Įkraunama...
Įkraunama...

Pameistraukim

QUOTE(Tina Les @ 2009 10 22, 11:12)
Ateinu vėl su sumeistrautu daikteliu  4u.gif
Šįkart - šviestuvas "Nakties šviesa" ax.gif

Pagrindas: plokštelė
Gaubtas: popierinis

blink.gif blink.gif blink.gif niu sąžiningai sakau - pamačiusi pagalvojau, kad tai stručio kiaušinio kevalas panaudotas biggrin.gif
Atsakyti
Tina Les, balsuodama konkurse, ilgiausiai dvejojau ties Tavo šviestuvu.
Man jis labai patiko, tačiau, mano manymu, plokštelės panaudojimas čia nebuvo stipriausia vieta. Džiaugiuosi galimybe išreikšti susižavėjimą paties šviestuvo idėja ir atlikimu wub.gif

Gaudvile, subtilu, skoninga, vienžo, puikiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 22 spalio 2009 - 22:32
Labai malonu, kad įvertinote ir išreiškėte savo nuomone 4u.gif Man tai labai svarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2009 05 28, 13:12)
O kur galima nusipirkti mechanizmą? Ieškojau, bet neradau...nes už laikrodį teko sumokėti daugiau nei 10Lt

taigi galima ir uz 6 lt gauti

jie net skirtingu sriegio ilgiu parduodami. Jei per plona pavirsiu perkisti reikia (naudojant plokstele, paveikslo dorbe ar fanera) - trumpesniu sriegiu, jei medis - sriegio reikes ilgesni.
Patys mechanizmai pagaminti taip, kad galima butu laikrodi kabinti be visokiu spec kabliuku - tiesiog mechanizmas turi kilpa. Liuks daikteliai smile.gif Myliu juos thumbup.gif

O dabar einu ir as fotosesijos surikiuoti kaip gime mano konkursinis darbelis smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 spalio 2009 - 15:53

! 
Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 23, 15:51)
taigi galima ir uz 6 lt gauti
jie net skirtingu sriegio ilgiu parduodami. Jei per plona pavirsiu perkisti reikia (naudojant plokstele, paveikslo dorbe ar fanera) - trumpesniu sriegiu, jei medis - sriegio reikes ilgesni.
Patys mechanizmai pagaminti taip, kad galima butu laikrodi kabinti be visokiu spec kabliuku - tiesiog mechanizmas turi kilpa. Liuks daikteliai smile.gif Myliu juos  thumbup.gif

o kur galima tokiu mechanizmu po 6lt gauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2009 12 28, 13:44)
o kur galima tokiu mechanizmu po 6lt gauti? smile.gif

Vilniuje, prie ermitazo kasu atsidare dekupazo skyrelis
tai jame kaina 6 ar 8 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkas @ 2009 12 28, 13:17)
Vilniuje, prie ermitazo kasu atsidare dekupazo skyrelis
tai jame kaina 6 ar 8 lt g.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
Gaiviname temą biggrin.gif

manau, galima ir iš kokių kitokių lazdelių sudėti štai tokį indą thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O jus man pasakykit, kokia praktine situ ploksteliu antro gyvenimo paskirtis.
Nes as nedupratau .. blush2.gif

Ir gal galit patarti kaip pasigaminti dezute su dangteliu is fanieros ? Zinau kad paprasta, bet kokiu reikia tam priemoniu ir tt? g.gif
Atsakyti
biggrin.gif kokia paskirtis? taigi štai indas, kuriame galima laikyti ką tik sugalvosi mirksiukas.gif

kad pasigaminti iš fanieros dėžutę reikia įrankių ir sąlygų : dėžutės šonų supjovimui rankinis pjūklas tiks , kampų sujungimui ( jei dyginis tada teks paprakaituoti su kaltu ir siaurapjūkliu, jei tiesiog sujungimas, tada tik klijavimas galima papildomai su medvarščiais susukti, bet mažiau patvaru) vyrius įsigyti, jei viršus atverčiamas mirksiukas.gif na dar švitrinis atplaišų nušlifavimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Irmulia. Reikes bandyt. O mazai dezutei gal uzteks suklijuoti smile.gif

As apie vinilines ploksteles kalbejau blush2.gif
O krepasi tai supratau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 08 rugsėjo 2010 - 09:34