visai įdomiai
nezinau kur klausti bet gal kas nors atsakys ir cia.
jei kas bande(ar gamina)roletus,tai kur perka visus priedus ir mechanizmus jimes?ne medziagas,o pacius mechanizmus.busiu dekinga uz nuomones :)ir patarimus
jei kas bande(ar gamina)roletus,tai kur perka visus priedus ir mechanizmus jimes?ne medziagas,o pacius mechanizmus.busiu dekinga uz nuomones :)ir patarimus
QUOTE(Gegytė @ 2007 05 12, 19:42)
kažkur yra tema apie tai tik paieškok gerai. ten viskas išsamiai parašyta
QUOTE(Gegytė @ 2007 05 12, 18:42)
Šiuos turi omenyje?
Tęsiant REPUJADO rubriką:
Šiai metalo (arba popieriaus) raižymo technikai atlikti, reikalingi tokie įrankiai ir medžiagos:
Lakštai
metalo
alavo
vario
aliuminio
Graviravimo adatos, kitaip ražiklliai (burinos) jų būna įvairių- nuo smulkaiusio iki stambiausio, vieni skirti įrėžti linijas, kiti išgaubti plotelius metalo lakšte:
Dvigubi raižikliai
raižikliai
Išpjovimo raižikliai
Variniai raižikliai
Esfuminos (iš minkšto plastiko)
Tęsinys vėliau
Šiai metalo (arba popieriaus) raižymo technikai atlikti, reikalingi tokie įrankiai ir medžiagos:
Lakštai
metalo
alavo
vario
aliuminio
Graviravimo adatos, kitaip ražiklliai (burinos) jų būna įvairių- nuo smulkaiusio iki stambiausio, vieni skirti įrėžti linijas, kiti išgaubti plotelius metalo lakšte:
Dvigubi raižikliai
raižikliai
Išpjovimo raižikliai
Variniai raižikliai
Esfuminos (iš minkšto plastiko)
Tęsinys vėliau
irmulia, negaliu tavim atsistebėti man atrodo, kad tu žinai ir moki viską Gal kartais kokias dirbtuvėles įsirengusi turi? Nes aš tai jau tuoj iš namų būsiu išvaryta
QUOTE(pilka @ 2007 05 13, 12:02)
irmulia, negaliu tavim atsistebėti man atrodo, kad tu žinai ir moki viską Gal kartais kokias dirbtuvėles įsirengusi turi? Nes aš tai jau tuoj iš namų būsiu išvaryta
QUOTE(irmulia @ 2007 05 12, 02:40)
5. 6. Išpjauti ant stalo padėtą motyvą peiliuku ir padengti juodos spalvos patina (matyt spec. dažai metalui), apdžiuvus su skudurėliu aptrinti taip išgaunant sendinimo efektą.
mes patina naudojame dekupaze, t.y. su specialiomis sendinimo priemonemis yra suskaldomas pavirsius, o i tuos itrukimus yra itrinama patina, kad jie isrysketu. Pati patina nera dazai skirti kam nors dazyti
nebent cia turima omeny kazkokia kitokia
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 05 13, 20:19)
mes patina naudojame dekupaze, t.y. su specialiomis sendinimo priemonemis yra suskaldomas pavirsius, o i tuos itrukimus yra itrinama patina, kad jie isrysketu. Pati patina nera dazai skirti kam nors dazyti
greičiausiai esi teisi, na bet įv. dažų būna (kitaip priemonių sendinimui), mąstau, iš kur tos patinos įsigyti
Papildyta:
QUOTE(pilka @ 2007 05 13, 11:02)
Šiuo metu namai tapo dirbtuvėmis, kol dar MB neišnešė lauk viso mano sukaupto materialo, o dirbtuvės tai gerai būtų, rezgu mintį tokias įsirengti (norėčiau artimiausiu metu ). Iš ties daug kuo domiuosi , bet iki profo dar toli, reikia dar daug ką sužinoti ir išbandyti praktiškai Štai REPUJADO technika tikrai sužavėjo , nerealu, ir paskata ispanų kalbos mokytis
QUOTE(irmulia @ 2007 05 13, 21:58)
greičiausiai esi teisi, na bet įv. dažų būna (kitaip priemonių sendinimui), mąstau, iš kur tos patinos įsigyti
vilniuje esu pirkusi sendinimui rinkinuka, ten kartu buvo ir patina, bet ji ten tokia aliejaus pagrindu -tai ji man ziauriai nepatinka, nes visa dirbini sugadina. Normalios patinos galima atsisiusti is klaipedos artmanijos, tik kazkodeltai ju tinklapis neveikia
Buvo diskutuojama dirbiniai iš metalo kaip supratau tai radau žurnaliukų
http://picasaweb.goo...as.manualidades
http://picasaweb.goo...as.manualidades
QUOTE(irmulia @ 2007 05 13, 03:45)
kitoje temoje diskutujama tik apie romanetus, kur perka priedus, o tu čia schemutę davei roleto, gal žinai kaip pačiam roletą pasigamint