Įkraunama...
Įkraunama...

Pameistraukim

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
kokia puiki tema,kaip as jos cia nepastebejau ax.gif
Atsakyti
Irmules prašymu užklystu į šią temukę smile.gif tiesą pasakius, niekada tokios nemačiau doh.gif

Taigi pasirodau savo kūrinuku-dovanėle laikroduku "geltonasis drugelis"
user posted image

Kaip supratau, reikia ir eigą papasakoti? Nėra čia nieko sunkaus, net ir be mano instrukcijos galima pasidaryti biggrin.gif

Iškart sakau, kad idėja ne mano, pasiskolinta iš internetinio šaltinio blush2.gif
Iš pradžių nusibraižiau drugelių trafaretus, kad išeitų lygiai abu šonai, piešiau ant perlenkto lapo, paskui iškirpau ir viską užbraižiau ant fanieros.
Fanieros storį nelabai pamenu, bet nebuvo labai stora. Tiesą pasakius, net per plona, nes pamačiau tendencija raitytis, tačiau šis defektas nebuvo labai ryškus.
Viską man išpjovė mano draugas, su mokykliniu pjukliuku ax.gif Reikėjo atsargumo, nes faniera plona, ir mėgsta lūžti verysad.gif
Kai viskas išpjauta, ant viršaus dėjau laistą, skirtą medžiui, kad nesimatytų fanieros tekstūros. Ir taip dėjau du sluoksnius, dėt taip, kad po visų šlifavimų paviršius atrodytų kaip stiklas rolleyes.gif Naudojau nulinį šlif.popierių.
Ir tada purškiau geltonais dažais tongue.gif Kadangi dažiau lauke (taip pat du sluoksniai), ant paviršiaus nusėdo dulkelių, buo galima vėl šlifuoti, bet jos akies nebadė, tad to nepadariau blush2.gif
laikrodžio mechanizmas tiesiog išluptas iš kito laikrodžio blush2.gif Drugelių kitoje pusėje priklijauvau dvipusę lipnią juostelę, o laikrodžio kitoje pusėje sukonstruotas pritvirtinimas, atrodo, kaip laipteliai, nes jau lipni juostelė čia nepagelbėtų, nes trukdo laikrodžio mechanizmo "kūnelis" ax.gif

Tikiuosi mano darbukas įkvėps jus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Sandra SM, už išsamų aprašymą ir puikią idėją thumbup.gif
Neturinčioms iš kur išlupti laikrodžio mechanizmo pakuždėsiu, kad jų galima ir nusipirkti - apie 10 Lt kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur galima nusipirkti mechanizmą? Ieškojau, bet neradau...nes už laikrodį teko sumokėti daugiau nei 10Lt, bet laikrodžio rėmelį puikiai pritaikiau įrėminti nuotraukoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2009 05 28, 13:12)
O kur galima nusipirkti mechanizmą? Ieškojau, bet neradau...nes už laikrodį teko sumokėti daugiau nei 10Lt, bet laikrodžio rėmelį puikiai pritaikiau įrėminti nuotraukoms  biggrin.gif

Neatsimenu kuriam lietuviškam psl. buvo mechanizmas apie septyni litai.
Gal kitos pakuždės tiksliau. g.gif
Atsakyti
ivedus reikiamus zodzius i pajieskos puslapi
iskart pasiulo keleta variantu
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2009 05 28, 13:12)
O kur galima nusipirkti mechanizmą? Ieškojau, bet neradau...nes už laikrodį teko sumokėti daugiau nei 10Lt, bet laikrodžio rėmelį puikiai pritaikiau įrėminti nuotraukoms  biggrin.gif

Kaune, bazeje maciau mechanizmu prie laikrodziu.
Atsakyti
paprastai laikrodžių mechanizmų galima įsigyti visose didesnėse laikrodžių parduotuvėse...prekybcentriuose gal ir nėra, bet spec. laikrodžių parduotuvėlėse tikrai ne kartą pirkau. Dar kartais JYSK'e kokius baisius laikrodžius plastikinius po 5Lt išparduoda - tai aš tuomet jį išsiardau ir tik mechanizmą pasilieku, kuris nė kiek nesiskiria nuo brangesnių, kurie kainuoja 10-12Lt. Šiaip pastebėjau, kad rankdarbių parduotuvėlėse mechanizmai paprastai būna brangesni, nei laikrodžių parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 05 28, 11:25)
Ačiū, Sandra SM, už išsamų aprašymą ir puikią idėją thumbup.gif
Neturinčioms iš kur išlupti laikrodžio mechanizmo pakuždėsiu, kad jų galima ir nusipirkti - apie 10 Lt kainuoja   mirksiukas.gif

Labutis smile.gif . O kur galima nusipirkti tuos mechanizmus g.gif ? Gal Vilniuj dukra rastu ax.gif ? Noreciau pacio mechanizmo, kad nereiktu lupt ax.gif .
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 28 gegužės 2009 - 21:08
Aš mechanizmą pirkau internetinėje parduotuvėję (ziiz.lt) . Bet reikėtų dar į laikrodžių parduotuvę užsukt, jei ten pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 05 29, 08:29)
Aš mechanizmą pirkau internetinėje parduotuvėję (ziiz.lt) . Bet reikėtų dar į laikrodžių parduotuvę užsukt, jei ten pigiau  ax.gif

4u.gif O toj internetinej, tai laaabai geru daikciuku maciau mirksiukas.gif ! galvoju, kad nuo "atostoginiu" gal kiek nubyres, tai galesiu paislaidauti ax.gif
Atsakyti