradėt nuo viešbučio, kurį turim rezervavę.

As ,kai kreipiausi i viesbuti,man atsake,kad ne visi viesbuciai gali padeti tarpininkauti gaunant viza.Dar sake,kad maziau negu 7 dienos (mano kelione buvo 5 dienom),jie tikrai negali padeti padaryti viza.Tada sitame forume,man atrodo temos viduryje ,neatsimenu dabar puslapi,viena forumiete idejo sita nuoroda ir as su ja susirasinejau per az,kaip ji uzsakinejo ir kiek mokejo.Ji man atsake,kad reikia uzpildyti forma ir nusiusti.jai po sav mazdaug viska sutvarke.
Man nepavyko nukeliauti del darbo,tai as dar ir nespejau vizos uzsakyti.
Atsakyti
ko taip ramu 4u.gif
Atsakyti
Geros naujienos visoms besiruošančioms į JAE - berods atėjo diena, kai iš anksto vizų prašyti nebereikės: http://www.thenation...s#ixzz2v4ZJkyQU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lexm@: 05 kovo 2014 - 10:55
Jeeee thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lexm@ @ 2014 03 05, 11:53)
Geros naujienos visoms besiruošančioms į JAE - berods atėjo diena, kai iš anksto vizų prašyti nebereikės: http://www.thenation...s#ixzz2v4ZJkyQU

VALIO thumbup.gif tikėkimės nepersigalvos, mes spalį skrendam, susitaupys ir pinigėlių, ir vargo
Kad tik nepersigalvotų
Atsakyti
o aš balandį skrendu, tai gerai kad iki šiol patingėjau užsisakinėti vizą.. blush2.gif bigsmile.gif kaži, o čia ta gaunama vietoj, tai irgi tik one entry viza? norėčiau kol būsiu Dubajuj į Omaną.. bet tai turbūt atgal nebeįleis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 05 kovo 2014 - 21:10
QUOTE(moocho @ 2014 03 05, 21:10)
o aš balandį skrendu, tai gerai kad iki šiol patingėjau užsisakinėti vizą.. blush2.gif  bigsmile.gif kaži, o čia ta gaunama vietoj, tai irgi tik one entry viza? norėčiau kol būsiu Dubajuj į Omaną.. bet tai turbūt atgal nebeįleis? g.gif

As ir balandi smile.gif thumbup.gif tai turbut bus tik one entry visa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 05 kovo 2014 - 22:46
QUOTE(Kristin @ 2014 03 05, 22:15)
As ir balandi smile.gif  thumbup.gif tai turbut bus tik one entry visa g.gif

Taip, manau, kad tai bus standartinė turistinė viza, todėl manau bus "one entry" Bet gi galima dabar važinėt pirmyn atgal smile.gif

Papildau naujausia informacija dėl vizų į JAE - vizos (30-čiai dienų) bus išduodamos atvykimo metu JAE oro uoste / uoste / pasienyje NEMOKAMAI.
Atsakyti
QUOTE(lexm@ @ 2014 03 06, 20:54)
Taip, manau, kad tai bus standartinė turistinė viza, todėl manau bus "one entry" Bet gi galima dabar važinėt pirmyn atgal smile.gif

Papildau naujausia informacija dėl vizų į JAE - vizos (30-čiai dienų) bus išduodamos atvykimo metu JAE oro uoste / uoste / pasienyje NEMOKAMAI.

Super ! 4u.gif aciu uz naujienas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2014 03 05, 21:15)
As ir balandi smile.gif

kada? bigsmile.gifant Velykų.

vis dar ieškausi kokio faino pasiplaukiojimo/išvykos laivu..
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 03 12, 11:27)
kada? bigsmile.gifant Velykų.

vis dar ieškausi kokio faino pasiplaukiojimo/išvykos laivu..

Balandzio pradzioj 4u.gif
As ir ziurinejau g.gif man tai visai patiko kur plaukioja aplink Dubai Marina,marsruta ir kiek laiko plaukioti galima pasirinkt rolleyes.gif bet turbut sita paliksiu rudeniui 4u.gif

Dabar leksime i nauja vandens parka,ta geliu parka ir desert safari 4u.gif
Atsakyti