Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai

Ekskursijas tai taip, pigiau per Svetlana ar per kitas vietines imones negu per Novatura imti. bet kaip supratau, tu kalbi apie tai, kad rezervuoti kambari "Flora" viesbutyje bus pigiau per Svetlana negu per Novatura. Tai ka ji ne tik ekskursijas oragnizuoja, bet ir viesbucius rezervuoja? O jei i pati viesbiti paskambinti, i ju recepcija, ar nebus dar pigiau? Jus nesidomejot?
Atsakyti
QUOTE(krispi_kristi @ 2005 01 19, 21:51)
labas Rigedora!
tavo pasirenkimas liuks! thumbup.gif
Ka tik grizom is sios keliones! Kiekviena salis savaip grazi, bet ta ka pamaciau cia, tikrai nesitikejau, kad si kelione paliks tiek ispudziu!
patarciau vaziuoti i Dubaju jei norit pamatyt daugiau, nes kiti emiratai daug ramesni, beto nevisi taip gerai atrodo kaip dubajus! Cia pagrindiniai sopingai biggrin.gif !(cia kas megsta apsipirkt), nes tai Duty free salis! labai gerai pirkt auksa, kailinius, kilimus ir ko tik sirdis geidzia! nes tikrai perpus pigiau!
papludymiai pasaka, ypac mokami(nebrangiai apie 5 litus)! oras fantastika dabar +26 +28, nors arabams tai salta, bat as visas dienas gulejau prie juros!
cia gali pamatyti tai ko niekur nepamatysi! jie jau pradejo statyti net auksciausia pastata pasaulyje! tai turtingiausia valstybe!
tik vat tas ju tikejimas islamas nesmone, nes meldziasi ir meldziasi! diena net parduotuves uzsidaro ir pradeda veikt tik nuo 6 vakaro iki 12 nakties, kai kur tik iki 10 val.
pinigus vezt tai tik dolerius, nes pas juos 5 metai vis tas pats kursas 3.65 Dhr (dirhamu)!
net nezinau ka ir pasakot, nes vis dar pilna tu ispudziu!

Visikai pritariu tau smile.gif as vasara buvai menesiui ten.. karsta 40 su virsum budavo....
o tas viesbutis 7 zvaigzduciu.. mmmmm..smile.gif tikrai nuostabu.. smile.gif thumbup.gif dar labai nustebino toks dalykas kai pasakojo kad kai lyja lietus tevai isveda savo vaikus ziureti i ji nes ten ganetinai retai lyja.. smile.gif
P.S. mes buvome Jungtiniuose arabu emyratuose (siaip daugiause dubajuj) ir Omane... smile.gif
Atsakyti
Gal galit kas nors pasakyti, kokius rubus galima rengtis moteriai. Ar galima maikute su petneselemis arba sijonli iki keliu? O kas su sortais? Mat iki isvykimo liko 1,5 sav. Nezinau kaip istiesu, nes vieni vienaip, kt. kitaip kalba. g.gif
Laukiu ats. Aciu
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SLI @ 2006 02 09, 14:24)
Gal galit kas nors pasakyti, kokius rubus galima rengtis moteriai. Ar galima maikute su petneselemis arba sijonli iki keliu?  O kas su sortais? Mat iki isvykimo liko 1,5 sav. Nezinau kaip istiesu, nes vieni vienaip, kt. kitaip kalba.  g.gif 
Laukiu ats. Aciu
biggrin.gif

Žiūrint kokiam Emirate busi.Jeigu Šaržoje tai nepatariu,o jeigu busi Fudžeiroje arba Dubajuje,gali taip rengtis tik dėl saves pačios komforto patarčiau ant tokios maikutes užmesti kokia gražia skarele lengva,nu su šortais tai irgi žiurint kokie tie šortai jeigu tokie jau sexi,tai supranti irgi gali,jeigi nori ,kad kabintusi jie prie taves ,nors jie mandagesni už Turkus,bet es akimis.Ten jų moterys vaikšto dauguma ne visos uždengtais veidais.
Sekmes ten labai faina ,aš tau pavyžiu,dar kartą svajojam sugrižt su vyru tenai. vacation4.gif
Atsakyti
Cia taipogi galima rasti informacijos apie JAE cool.gif :

http://savokampas.nu...p?t=148&start=0
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2006 03 06, 12:22)
Mergaites, o liepos menesi organizuojamos keliones i JAE ar ne?  4u.gif

Ten buna 50 laipsniu,manau ,kad ne
Atsakyti
gal kas buvote viesbutyje K Porte?
Atsakyti
[COLOR=blue] AS TIK BUVAU SAN MARCO HOTEL,PIGIAUSIAS DUBAJUOSE.LABAI SVARUS VIESBUTIS.
Atsakyti
Gal yra neseniai buvusių Dubajuje? Info turiu daug, planuoju važiuoti vasarą, keliems mėnesiams rolleyes.gif Tai domina tik lėktuvo bilietų kaina tokiu laiku, nes nieko doro taip ir nesuradau g.gif Ir kaip su tom vizom jei esu netekėjusi ir turiu tik 18m? g.gif Palydovas skrendant nenusimato, tik ten yra žmonių, kurie pažįsta g.gif
Atsakyti
Mums sakė apie 50,ten mūsų draugai gyvena,tai mergyna su akiniais vaikščiot negali ,nes aprasoja stiklai,ir sake vietiniai ,net stengiasi išvažioti kur nors į Europa vasaros metų ,nes neimanoma,geriausia važiuoti ten žiema ,mes važiavom gruodžio mėn,tai super 30-35,čia žiema ten vasara fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Apie tą aprasojimą tai ir aš girdėjau biggrin.gif Bet nemanau, kad man tas karštis labai jaustųsi, nes dieną tektų praleisti ne kieme, o va vakarai kieme g.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 09 22, 11:05)
Apie tą aprasojimą tai ir aš girdėjau  biggrin.gif  Bet nemanau, kad man tas karštis labai jaustųsi, nes dieną tektų praleisti ne kieme, o va vakarai kieme  g.gif

Aš tau galiu tik viena pasakyti ,kad nelabai ten atvėsta vakarais ,mes kai buvom žiema ,tai labai vakarais irgi karšta nu tik saule nekepina ,bet šiaip karšta buvo
Atsakyti