Lauko kriauklė? galima į statinaitę (gera mintis) galima į seną spintelę galima plytomis (tos kur tokios gražios būna) apmūryti. Arba į metalinį plaats skersmens vamzdį įsodinti. O tada dekoruoti :mozaika, dažyti ornamentais, ar tiesiog kokiomis spalvomis. Arba apmūryti akemnukais (didesniais)
Gal įsivaizduojate kaip daryti medines palanges?
Arba gal matėtė kur nors internete vaizdinės medžiagos?
Arba gal matėtė kur nors internete vaizdinės medžiagos?
QUOTE(irmulia @ 2007 10 03, 17:09)
Lauko kriauklė? galima į statinaitę (gera mintis) galima į seną spintelę galima plytomis (tos kur tokios gražios būna) apmūryti. Arba į metalinį plaats skersmens vamzdį įsodinti. O tada dekoruoti :mozaika, dažyti ornamentais, ar tiesiog kokiomis spalvomis. Arba apmūryti akemnukais (didesniais)
man tai gaziai skamba dar ir i vamzdi isodint, arba ta sattine...gal kas turit foto mazdaug kaip turetu atrodyt?
Kaip sekasi kam meistrauti? Gal kas ką gražaus prieš Kalėdas pagaminot? Smalsu...
Atrestauravau 30metų senumo kedutes, nes ant jų jau negalima buvo sėdėti, o dabar atrodo kaip naujos ir svarbiausia, kad nebrangiai isėjo
Sveika, kaip smagu girėti, kad atnaujinai kėdutes Gal gali apie tai papasakoti ? Daiktų restauravimo gudrybės temoje ? Kviečiam į restauravimo temą ir laukiam reportažo
kaip pasidaryti spintele tikiuosi tokio dar nebuvo
Irmulia tu rankdarbiu Dievas! niekaip kito zodzio nesugalvojau,tik tas vienintelis tinka susizavejimui isreikst.... kaip gerai,kad yra tokiu zmoniu,kurie sitiek visko moka ir informacijos suranda ja apdoroja ir dar su kitais negaili pasidalint...
o kaip su folija raizymui?ar senukuose jos yra?
per ta SM mano namai jau ir dirbtuvem ir sandeliu virsta bet rankdarbiai jega negaliu ne dienos be to gyvent.....
per ta SM mano namai jau ir dirbtuvem ir sandeliu virsta bet rankdarbiai jega negaliu ne dienos be to gyvent.....
QUOTE(seava @ 2008 01 03, 05:43)
Folijos raižymui tikrai mačiau pirkti Aleksote Hobbycentre. Buvo įvairių spalvų Kaina 3vnt./5,99Lt (A4 formato lapai)
ei mergaites klausykit, nu man ju nusibodo visur prasyti, klausineti toks vaizdas kad likau viena ir niekam neidomu...gal jus sureaguosit...noriu lauko kriaukle kazkaip graziai pasidaryt, galvojau gal isivilkt i statine medine, backute tokia, bet nerandu kur nusipirkt ar uzsisakyt... gal kas turit kokiu ideju kaip ta lauko kriaukle apdailint?
QUOTE(vikaPika @ 2008 01 03, 14:25)
ei mergaites klausykit, nu man ju nusibodo visur prasyti, klausineti toks vaizdas kad likau viena ir niekam neidomu...gal jus sureaguosit...noriu lauko kriaukle kazkaip graziai pasidaryt, galvojau gal isivilkt i statine medine, backute tokia, bet nerandu kur nusipirkt ar uzsisakyt... gal kas turit kokiu ideju kaip ta lauko kriaukle apdailint?
mielai pagelbėčiau, bet tokiuose reikaluose tikrai nieko neišmanau...net nelabai įsivaizduoju, kaip ta kriauklė turi atrodyti Gal turi kokią foto, kaip įsivaizduoji ar kaip ta kriauklė dabar atrodo (jei ji jau stovi, o tu tik pagražinti vaizdą nori)... manau, kad tuomet tikrai daugiau minčių kils
QUOTE(justess22 @ 2008 01 03, 12:53)
Folijos raižymui tikrai mačiau pirkti Aleksote Hobbycentre. Buvo įvairių spalvų Kaina 3vnt./5,99Lt (A4 formato lapai)
aciu nebrangu visai,net keista,toks geras daiktas,o mazai kainuoja