Nerealus fotelis bet kiek darbo tiek nunert... pagarba tam, kas padare
laqbai grazu bet tai "skulptura" jokios praktines naudos o gaila... butu labai faina atn tokio pasedet
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 05 28, 19:50)
laqbai grazu bet tai "skulptura" jokios praktines naudos o gaila... butu labai faina atn tokio pasedet
kodėl neturi? priklausomai nuo to kokia medžiaga buvo suteptas nėrinys aišku galima sedėti ar ne. Manau, čia gali būti kokia derva arba plastiku aplieta
bet juk jeigu toki daikta "trinsim" kasdien jis nusideves max. po menesio... o beto nemanau, kad galime sutvirtinti siula tiek kad jis islaikytu 70kg svori
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 05 28, 20:42)
bet juk jeigu toki daikta "trinsim" kasdien jis nusideves max. po menesio... o beto nemanau, kad galime sutvirtinti siula tiek kad jis islaikytu 70kg svori
Plastmasinės kėdės išlaiko? išlaiko, tad manau ir šis daiktas išlaikytų
plastmase yra plastmase, o siulas yra siulas na negaliu gncytis del to, bet man kazkaip vistiek uzpakalis nesidetu ant to daikto gaila butu
Paziurejus i sitoki sedevra mano uzpakalis ne pats nedristu prisiliest prie jo
o mano dristu,dar ir kaip....
O aš pagalvojau, juk yra pirkt pripūčiamų tokių krėslų. Tai galima apnert pripučiamą ir trint užpakaliu kiek norit.
QUOTE(Marzde @ 2007 05 29, 05:19)
O aš pagalvojau, juk yra pirkt pripūčiamų tokių krėslų. Tai galima apnert pripučiamą ir trint užpakaliu kiek norit.
Čia gera idėja, nors tai ne ta pati mintis
Čia truputis idėjų iš medienos pjaustymo siaurapjūkliu rubrikos
Knygoms prilaikyti- orginalu ir paprasta
Laikrodis- taip galima apipavidalinti praktiškai bet kokį neišvaizdų laikrodį
Šaltinis