Įkraunama...
Įkraunama...

Pameistraukim

QUOTE(irmulia @ 2007 07 10, 16:16)

Galbut keistas kvailas klausimas- ka reiskia "sukietejus islieka elastinga" ? (Cia epoksidines dervos aprasymas tame puslapyje, kur Irmulia ikele) reiskia, kad sukietejusia galima tampyti ar lankstyti? Bet tai tada nerasytu "sukietejusi" g.gif sorry, kazkaip nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
justess22, manau tai jau užpatentuota biggrin.gif nors fabrikėlį turįti yra liuks mintis thumbup.gif

zuzula, manau tai reiškia, kad sukietėjusi ji nėra trapi t.y. elastinga kitaip tokių fotelių ir stalų nebūtų paleidę į platų pasaulį. Ir dar, manau epoksidinių dervų turėtų būti kelių rūšių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 liepos 2007 - 16:40
o man kyla klausimas, kaip apipylus ta derva isgauti forma, ar jau pilti ant formos g.gif ir isvis isivaizduoju, kad tai baisinga terlione doh.gif

ai jau pamaciau kad diskutuota apie tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 liepos 2007 - 16:48
Irmulia, supratau. Aciu. O tokiam foteliukui reikia nemazo nerinio doh.gif , o ir formos, 1 kg dervos, manau, neuztektu. Manau, tai ne tik terlione, bet ir kaina nemaza butu (na vis ne 40000, bet vistiek) Man jie "ziauriai" grazu, bet mano, "mirtingosios", interjere jie netiktu verysad.gif Galvoju, galima butu tokia technika kazka kita pasidaryti g.gif pvz.: dubeni vaisiams ar sviestuvo gaubta
Atsakyti
O nebūtinai nerti, galima megzti ir mezginį lieti derva biggrin.gif
Atsakyti
Galima ir grazia medziaga panaudoti, uzuolaida lotuliukas.gif Pagalvojus, tikrai, labai idomiai turetu atrodyti storais siulais,lygiu rastu (kitaip nemoku ax.gif ) megztas fotelis
Atsakyti
bet gal tie stori siulai nuo dervos tokie kaip slapi atrodytu g.gif . cia turbut ir reikalingi tokie lygus tvirti nerimo siulai. ir tame esme, kad turetu buti azurinis, persvieciamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 liepos 2007 - 18:57
Lentynėlė vonios kambariui žurnaliukas
user posted image

Įdomios lentynos kambariui
user posted image

Kaip pasigaminti tokią platformą batams
user posted image

Atsakyti
Labai grazi lentynele vonios kambaryje wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nukopijavau is truputi senamadiskos knygos ax.gif bet yra neblogu ideju mirksiukas.gif pasidaryk pats
Atsakyti
Siūlau pasigaminti pypkę tongue.gif biggrin.gif

Visas procesas su foto, aprašymais ir video medžiaga.

user posted image
Atsakyti
gal kas galit man patart, noriu apdailint lauko kriaukle, gal i statine "ivilkt" ar kazka panasaus padaryt, zodziu kaipnors dekoruot...gal kas turi ideju?
Atsakyti