Įkraunama...
Įkraunama...

Pameistraukim

Ryt prasinešiu pro visokius ermitažus ir senukus, reikės ir pas dailininkus užsukti. O bandyti tai bandžiau su kepimo ir nuo šokolado folijomis, tai jos per plonos, plyšta. Ji neturėtų būti labai kieta, nes tada gausis ne įspaudimas, o raižymas smile.gif . O ispūdžiais tikrai pasidalinsiu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 18, 19:59)
Ryt prasinešiu pro visokius ermitažus ir senukus, reikės ir pas dailininkus užsukti. 

as tai kazkaip nei vienoje dailininku parduotuveje Vilniuje nesu macius ju, nebent jie kur po prekystaliu pasikise laiko rolleyes.gif
tai gal verciau jau pasiskambinti butu
Atsakyti
Ech ir neteko man surasti šį šeštadienį folijos verysad.gif vis kas nors planus sumaišo biggrin.gif

O čia jūsų dėmesiui

Mediniai rėmeliai, išskaptuoti kaltų pagalba. (Neribotos galimybės)

user posted image

Motyvas iš arčiau
user posted image

Taigi kaltai
Kaltai Senukų PC

Yra atskiri ir
komplektais
user posted image
user posted image

paprasti
user posted image

ir pusapvaliai
user posted image

Atsakyti
nerealūs rėmai blink.gif blink.gif blink.gif gal čia tu , Irmulia, juos padarei mastau.gif
Atsakyti
Nea, kol kas darbų nekeliu, (šiuo metu iš medžio turiu tik vieną darytą ), teko dirbti su medžiu ir labai patiko thumbup.gif Jaučiu silpnybę dirbiniams iš medžio (ir metalo) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 gegužės 2007 - 07:39
tokį gultą pasidaryti wub.gif aišku visas rėmas iš metalo, reiktų virinti ir kalti, bet pasaka wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 22, 09:37)
Nea, kol kas darbų nekeliu, (šiuo metu iš medžio turiu tik vieną darytą ), teko dirbti su medžiu ir labai patiko  thumbup.gif  Jaučiu silpnybę dirbiniams iš medžio (ir metalo) biggrin.gif

ir aš be galo mėgstu medį, bet esu dirbusi tik su pjūklu, siaurapjukliu , obliumi ir šlifuokliu. norėčiau pabandyti skaptuoti. bet laiko viskam neužtenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 22, 16:12)
ir aš be galo mėgstu medį, bet esu dirbusi tik su pjūklu, siaurapjukliu , obliumi ir šlifuokliu. norėčiau pabandyti skaptuoti. bet laiko viskam neužtenka blush2.gif

irgi nebloga patirtis drinks_cheers.gif , skaptavimui nereikia labai daug laiko, tuo lab nebūtina baigti darbo iš karto (tai dažniausiai neįmanoma, priklausomai nuo darbo apimties) mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai tokiems a la sendintiems jaučiu silpnybę wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 gegužės 2007 - 18:57
paprasta ir gražu

Iš skardos galima iškalinėti (jei skarda nėra kieta) arba išgręžinėti skylutes (grąžto pagalba jei skarda gana kietoka) iš taip išgauti motyvą
user posted image
Atsakyti
Nors ir nerta, bet vis tai baldas...
user posted image
Atsakyti