Ryt prasinešiu pro visokius ermitažus ir senukus, reikės ir pas dailininkus užsukti. O bandyti tai bandžiau su kepimo ir nuo šokolado folijomis, tai jos per plonos, plyšta. Ji neturėtų būti labai kieta, nes tada gausis ne įspaudimas, o raižymas . O ispūdžiais tikrai pasidalinsiu
QUOTE(irmulia @ 2007 05 18, 19:59)
Ryt prasinešiu pro visokius ermitažus ir senukus, reikės ir pas dailininkus užsukti.
as tai kazkaip nei vienoje dailininku parduotuveje Vilniuje nesu macius ju, nebent jie kur po prekystaliu pasikise laiko
tai gal verciau jau pasiskambinti butu
Ech ir neteko man surasti šį šeštadienį folijos vis kas nors planus sumaišo
O čia jūsų dėmesiui
Mediniai rėmeliai, išskaptuoti kaltų pagalba. (Neribotos galimybės)
Motyvas iš arčiau
Taigi kaltai
Kaltai Senukų PC
Yra atskiri ir
komplektais
paprasti
ir pusapvaliai
O čia jūsų dėmesiui
Mediniai rėmeliai, išskaptuoti kaltų pagalba. (Neribotos galimybės)
Motyvas iš arčiau
Taigi kaltai
Kaltai Senukų PC
Yra atskiri ir
komplektais
paprasti
ir pusapvaliai
nerealūs rėmai gal čia tu , Irmulia, juos padarei
Nea, kol kas darbų nekeliu, (šiuo metu iš medžio turiu tik vieną darytą ), teko dirbti su medžiu ir labai patiko Jaučiu silpnybę dirbiniams iš medžio (ir metalo)
tokį gultą pasidaryti aišku visas rėmas iš metalo, reiktų virinti ir kalti, bet pasaka
QUOTE(irmulia @ 2007 05 22, 09:37)
Nea, kol kas darbų nekeliu, (šiuo metu iš medžio turiu tik vieną darytą ), teko dirbti su medžiu ir labai patiko Jaučiu silpnybę dirbiniams iš medžio (ir metalo)
ir aš be galo mėgstu medį, bet esu dirbusi tik su pjūklu, siaurapjukliu , obliumi ir šlifuokliu. norėčiau pabandyti skaptuoti. bet laiko viskam neužtenka
QUOTE(naca @ 2007 05 22, 16:12)
ir aš be galo mėgstu medį, bet esu dirbusi tik su pjūklu, siaurapjukliu , obliumi ir šlifuokliu. norėčiau pabandyti skaptuoti. bet laiko viskam neužtenka
irgi nebloga patirtis , skaptavimui nereikia labai daug laiko, tuo lab nebūtina baigti darbo iš karto (tai dažniausiai neįmanoma, priklausomai nuo darbo apimties)
Štai tokiems a la sendintiems jaučiu silpnybę
paprasta ir gražu
Iš skardos galima iškalinėti (jei skarda nėra kieta) arba išgręžinėti skylutes (grąžto pagalba jei skarda gana kietoka) iš taip išgauti motyvą
Iš skardos galima iškalinėti (jei skarda nėra kieta) arba išgręžinėti skylutes (grąžto pagalba jei skarda gana kietoka) iš taip išgauti motyvą
Nors ir nerta, bet vis tai baldas...